Fiókom

Az Ewocar márka frissítése

Az Ewocar egy olyan márka, amely főként a rendkívül tartós kerámiavédelemre, a festékfényező termékekre és a tartozékok széles választékára összpontosít. Az Ewocar Litvániából származik, de termékeinek nagy részét Németországban fejleszti és gyártja. Minőségének köszönhetően gyorsan népszerűvé vált Európa-szerte, nemcsak a professzionális fényezéssel foglalkozó szakemberek körében, akik számára például egy 60 hónapos tartósságú, csúcsminőségű kerámia fényvédő is elérhető, amely csak a tanúsított részletezők számára, hanem a kezdő fényezés szerelmeseinek körében is, akik értékelni fogják a termékek magas minőségét és a nagyon egyszerű alkalmazhatóságot. Az Ewocar elsősorban a professzionális részletezőkre összpontosít, akik munkájuk során a magas minőségű termékeket és ugyanakkor a kiváló tartósságot, hosszú élettartamot és megbízhatóságot részesítik előnyben. Ezeket az előnyöket a hétköznapi részletező rajongók is kihasználhatják, akik szintén élvezni fogják a könnyű alkalmazás bónuszát. A 2024/2025-ös szezonra 5 új termékkel és mintegy 10%-os árcsökkentéssel készülünk.

Ewocar újdonságok - bemutatás

  • Ewocar Scrub Mitt mosókesztyű - ezzel a „nagy kézzel” könnyen elérheti a hatékony, de kíméletes tisztítást, ha az ajtók oldalát, a bőr/vinil üléseket, a műszerfalat vagy a küszöbök szegélyeit kell tisztítania. Ha Ön profi autóápolási szakember, talán már tapasztalta, hogy a belső tér ápolása során inkább ezt a kesztyűt használja, mint a részletező keféket. A Scrub Mitt a legjobb szerszám - a saját keze - meghosszabbítása! Nagyszerű teljesítményt kap, jól tudja irányítani, amit csinál, és egyszerre nagyobb területeket tud lefedni. A termék ideális, ha az Ewocar AllClean termékével együtt használjuk a belső tér tisztításához. A kesztyűt azonban bármilyen más, az autó belsejéhez használt tisztítószerrel együtt is használhatja. A Scrub Mitt két különböző oldallal rendelkezik. Az egyik oldala rövid mikroszálas, mint amilyet a mikroszálas kendőkből ismer (300-320 g/m2), ez használható a termék felvitelére vagy a tisztításra. A másik oldal egy keményebb mikroszálas, hosszabb szálakkal, amelyek jobban alkalmasak például keményebb műanyagok tisztítására.
  • Ewocar Clay Towel kendő a festék dekontaminálásához - egy polimerrel bevont törülköző, amely a hagyományos agyagot helyettesíti. A festék mechanikus fertőtlenítésére szolgál. Könnyen eltávolítja a kátrányt, a gyantát, az aszfaltot, a rovarmaradványokat és más szennyeződéseket. A Clay Towel előnye a hagyományos agyaggal szemben a problémamentes és gazdaságos használat. A Clay Towel emellett sokkal gyorsabb és hatékonyabb, mint a hagyományos agyagok.
  • Ewocar Clay Set (4 x 50 g) agyag készlet - a készlet négy darab, közepes keménységű, kiváló minőségű agyagot tartalmaz, amelyek a fertőtlenítési folyamat elengedhetetlen eszközei. A kiváló minőségű agyagok puha és sima tapintásúak. Használhatók a fényezésen, a kerekeken és az üvegen. A legjobb felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy minőségi kenőanyagot használjon. Az elegendő kenés kritikus a maximális teljesítmény biztosításához.
  • Ewocar AllClean többcélú tisztítószer - magas koncentrációjú, többcélú tisztítószer, amelyet úgy terveztek, hogy gyorsan és biztonságosan eltávolítsa a szennyeződéseket és a szagokat minden típusú felületről, például szövetekről, textíliákról, bőrről vagy műanyagról. Alacsony habzású formulájának köszönhetően nagyon jól használható teppezőkkel, így ideális választás ülések és szőnyegek tisztítására. Mindemellett bőrfelületek tisztítására is használható. Bőr vagy műanyag ápolásához kombinálja az AllClean-t tisztítóecsettel vagy kefével. Vásárolható 1000 ml és 5000 ml kiszerelésben.
  • Ewocar Bleed repülőrozsda eltávolító - nagy hatékonyságú rozsdaeltávolító, amely a durva vasas lerakódások, például a fékpor gyors és biztonságos eltávolítására készült mindenféle felületről (festék, műanyag, króm, üveg és öntött keréktárcsák). A Bleed olyan kíméletes a felülethez, hogy a szennyeződésmentesítés fázisában szintetikus agyagkendővel vagy agyagkesztyűvel együtt kenőanyagként is használható. A kerámiabevonatú felületek karbantartásának is az egyik legfontosabb összetevője, mivel eltávolítja a vaskos szennyeződéseket, enyhíti a vízfoltokat, és visszaadja a kerámiabevonat fényét és hidrofób tulajdonságait. Vásárolható 500 ml és 5000 ml kiszerelésben.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

Új Gyeon termékek
A népszerű Gyeon márka számos új termékkel bővíti kínálatát, amelyek április folyamán már raktáron lesznek. De már most megismerkedhet velük és örömmel várhatja őket.
Teljes cikk
Új Fictech termékek és széles körű árengedmények
A Fictech új termékei Franciaországból érkeznek hozzánk. Mostantól a motorkerékpár-ápolási termékek kibővített választékát és az XPERT kerámia bevonatok teljes innovatív választékát megtalálja nálunk.
Teljes cikk
Auto Finesse új polírozópaszták és szettek
Jó hírünk van az Auto Finesse rajongóknak. Bevontuk a készletünkbe az új professzionális polírozó pasztáikat, amelyek nagy sikert arattak az Egyesült Királyságban.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez