Fiókom

CARMODO - okos tartozékok az otthoni vagy autómosóban történő autómosáshoz

A részletek kidolgozása, vagy ha úgy tetszik, az autóápolás világa mindig hoz valami újat és érdekeset. Az elmúlt 10 évben az iparág ugrásszerűen fejlődött. 2013-ban kezdtük el webáruházunkba felvenni az első termékeket az autóápolás területéről. Az első márkák a Dodo Juice, a Meguiars és a ValetPro voltak, de azóta a helyzet drámaian megváltozott. Tucatnyi új autóápolási márka és webáruház jelent meg, és az autóápolás sokunk számára egy kicsit életstílussá vált. Idén még több új márkát hozunk el ügyfeleinknek. Június hónapban 2 új márkát fogunk bemutatni. Az első a német CARMODO márka, amelyről ma beszélünk, a második pedig hamarosan a magyar piacon is megjelenik - ez egy rendkívül népszerű és megfizethető árú márka Lengyelországban, a CHEMOTION, amelynek kizárólagos importőrei lettünk Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon. Mindkét márka iránt hatalmas érdeklődésre számítunk, a CARMODO érdekes és egyedi megoldásokat, a Chemotion pedig egyedi dizájnú, szuper funkcionális termékeket hoz, megfizethető áron. A Chemotion és a CARMODO 15.6. és 20.6. között érkezik raktárkészletre, a termékek már készülnek számunkra és hamarosan kiszállításra kerülnek.

Az új német CARMODO márka újdonságai

  • CARMODO 2x Premium Mikrofaser-Trockentuch szárító törölköző készlet - 2 darab CARMODO® törölköző készlet kiváló minőségű mikroszálas anyagból, szürke színben. A törölköző különlegessége a prémium mikroszálas anyag nagy nedvszívó képessége. A mikroszálak sűrűsége 1200 GSM, így kiváló teljesítményt biztosít az autó fényezésének szárításában. További különlegessége az extra puha anyagból készült kék szegély, amely biztosítja a karcmentes szárítást. További fontos tulajdonsága, hogy ez a törülköző nem ereszti a szálakat, és nem hagy maradványokat a fényezésen.
  • CARMODO Premium Mikrofaser Trockentuch szárító törölköző - a kiváló minőségű 1100 GSM anyagnak köszönhetően ez a szárító törölköző tökéletes nedvszívó képességet biztosít. A kiváló minőségű mikroszálak kíméletes használatot biztosítanak a karosszéria felületén. A CARMODO mikroszálas törölköző fehér színének megválasztása segít jobban ellenőrizni a festékszennyezés mértékét a karosszéria szárításakor. Egyáltalán nem helyénvaló piszkos törülközőt használni!
  • CARMODO 4x Premium Carbontuch für Glasflächen kendő készlet az ablakokra - ezzel a 40 cm x 40 cm méretű prémium kendővel az üveg- és tükörfelületek tisztítása egyszerű és garantáltan csíkmentes. A készlet négy kiváló minőségű szénszálas kendőt tartalmaz.
  • CARMODO 6x Premiumtuch für die Innenraumpflege kendő készlet - a 40 x 40 cm-es prémium mikroszálas kendőkészletet az autóápolásban való sokoldalúság jellemzi. Ez a készlet hat kiváló minőségű beltéri kendőt tartalmaz. Alkalmasak a jármű belsejének, az ajtók belső oldalának, de a motortér vagy a felnik tisztítására is. Ezt a 380 GSM mikroszálas kendőt elképesztő vízfelvétel jellemzi. Ezenkívül kíméletes a fényezéshez, szuper puha szegéllyel rendelkezik, és abszolút nem ereszti a szálakat. A kialakítás lekerekített sarkokat tartalmaz, hogy megakadályozza a kendő kifoszlását - még többszöri használat vagy gépi mosás után is.
  • CARMODO Auto-Waschhandschuh mit Klettverschluss tépőzáras mosókesztyű - A CARMODO® tépőzáras mosókesztyű forradalmi formája maximális kontrollt biztosít az autó ápolása során. A  vízzel és a habokkal átitatott mosókesztyűk gyakran könnyen lecsúsznak a kézről. A mosókesztyű viszont tépőzárral van ellátva, amely biztosítja, hogy a kesztyű soha ne csússzon le a kézről, így stresszmentes és könnyed mosást biztosít a jármű fényezésén. Szintén egyedülálló a CARMODO® mosókesztyű mikroszálas anyaga. Az anyag extrém mennyiségű vizet és habot szív fel. Ezáltal gyorsabbá és kíméletesebbé teszi az autómosást. A CARMODO® mosókesztyű belsejébe egy varrás van beépítve, amely még nagyobb kontrollt biztosít a jármű tisztítása során. Ez megkönnyíti a nehéz területek elérését is, például a külső tükör mögött vagy a lökhárító szűk helyein.
  • CARMODO Waschbürstenüberzug SB-BOB huzat a mosókefére - Ha olyan kefével mos, amelyet már több tucat ember használt Ön előtt egy önkiszolgáló autómosóban, az veszélyezteti a fényezést. A durva szennyeződések általában a mosókefében maradnak, amelyet aztán végighúz a fényezésen, ami elég jelentős karcolásokat okoz. Ha ezt szeretné elkerülni, és nincs lehetősége otthon lemosni az autóját, és az autómosókra támaszkodik, akkor van egy megoldásunk az Ön számára egy mosóhuzat formájában, amely megvédi a fényezést, és jobban is mossa az autót. A CARMODO SB-BOB mosóhuzat kiváló minőségű mikroszálas, 1200 GSM súlyú Ez az anyag a legmagasabb minőségi szabványokat kínálja. A mosóhuzat a beépített zsinór segítségével bármilyen keféhez igazítható. A zsinór szilárdan rögzíti a hüvelyt a keféhez, így az nem tud leesni a keféről, amikor vízzel és habbal telítődik. Az SB-BOB nagy vízfelvevő képességgel rendelkezik, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy mosás közben karcmentes maradjon a fényezés. Az SB-BOB-ot úgy tervezték, hogy garantálja a maximális víz- és habfelvételt. A cél az autó mosása a fényezés károsítása nélkül. Az SB-BOB egy bevarrt hálóval rendelkezik, amely megakadályozza, hogy az apró szennyeződések áthatoljanak a szivacson keresztül az autó fényezésére.
  • CARMODO Waschbürstenüberzug Mr.BOB huzat a mosókefére - a kiváló minőségű CARMODO Mr.Bob huzat prémium zseníliából készült. Ez biztosítja, hogy Mr.Bob nagy mennyiségű vizet és habot is képes felszívni. A CARMODO® prémium kategóriás huzat emellett nagyon jól engedi ki a víz és a hab keverékét a mosóedényekből. Ebben a kombinációban tökéletes mosási eredményt kap, amely kíméletes a fényezéshez. A Mr.Bob huzat az önkiszolgáló autómosók minden mosókeféhez illeszkedik. A beépített zsinór biztonságosan rögzíti a fedelet a keféhez, így az nem tud leesni a keféről, még vízzel és habbal telített állapotban sem. A belsejébe varrt háló megakadályozza, hogy a részecskék vagy szennyeződések a huzaton keresztül az autó festékére kerüljenek. Ez rendkívül fontos, különben a mosókefékről származó szennyeződések átfuthatnak a hüvelyen keresztül a fényezésre.
  • CARMODO Premium Felgenbürste inkl. Wechselbezug kefe az alumínium kerekekre - a mikroszálas peremkefe forradalmi kialakítású. Extra vékony formájának köszönhetően a felni minden résébe bejut, akár mindössze 10 mm magasságig. Minden területre könnyedén bejuthat, a túl vastag szivacsokkal kapcsolatos problémák a múlté. A CARMODO kefe mikroszálas tartozéka mosás után eltávolítható és kimosható. Az új alu keréktárcsák mosásához mindig tiszta borítás használható, ami a hagyományos rendszereknél nem így van. A kiváló minőségű mikroszálaknak köszönhetően a CARMODO felni kefe különösen kíméletes a felnikhez. A mikroszálak tökéletesen felszívják a habot és a mosószert tisztításkor vagy ápoláskor, és megakadályozzák a karcolásokat.
  • CARMODO Premium Felgenpinsel Detailling-Pinsel ecset az alumínium kerekere - a kék sörtéjű könnyűfém kerék ecset különösen puha, de sűrű sörtékkel rendelkezik. Más könnyűfém keréktárcsa-tisztító ecsetekkel összehasonlítva ez az ecset sokkal hatékonyabban tisztít. Ez a termék optimális mechanikai súrlódást hoz létre, hogy hatékonyan távolítsa el a szennyeződéseket és a port a felnikről. Ugyanakkor az anyaga olyan puha, hogy a felniket maximális kímélettel lehet tisztítani. Ezenkívül a kék sörték vegyszerálló anyagból készültek. Az optimális felnitisztítási rutin érdekében mindig a cserélhető mikroszálas huzattal ellátott CARMODO® felni kefével való kombinálást javasoljuk.
  • CARMODO Premium 5+1 Detailling Pinselset ecset készlet - ez a CARMODO® prémium kefekészlet egy fogantyúból és öt különböző cserélhető tartozékból áll. A CARMODO® egyedülálló ecset készlet minden alkalmazási területhez a megfelelő tartozékot és ecsetet tartalmazza.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

CARMODO 2x Premium Mikrofaser-TrockentuchCARMODO 2x Premium Mikrofaser-Trockentuch-10 %FrissítveGyors előnézetszárító törölköző készlet, 1200 GSM, 42 x 48 cm, 2 db5.990 Ft6.650 FtÁtmenetileg nem elérhetőCARMODO 4x Premium Carbontuch für GlasflächenCARMODO 4x Premium Carbontuch für Glasflächen kendő készlet az ablakokra-10 %FrissítveGyors előnézet (2 értékelés)ablaktisztító kendő készlet, súly 380 GSM, 40 x 40 cm, 4 db5.690 Ft6.320 FtRaktáronCARMODO 6x Premiumtuch für die InnenraumpflegeCARMODO 6x Premiumtuch für die Innenraumpflege kendő készlet-10 %FrissítveGyors előnézet (1 értékelés)mikroszálas kendő készlet, súly 380 GSM, 40 x 40 cm, 6 db5.690 Ft6.320 FtRaktáronCARMODO Auto-Waschhandschuh mit KlettverschlussCARMODO Auto-Waschhandschuh mit Klettverschluss tépőzáras mosókesztyű-10 %TippFrissítveGyors előnézet (35 értékelés)nagy mosókesztyű tépőzárral a csuklóján6.730 Ft7.480 FtRaktáronCARMODO Premium 5+1 Detailling PinselsetCARMODO Premium 5+1 Detailling Pinselset ecset készlet-10 %FrissítveGyors előnézetcserélhető fejű ecset készlet, 5 db5.240 Ft5.820 FtRaktáronCARMODO Premium Felgenbürste inkl. WechselbezugCARMODO Premium Felgenbürste inkl. Wechselbezug kefe az alumínium kerekekre-10 %TippFrissítveGyors előnézet (2 értékelés)alumínium kerékkefe levehető mikroszálas huzattal5.990 Ft6.650 FtRaktáronCARMODO Premium Felgenpinsel Detailling-PinselCARMODO Premium Felgenpinsel Detailling-Pinsel ecset az alumínium kerekekre-10 %FrissítveGyors előnézetellenálló ecset az alumínium kerekekhez4.030 Ft4.480 FtRaktáronCARMODO Premium Mikrofaser TrockentuchCARMODO Premium Mikrofaser Trockentuch szárító törölköző-59 %AkcióFrissítveGyors előnézet (14 értékelés)szárító törölköző, 1100 GSM, 40 x 60 cm2.030 Ft4.980 FtRaktáronCARMODO Waschbürstenüberzug Mr.BOBCARMODO Waschbürstenüberzug Mr.BOB huzat a mosókefére-10 %FrissítveGyors előnézetkiváló minőségű mosókefe huzat önkiszolgáló autómosókhoz6.730 Ft7.480 FtRaktáronCARMODO Waschbürstenüberzug SB-BOBCARMODO Waschbürstenüberzug SB-BOB huzat a mosókefére-10 %FrissítveGyors előnézetkiváló minőségű mosókefe huzat önkiszolgáló autómosókoz6.730 Ft7.480 FtRaktáron

Hasonló cikkek

Plexiclik keret a rendszámtábla alá, amelyet nem látni
Dobja el a széles, kiálló és zörgő műanyag rendszámtáblatartókat, és szerezzen be kiváló minőségű, miniatűr és átlátszó tartókat, amelyek nem látszanak. Remekül néz ki!
Teljes cikk
Új márka a kínálatunkban - Nasiol autókozmetika
Nasiol - egy világszerte elismert, nagyra becsült autókozmetikum, amely nem csak a profiknak szánt, akár 10H keménységű kerámia bevonatokra összpontosít.
Teljes cikk
100% nitril kesztyűk a Brela Pro Care-től
A védőkesztyű használata alapvető szabály, az egészség az első! Mostantól kiváló minőségű, 100% nitril kesztyűvel bővítjük kínálatunkat. Már készleten!
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez