Fiókom

Látogatáson a Gladenben, iskolázás és termék újdonságok

2013. április 16-án közzétettük az információt, hogy mi lettünk a Gladen és a Mosconi kizárólagos importőre a Cseh Köztársaságban. Különleges kapcsolatunk van ezzel a két márkával, mivel ők az első két márka a kínálatunkból, amelyeket importálni kezdtünk, és így az Ahifi lett a kizárólagos importőrük. Ez a lépés lehetővé tette számunkra, hogy intenzíven dolgozzunk a márkával, korlátozott ideig tartó promóciókat kínáljunk, és teljes mértékben a márkának szenteljük magunkat. A személyes találkozás az időközben elhunyt Henning Gladen-nel és az együttműködésünk kezdete nagy lépés volt számunkra, tulajdonképpen egy ugrás előre. A mai napig szívesen emlékszünk erre a kellemes, felejthetetlen találkozásra és együttműködésünk kezdetére. Henning Gladen bizalmat szavazott nekünk, ami hihetetlen megtiszteltetés volt és még mindig az. Ebben a 10 évben azonban sok minden változott - de facto akár egy rövid visszatekintést is tehetünk a Gladen márkára. Az elmúlt 10 év egyik legjelentősebb változása, hogy tavaly egy új, modern épületbe költöztünk, ahol növekedni tudunk, több nagyszerű embert és szakembert tudunk alkalmazni, és világszínvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani. (Például - 2013-ban 4 alkalmazottunk volt az Ahifinél, most 28-an vagyunk). Az elmúlt 10 év során több mint 20 további globális márkát kezdtünk el importálni, amelyek az autós audio szekcióban kínálnak termékeket, és ugyanennyi márkát az autókozmetikumok kategóriájában. Az autókozmetikumok értékesítése hatalmas növekedést (boomot) élt meg az elmúlt kb. 7 évben, és ezt tartjuk az egyik legnagyobb változásnak, ami ebben az évtizedben is bekövetkezett. Alapvetően a Gladen márka, vagy a Mosconi Gladen indította el azt a korszakot, amikor az Ahifi, ahol cseh beszállítóktól vásároltunk árut, olyan céggé vált, amelyik maga kezdte el az áruk beszerzését és forgalmazását. Mindezek együttesen lehetővé tették számunkra, hogy egyre gyorsabban és progresszívebben haladjunk előre. Rengeteg változás, projekt és lépés áll előttünk, hogy ne csak javítsuk a nálunk való vásárlási lehetőséget, hanem kellemes vásárlási élményt is nyújtsunk. Nem felejthetjük el megköszönni mindannyiuknak, csodálatos vásárlóinknak, hogy nem csak a weboldalunkat látogatják, hogy leadják a rendeléseiket, hanem azt is, hogy meglátogatnak minket az üzletben személyesen is, amit szívesen fogadunk. Mindezt nagyon nagyra értékeljük, és kijelentjük - "Önök nélkül nem tudnánk előre haladni!"!!

Iskolázás Walddorfhäslach-ban

Walddorfhäslachban, a Gladen székhelyén jártunk a DSP processzorok szakértőjével - Ján Dadejjel, akiről kollégánk a múlt héten megjelentetett egy cikket - ajánljuk elolvasásra, kötelező :). Ő a megfelelő ember "a megfelelő helyen", aki a szakmáját hobbivá tette, és aki határozottan megtalálta magát abban, amit csinál. Nagyon örülünk, hogy "Ő" nálunk, az Ahifinál dolgozik. Ő egy elszánt, szívből jövő és emberi hozzáállással rendelkező ember a megfelelő helyen, amit az elégedett ügyfelek dicséretei is bizonyítanak. Gladenben a Mossconi Gladen DSP processzorokkal kapcsolatos képzésre volt időpontunk, valamint a 2024-es üzleti stratégiával való megbeszélésre. Míg a cég tulajdonosa, Karel Šudák néhány órán keresztül vezette a megbeszélést, Ján Dadej a Mosconi Gladen DSP processzorokat tervező és feltaláló szakemberrel, aki hihetetlenül tele van információkkal, a képzésnek és az új DSP processzorok megvitatásának szentelte magát. Ennek az embernek hatalmas lelkesedése van a hangbeállítás lehetőségeinek és magának a keletkező hangzásnak a maximalizálása iránt - ritkán találkozni ilyen lelkes és szenvedélyes emberrel egy témában. A Mosconi új Gladen DSP erősítői kiváló minőségű lehetőségeket kínálnak, mind a hangbeállítás, mind a kiváló teljesítmény tekintetében. (Már raktáron vannak, és hamarosan elkezdjük beépíteni a szereléseinkbe!!!) Örömteli volt látni, hogy a közös együttműködés 10 év után is működik. A Gladen még mindig sokat tud mondani, és a 2024-ben bevezetésre kerülő új termékek számával úgy gondoljuk, hogy még mindig meg fogja mozgatni a piacot. Rengeteg érdekes új termékük van készülőben, különösen az új Gladen Théta és Gladen Zéta hangszórók, amelyek 2024 folyamán kerülnek piacra.

2023-as újdonságok a Gladen és a Mosconi Gladen márkáknál

Ebben a hónapban az összes 2023-as új Gladen és Mosconi Gladen terméket felraktároztuk. Sajnos a "made in Germany" termékek magasabb sorai drágábbak lettek. De úgy gondoljuk, hogy sokáig ez az áremelkedés az utolsó lesz, és az előttünk álló x évre véget ér az áremelkedés korszaka. Szerencsére az alapsorozatok többé-kevésbé változatlanok maradtak. Szeretnénk megmutatni, hogy mik az új termékek.
  • Gladen One 165 Ducato OEM hangszórók - Plug & Play hangszórók Fiat Ducato, Peugeot Boxer a Fiat Jumper járművekbe.
  • Gladen One T6 Appearance hangszórók Volkswagen Transporter T6 járműhöz - Plug & Play hangszórók Volkswagen T6-hoz. A Gladen ONE-T6-Appearance hangszórókészletet minden olyan zenekedvelő számára terveztük, aki a tökéletes hangzást kiváló minőségű megjelenéssel szeretné ötvözni járművében. Az egyes hangszórókat kifejezetten a VW T6-oshoz tervezték, és járműspecifikus módosításokkal rendelkeznek. Az ajtóba szerelhető mélysugárzó egy újonnan tervezett hangszórókosarat kap, amely biztosítja a biztonságos és stabil illeszkedést az ajtóban. Az új, speciálisan tervezett, rozsdamentes acél ráccsal ellátott Appearance magassugárzó tartó biztosítja a tökéletes illeszkedést és hangeloszlást.
  • Gladen One T6.1 Appearance hangszórók Volkswagen Transporter T6.1 járműhöz - Plug & Play hangszórók Volkswagen T6.1. A Gladen ONE-T6.1-Appearance hangszórókészletet minden olyan zenekedvelő számára terveztük, aki a tökéletes hangzást kiváló minőségű megjelenéssel szeretné ötvözni járművében. Az egyes hangszórókat kifejezetten a VW T6.1 modellben való használatra tervezték, és járműspecifikus módosításokkal rendelkeznek. Az ajtóba szerelhető hangszóró egy újonnan tervezett hangszórókosarat kap, amely biztosítja a biztonságos és stabil illeszkedést az ajtóban. Egy új, speciálisan tervezett, rozsdamentes acél ráccsal ellátott Appearance magassugárzó-konzol biztosítja a tökéletes igazítást és hangeloszlást.
  • Gladen Generic 100 hangszórók - kiváló minőségű mid-bass hangszórók kompakt kivitelben. Optimális felhasználásuk 3 vagy 4 sávos rendszerekben. A Generic 100 számos jellemzője közül az egyik a meghajtók tömör alumínium kosara, amely alacsony rezonanciát biztosít egy speciális ásványi papír membránnal együtt, amely kivételesen légies és dinamikus hangképet eredményez. A Generic 100 beszereléséhez az új GENERIC koncepció számos tartozékot kínál adaptergyűrűk formájában. Az egyedi beépítésekhez a Gladen egy teljesen ingyenesen letölthető STEP fájlt kínál. Itt a megfelelő szoftver és egy 3D nyomtató segítségével saját testreszabásokat készíthet.
  • Gladen RS-X 08 SLIM-VB-T6 subwoofer boxban - a tökéletes OEM subwoofer a VW Multivan vagy Transporter T5, T6 vagy T6.1 változataihoz. A Gladen RSX 08 Slim T6 optimális megoldás a subwoofer helytakarékos beépítéséhez az ülés alá. Az utasülés konzoljába beépítve a mélysugárzó mély és precíz basszust biztosít anélkül, hogy helyet foglalna a csomagtérben. A hangdoboz alacsony rezonanciájú MDF-ből készült, és kiváló minőségű kéttónusú filcborítással rendelkezik.
  • Gladen Z-GR08 védőrács - okosan megtervezett védőrács a 8"-os subwoofer számára.
  • Gladen Z-GR10 védőrács - okosan megtervezett védőrács a 10"-os subwoofer számára.
  • Gladen Aero Tube bassreflex fúvóka - új, 100 mm átmérőjű, 190 mm hosszú fúvóka.
  • Gladen Aeroring 165 tömítőgyűrű - tömítőgyűrű a hangszóró alá.
  • Gladen Aeroring 200 tömítőgyűrű - tömítőgyűrű a hangszóró alá.
  • Mosconi Gladen ONE 8|10DSP erősítő DSP-vel - univerzális 8 csatornás erősítő integrált DSP processzorral Class AB technológiával. Ideális erősítő hangsugárzó rendszerekhez, nagy teljesítményű subwooferekkel kombinálva. Az új kialakítás mellett ez a 8 csatornás erősítő 10 csatornás DSP-processzorral rendelkezik és legújabb szoftverrel.
  • Mosconi Gladen ONE 6|10DSP erősítő DSP-vel - univerzális 6 csatornás erősítő integrált DSP processzorral Class AB technológiával. Ideális erősítő hangszórórendszerekhez, nagy teljesítményű subwooferekkel kombinálva. Az új kialakítás mellett ez a 6 csatornás erősítő 10 csatornás DSP-processzorral rendelkezik és legújabb szoftverrel.
  • Mosconi Gladen ONE 4|8DSP erősítő DSP-vel - univerzális 4 csatornás DSP erősítő AB osztályú technológiával. Ideális erősítő hangszórórendszerekhez, nagy teljesítményű s kombinálva. A továbbfejlesztett optika mellett ez a 4 csatornás erősítő 8 csatornás DSP processzorral rendelkezik és legújabb szoftverrel.
  • Mosconi Gladen ONE 1|1000 erősítő - "Warm Digital Sound", 1 csatornás, kiváló minőségű erősítő D-osztályú technológiával. Optimalizált 2 ohmos subwooferekhez, akár 1000 wattot is lead a hangtekercsre. Class AB analóg jelleggel szabadítja fel a zene teljes potenciálját, miközben minden apró részlet teljes alakot ölt körülötted.
  • Mosconi Gladen ONE 4|130 erősítő - Mosconi Gladen ONE sorozatú 4 csatornás erősítő aktív hűtéssel és beépített High/Low adapterrel Auto Sense funkcióval. A csatornánkénti 120 W RMS nagy teljesítménye ideális a legtöbb kiváló minőségű hangszóró felébresztéséhez. Egyedülálló olasz design és példás kivitelezés.
  • Mosconi Gladen AERO 8|12DSP digitális processzor - az új generációs, zászlóshajó Mosconi Gladen DSP. Csak ritkán szembesülünk azzal a kihívással, hogy a "legjobbat" még jobbá tegyük. Ez a helyzet a MOSCONI 8to12 AEROSPACE DSP-vel is, amely hosszú évek óta mindig is a piac egyik legjobb DSP-je volt, és a csúcskategóriában még mindig a "csúcstechnológia csúcsteljesítménye". Itt a fejlesztőknek célzott beavatkozásokkal sikerült új szintre emelni a kulcsfontosságú területeket és a hangzásbeli teljesítményt. Az új AERO 8|12 DSP mostantól BT Plus porttal van felszerelve, és így kompatibilis a legújabb innovációval, a BARNIE kalibrációs rendszerrel is. Ezenkívül mostantól univerzális interfésszel rendelkezik akár 16 csatornához. Az "aktív over-ALL bias" stabilizálás felelős a hangteljesítmény további javításáért, minimalizálva a teljes dinamikatartományban fellépő torzítást. A csatornák szétválasztása, akár vegyes üzemben (magas szint/alacsony szint), akár a bemenetek összegzésekor, szintén újra optimalizálható (Smart Dual ADC). A legjobb csatlakoztathatóság és telepíthetőség érdekében az AERO 8|12 DSP mostantól USB-C porttal rendelkezik.

27% kedvezmény ajándékként + régi modellek kiárusítása

Végül úgy döntöttünk, hogy a Gladen és a Mosconi Gladen márkára - további értesítésig - 27%-os kedvezményt kínálunk. Ezzel szeretnénk kompenzálni egyes árak emelkedését, és a még mindig bizonytalan vásárlók számára biztosítani az ezen márkák termékeinek vásárlási lehetőségét. Egy új árlista megjelenésével mindig vannak olyan termékek, amelyek kikerülnek az árlistából, és amelyeket el kell adnunk. Ezeket a bezárásra kerülő termékeket mindig felszámolási áron kínáljuk. Jelenleg 6 olyan termékünk van, amelytől kiárusítási áron szeretnénk megszabadulni!
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Gladen SB 10-20 G2 Ingyenes kiszállításGladen SB 10-20 G2 üres mélyládaGyors előnézetbox 10" (250 mm) subwooferhez, MDF89.830 Ft1 - 4 hétGladen One T6 Appearance Ingyenes kiszállításVolkswagen Transporter T6 Gladen One T6 Appearance hangszórókGyors előnézetkomponens hangszórók, Ø 200 mm, 100 W RMS, 4 Ω, OEM hangszórók VW T6-hoz199.830 FtRaktáronGladen One T6.1 Appearance Ingyenes kiszállításVolkswagen Transporter T6.1 Gladen One T6.1 Appearance hangszórókGyors előnézetkomponens hangszórók, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, OEM hangszórók VW T6-hoz194.830 FtRaktáronGladen SB 12-30 G2 Ingyenes kiszállításÜres mélyláda Gladen SB 12-30 G2Gyors előnézetbox 12" (300 mm) subwooferhez, MDF98.170 Ft1 - 4 hétGladen Z-GR08Gladen Z-GR08 rácsGyors előnézetvédőrács 8" subwooferhez9.830 FtRaktáronGladen Z-GR10Gladen Z-GR10 rácsGyors előnézetvédőrács 10" subwooferhez11.500 FtRaktáronGladen Aero TubeGladen Aero Tube bassreflex fúvókaTippGyors előnézet (6 értékelés)fúvóka, átmérője 100 mm, hossza 190 mm4.980 FtRaktáronGladen One 165 Ducato OEM Ingyenes kiszállításGladen One 165 Ducato OEM hangszórókGyors előnézetkomponens hangszórók Fiat Ducato, Fiat 500 / Peugeot Boxer és Citroen Jumper számára, Ø 165 mm, 100 W RMS, 3 Ω141.500 FtRaktáronGladen Generic 100 Ingyenes kiszállításGladen Generic 100 hangszórókGyors előnézetközépső hangszórók, Ø 100 mm, 80 W RMS, 3 Ω58.170 Ft1 - 4 hétGladen ONE200MB-GLE-LD Ingyenes kiszállításMercedes-Benz Gladen ONE200MB-GLE-LD mélynyomókGyors előnézetOEM mélynyomók ​​Mercedes-Benz GLE-hez, 150 W RMS, 89 dB (1W/1m), 2 Ω, páronkénti ár233.170 FtRaktáronGladen GA-165RS-3Speed-G2 Ingyenes kiszállításGladen GA-165RS-3Speed-G2 hangszórókGyors előnézetközépmély hangszórók, Ø 165 mm, 90 W RMS, 3 Ω44.830 Ft1 - 4 hétGladen RS-X 08 SLIM-VB-T6 Ingyenes kiszállításGladen RS-X 08 SLIM-VB-T6 subwoofer boxbanGyors előnézetsubwoofer boxban, Ø 8" (200 mm), 225 W RMS, 4 Ω, VW T5, T6, T6.1 autókhoz123.170 Ft1 - 4 hétGladen SU-VW-T6-TW-SET Ingyenes kiszállításGladen magassugárzók SU-VW-T6-TW-SETGyors előnézetmagassugárzók VW T6 és T6.1 számára121.500 Ft1 - 4 hétGladen Aeroring 165Gladen Aeroring 165 tömítőgyűrűGyors előnézetspeciális tömítőgyűrű a hangszóróhoz, Ø 165 mm9.830 FtRaktáronGladen Aeroring 200Gladen Aeroring 200 tömítőgyűrűGyors előnézetspeciális tömítőgyűrű a hangszóróhoz, Ø 200 mm11.500 Ft1 - 4 hét

Hasonló cikkek

Audible Physics - SQ csemege Indonéziából
Örömmel mutatjuk be az Audible Physics prémium kategóriás hangszórógyártót. A szigorúan a kiváló hangminőségre összpontosító termékek mostantól elérhetőek az Ahifi-n!
Teljes cikk
Brax - high-end "Made in Germany"
A Helix márkával együtt a német Audiotec Fischer gyártó csúcskategóriás Brax termékeit is felvettük a kínálatunkba. További információk a cikkben.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez