Fiókom

Pewag - a legjobb minőségű hóláncok

2023 végén kezdtük el intenzíven bővíteni webáruházunkat egy új árurészleggel - osztrák hóláncok Pewag, a legmagasabb minőségű hóláncok. 2024-ben fokozatosan bővítjük termékkínálatunkat más autós kiegészítőkkel, így szeretnénk tovább növelni kínálatunkat és széles termékportfóliót kínálni vásárlóinknak. Az új telephelyünk a brünni Líšeň városrészben több raktárhelyiséget és lehetőséget teremtett arra, hogy növeljük csapatunkat, amely jelenleg 30 alkalmazottat foglalkoztat. Így most már profin tudjuk kezelni a megrendeléseket, az érdeklődéseket, az értékesítést, az összeszereléseket stb. Az elmúlt évben fokozatosan felvettük a kínálatunkba a nagyon népszerű Plexiclick rendszámtábla alátéteket, majd a Geyer & Hosaja gumiszőnyegeket és a Rigum gumi szőnyegeket és kádakat. Reméljük, hogy cseh, szlovák és magyar vásárlóink értékelni fogják ezeket az új termékeket.

A Pewag hóláncokról

A Pewagot 1479-ben alapították, ami elég mély múltra tekint vissza. Kezdetben csak egy kovácsműhely volt, de 1912-ben a Pewag legyártotta az első hóláncot. A vállalat több mint 100 országban tevékenykedik, és 16 láncgyárral rendelkezik 5 kontinensen. Az egyik ilyen gyár a csehországi Vamberkben található. A Pewag a hóláncok széles választékát kínálja a legtöbb abroncsmérethez. A Pewag hóláncok minden időjárási körülmények között maximális biztonságot és kényelmet garantálnak, így biztosítva a biztonságos célba érkezést. Az abroncsokhoz képest a láncok összehasonlíthatatlanul jobb tapadást biztosítanak havon és jégen, növelve a tapadást és csökkentve a fékutat kedvezőtlen téli körülmények között. A Pewag láncok azonban a téli körülményeken kívül is használhatók, például sárban, törmeléken vagy homokban. A Pewag láncok megfelelnek az ÖNORM V 5117 és egyéb, az európai utakon való használatra vonatkozó engedélyeknek és jóváhagyásoknak. A láncszemek vastagságától függően kis és keskeny kerékjáratokhoz is alkalmasak. A gumiabroncs és a felni méretétől, a gumiabroncs típusától (nyári vagy téli) és a jármű típusától függően megtalálja a megfelelő hóláncot a járművéhez a kínálatunkban. A láncok kiválasztásánál alapesetben a kerékátmérő és a gumiabroncs szélessége, valamint a felni mérete a meghatározó tényező. Sok modern járművön a gumiabroncs és a felni közötti tér nagyon kicsi lehet. Nagyobb méretű gumiabroncsok esetén a gumiabroncs gyártója (Michelin, Continental, Pirelli stb.) is fontos szerepet játszhat a megfelelő láncok kiválasztásában. A láncok párban (2 db/csomag) kerülnek forgalomba, praktikus műanyag tokban. Ezeket mindig a jármű bal és jobb oldalán, a hajtott tengelyre szerelik fel. Két hólánc (1 pár) általában elegendő a jó tapadáshoz még a 4x4-es járművek esetében is.

A Pewag hóláncok típusai

  • Pewag Lite - hóláncok alapkínálata Lite 9, egyszerű és megbízható láncok kézi feszítéssel. A láncszemek 3 mm vastagok. Árban a legkedvezőbb láncválaszték.
  • Pewag Servostar a Servostar X - láncok olyan járművekhez, amelyeknek nincs elegendő helyük a kerékjárati ívekben és a kerék mögött. Könnyű felszerelés a kerék külső oldaláról. Szabadalmaztatott szervorácsos technológia. Maga a lánc közvetlenül az eredeti kerékanyára szerelhető. A felszerelés kizárólag a kerék külső oldaláról történik. Ez a sorozat hatékony lemezvédelemmel rendelkezik, a lánc soha nem érintkezik közvetlenül a lemezzel. A láncot 12 mm magas lamellákkal tervezték, 3,2 mm-es láncszemvastagsággal. Alkalmas személygépkocsikhoz, crossoverekhez és kis SUV-khez.
  • Pewag Servomatik - ez a sorozat gyors és teljesen biztonságos felszerelést kínál rögzítő kampókkal és azok nélkül egyaránt. Ezenkívül automatikus feszítéssel rendelkezik vezetés közben. A Servomatik egy innovatív hólánc, starwave láncszemhálóval és rögzített karikával. Ez a sorozat hátsókerék-meghajtású és a kerékjárati ívekben minimális helyet foglaló autókhoz alkalmas. A szervorács gyors és biztonságos összeszerelést biztosít, melynek köszönhetően a megfelelő láncfeszítést érheti el. A fix lánckarika egyszerűbbé és gyorsabbá teszi az összeszerelést. A Servomatik láncnak nincsenek kampói vagy kézi feszítése. A láncszem magassága 9 mm, a láncszem vastagsága pedig 3,1 mm. Alkalmas személygépkocsikhoz, crossoverekhez és kis SUV-khez.
  • Pewag Brenta 9 - bevált technológia és megbízhatóság a használat során. Könnyen és gyorsan felszerelhető. Kézi láncfeszítés. A láncszemek magassága 9 mm, a láncszemek vastagsága 3,1 mm. Alkalmas személygépkocsikhoz, crossoverekhez és kis SUV-khez.
  • Pewag Brenta-C - népszerű hólánc mindennapi használatra. Az évek óta bevált és tesztelt brenta-c rendszer. Ez a legkelendőbb lánc a Pewag kínálatában. Erős hálóval, megbízható tapadással és rendkívül csendes működéssel rendelkezik télen minden körülmények között. A belső zár rendszer egyszerű és gyors kezelése. A láncot kézzel kell megfeszíteni. A láncszem 13,1 mm magas és 3,55 mm vastag. Alkalmas személygépkocsikhoz, crossoverekhez és kis SUV-khez.
  • Pewag Brenta-c 4x4 - erős és bevált hólánc, amely elmozdulás nélküli felszereléshez és aszfaltozatlan utakon történő használatra alkalmas. A Brenta-c a Pewag legkelendőbb termékcsaládja, amelyet 4x4-es járművekhez tovább erősítettek. Nagyon egyszerű felszerelést kínál - a belső zárószerkezet gyorsan és könnyen kezelhető. A láncot kézzel kell meghúzni. A láncszemek magassága 16 mm, a láncszemek vastagsága 4,5 mm. Alkalmas terepjárókhoz, furgonokhoz és terepjárókhoz.
  • Pewag Servo RS - láncok nagy teljesítményű sportkocsikhoz önkioldó rendszerrel. Ez egy szupergyors módja a hóláncok fel- és levételének. Kiváló minőségű lánc szabadalmaztatott szervotechnológiával. A rendszer olyan járművezetők számára alkalmas, akik gyakran használnak hóláncot. Természetes, hogy az alu tárcsa védett. A láncszemek magassága 12 mm, a láncszemek vastagsága 3,2 mm. Személygépkocsikhoz, crossoverekhez és kis SUV-khez is alkalmas.
  • Pewag Servo Sport RSS - ez a sorozat mindössze 7 mm helyet igényel a kerék oldalán a kerékjárati ívben. Innovatív, sportos láncok. Optimális választás olyan járművekhez, ahol minimális hely van a kerékjárati ívben. A Servo Sport RSS egy szervo racsnival rendelkezik, amely teljesen automatikussá teszi a láncfeszítést. Az önnyitó belső zárnak köszönhetően könnyen leszerelhetőek. Alu tárcsavédelemmel rendelkeznek. A láncszemek magassága a belső oldalon 7 mm, a külső oldalon 9 mm. A láncszemek vastagsága 3,1 mm. Sportkocsikhoz alkalmas.
  • Pewag Servostar SUV - külső láncok, amelyeknek csak a futófelület oldalán van háló. Alkalmas olyan terepjárókhoz, amelyeknek nincs elegendő helyük a kerékjárati ívekben. Teljesen egyszerűen felszerelhető az alu kerék külső oldalára. Innovatív, szabadalmaztatott szervó racsni van rajtuk. Alkalmas olyan járművekhez, ahol a kerékjárati ívben belülről a tömítő felé 0 mm hely van. A lánc közvetlenül az eredeti alu kerékanyára szerelhető. A keréktárcsa sérülés elleni védelemmel rendelkezik. Láncszemek kombinációja 3,55 mm vastag és 14 mm magas - szögletes profil.
  • Pewag Servomatik SUV - könnyű összeszerelés rögzítő kampók nélkül. Automatikus meghúzási funkció. A Servomatik termékcsaládot kifejezetten a terepjárókhoz tervezték, a bevált szervo racsnis technológiát viselve. Ezáltal a felszerelés nagyon gyors és kényelmes. Ezenkívül rendelkeznek egy helyes illesztésjelzővel, amely biztosítja a lánc biztonságos meghúzását. Kampók és szorítóelemek nélkül. Az alu tárcsa védelme. A láncszemek magassága 13 mm, vastagsága 3,55 mm. Személygépkocsikhoz, crossoverekhez, kis SUV-khez és furgonokhoz is alkalmas.
  • Pewag Servo SUV - sportos, önhúzó rendszer és szupergyors, mozgásmentes felszerelés a szervo racsnis technológiával a SUV-ok számára. Könnyű szétszerelhetőség az önnyíló belső fedélnek köszönhetően. Ötvözött tárcsavédelem. Láncmagasság 13 mm és láncszemvastagság 3,55 mm. Személygépkocsikhoz, crossoverekhez, kis SUV-khez és furgonokhoz is alkalmas.
  • Pewag Forstmeister - erős és végtelenül tartós prémium láncok. Ezeket a láncokat terepen és maximális terhelés mellett használják. Exkluzív vontató láncok a Pewag kínálatából egy praktikus fadobozban nimródoknak vagy a természet szerelmeseinek. A sűrű Pewag FM - Forstmeister (erdész) háló nem csak tökéletes vonóerőt, hanem csendes, a természetet tiszteletben tartó közlekedést is garantál. A Pewag Forstmeister aszfaltozott utakon kívül is garantálja a biztonságos erdei utazást - ezt a láncot sem gyökerek, sem sár nem állíthatja meg. Ez a robusztus lánc 4,5 mm vastag speciális TitanGrip® acélból készül, 16 mm-es láncszemmagassággal.
  • Pewag Snox - láncok, amelyek a világ legkönnyebb összeszerelésével rendelkeznek. A négyszögletes láncszemek pontosan illeszkednek egymáshoz, hogy a lánc ne csavarodjon el terhelés alatt, miközben biztosítják a fékező és tolóerők optimális átvitelét. A speciális, szabadalmaztatott hullámos profil ezután növeli az érintkezést és meghosszabbítja az élettartamot. A Pewag hóláncok középső rúdjának ferde pályájának köszönhetően a fékező- és indítóerők vonóereje, amely az egyenes láncoknál minimális, az oldalirányú vezetés átvitele mellett ezen a ponton kerül átvitelre. A Snox hóláncok nem tartalmaznak csatlakozóelemeket - az egész lánc egy darabból áll. A felszerelés ezért a lehető legegyszerűbb. A láncokat egyszerűen fel kell fűzni a kerékre, és menet közben automatikusan megfeszülnek.

Hogyan kell felszerelni a hóláncokat és hol muszáj használni őket?

A lánc típusától függően a hóláncoknak egy vagy két kötőelemre van szükségük a járműre történő megfelelő felszereléshez. A lánc típusától függően (kézi, automatikus vagy félautomata rögzítő rendszer) a láncot is újra kell feszíteni a szilárd illeszkedés biztosítása érdekében. Egyes lánctípusok (pl. pewag snox vagy pewag servo) automatikusan feszülnek, és az első felszerelés után már nincs szükség további megállításra. Minden egyes Pewag termékhez mindig talál egy szerelési videót és szerelési útmutatót PDF-ben. Javasoljuk, hogy vezetés előtt tesztelje a szerelést, így jól felkészülten várhatja az összeszerelést a kemény tél valós körülményei között. A hóláncok használata esetén a megnövekedett tapadás rövid fékutat biztosít. A láncok megakadályozhatják az útról való lehajtást a lejtős útszakaszokon. A legtöbb alpesi országban ezért törvényileg kötelezővé tették a hóláncok járműben való tartását és használatát adott időjárási körülmények között (pl. jég, alacsony hőmérséklet). Ha egy adott útszakaszon nincs hólánc, Ausztriában súlyos bírságokra és egyéb büntetésekre számíthat. A Cseh Köztársaságban és különösen Szlovákiában számos olyan hegyi szakasz és hágóút van, ahol szintén törvényi előírás a hólánc használata.

Könnyű választás - hólánc konfigurátor

A hóláncok egyszerű kiválasztásához webáruházunkban szűrhet a gumiabroncs szélessége, a gumiabroncs profilja és a tárcsa átmérője alapján. Az e-shop ezután felajánlja Önnek a kifejezetten az Ön autójához tartozó termékek listáját, vagy használhatja az eredeti Pewag konfigurátort a hóláncok kiválasztásához a járműve típusának és modelljének megfelelően. Önön múlik, hogy mi felel meg a legjobban. Mi logikusabbnak tartjuk, ha a láncokat a jelenleg az autóján lévő gumiabroncsméret szerint választja ki, és ehhez használja a webáruházunk előre beállított szűrőit. Hóláncok január 10.-től lesznek raktáron, és ha idén a hegyekbe megy, akkor éljen ajánlatunkkal, és vásároljon tőlünk láncokat. A Pewag márka hivatalos forgalmazója vagyunk.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Pewag Lite 9 58Pewag Lite 9 58 hóláncok-15 %Gyors előnézetPewag alap hóláncok kézi feszítéssel, szögletes láncszemek 3mm vastagsággal25.630 Ft30.150 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag Lite 9 59Pewag Lite 9 59 hóláncok-15 %Gyors előnézetalap Pewag hóláncok manuális feszítéssel, 3 mm vastagságú láncszemek, 9 mm-es láncszemmagassággal25.630 Ft30.150 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag Lite 9 60Pewag Lite 9 60 hóláncok-15 %Gyors előnézetalap Pewag hóláncok manuális feszítéssel, 3 mm vastagságú láncszemek, 9 mm-es láncszemmagassággal25.630 Ft30.150 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag Lite 9 62Pewag Lite 9 62 hóláncok-15 %Gyors előnézetalap Pewag hóláncok manuális feszítéssel, 3 mm vastagságú láncszemek, 9 mm-es láncszemmagassággal25.630 Ft30.150 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag Lite 9 64Pewag Lite 9 64 hóláncok-15 %Gyors előnézetalap Pewag hóláncok manuális feszítéssel, 3 mm vastagságú láncszemek, 9 mm-es láncszemmagassággal25.630 Ft30.150 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag Lite 9 67Pewag Lite 9 67 hóláncok-15 %Gyors előnézetalap Pewag hóláncok manuális feszítéssel, 3 mm vastagságú láncszemek, 9 mm-es láncszemmagassággal25.630 Ft30.150 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag Lite 9 68Pewag Lite 9 68 hóláncok-15 %Gyors előnézetalap Pewag hóláncok manuális feszítéssel, 3 mm vastagságú láncszemek, 9 mm-es láncszemmagassággal25.630 Ft30.150 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag Lite 9 69Pewag Lite 9 69 hóláncok-15 %Gyors előnézetalap Pewag hóláncok manuális feszítéssel, 3 mm vastagságú láncszemek, 9 mm-es láncszemmagassággal25.630 Ft30.150 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag Lite 9 73Pewag Lite 9 73 hóláncok-15 %Gyors előnézetalap Pewag hóláncok manuális feszítéssel, 3 mm vastagságú láncszemek, 9 mm-es láncszemmagassággal28.150 Ft33.120 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag Lite 9 74Pewag Lite 9 74 hóláncok-15 %Gyors előnézetalap Pewag hóláncok manuális feszítéssel, 3 mm vastagságú láncszemek, 9 mm-es láncszemmagassággal28.150 Ft33.120 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag Lite 9 75Pewag Lite 9 75 hóláncok-15 %Gyors előnézetalap Pewag hóláncok manuális feszítéssel, 3 mm vastagságú láncszemek, 9 mm-es láncszemmagassággal28.150 Ft33.120 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag Lite 9 76Pewag Lite 9 76 hóláncok-15 %Gyors előnézetalap Pewag hóláncok manuális feszítéssel, 3 mm vastagságú láncszemek, 9 mm-es láncszemmagassággal28.150 Ft33.120 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag Lite 9 77Pewag Lite 9 77 hóláncok-15 %Gyors előnézetalap Pewag hóláncok manuális feszítéssel, 3 mm vastagságú láncszemek, 9 mm-es láncszemmagassággal28.150 Ft33.120 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag Lite 9 79Pewag Lite 9 79 hóláncok-15 %Gyors előnézetalap Pewag hóláncok manuális feszítéssel, 3 mm vastagságú láncszemek, 9 mm-es láncszemmagassággal28.150 Ft33.120 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RS 60 Servo Ingyenes kiszállításPewag RS 60 Servo hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség automatikus feszítéssel álló járművön, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal 51.670 Ft60.780 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RS 62 Servo Ingyenes kiszállításPewag RS 62 Servo hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség automatikus feszítéssel álló járművön, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal 68.030 Ft80.030 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RS 64 Servo Ingyenes kiszállításPewag RS 64 Servo hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség automatikus feszítéssel álló járművön, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal 68.030 Ft80.030 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RS 67 Servo Ingyenes kiszállításPewag RS 67 Servo hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség automatikus feszítéssel álló járművön, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal 68.030 Ft80.030 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RS 68 Servo Ingyenes kiszállításPewag RS 68 Servo hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség automatikus feszítéssel álló járművön, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal 68.030 Ft80.030 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RS 69 Servo Ingyenes kiszállításPewag RS 69 Servo hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség automatikus feszítéssel álló járművön, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal 68.030 Ft80.030 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RS 73 Servo Ingyenes kiszállításPewag RS 73 Servo hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség automatikus feszítéssel álló járművön, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal 68.030 Ft80.030 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RS 74 Servo Ingyenes kiszállításPewag RS 74 Servo hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség automatikus feszítéssel álló járművön, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal 68.030 Ft80.030 FtRaktáronPewag RS 75 Servo Ingyenes kiszállításPewag RS 75 Servo hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség automatikus feszítéssel álló járművön, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal 77.700 Ft91.420 FtRaktáronPewag RS 76 Servo Ingyenes kiszállításPewag RS 76 Servo hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség automatikus feszítéssel álló járművön, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal 77.700 Ft91.420 FtRaktáronPewag RS 77 Servo Ingyenes kiszállításPewag RS 77 Servo hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség automatikus feszítéssel álló járművön, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal 77.700 Ft91.420 FtRaktáronPewag RS 79 Servo Ingyenes kiszállításPewag RS 79 Servo hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség automatikus feszítéssel álló járművön, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal 77.700 Ft91.420 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RS 80 Servo Ingyenes kiszállításPewag RS 80 Servo hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség automatikus feszítéssel álló járművön, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal 80.230 Ft94.380 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSC 840 Servostar Ingyenes kiszállításPewag RSC 840 Servostar hóláncok-15 %Gyors előnézetPewag hóláncok olyan járművekhez, amelyeknek nincs elegendő helyük a kerékjárati ívekben, automatikus feszítéssel, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagasság188.150 Ft221.350 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSC 850 Servostar Ingyenes kiszállításPewag RSC 850 Servostar hóláncok-15 %Gyors előnézetPewag hóláncok olyan járművekhez, amelyeknek nincs elegendő helyük a kerékjárati ívekben, automatikus feszítéssel, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagasság188.150 Ft221.350 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSC 860 Servostar Ingyenes kiszállításPewag RSC 860 Servostar hóláncok-15 %Gyors előnézetPewag hóláncok olyan járművekhez, amelyeknek nincs elegendő helyük a kerékjárati ívekben, automatikus feszítéssel, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagasság188.150 Ft221.350 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSC 870 Servostar Ingyenes kiszállításPewag RSC 870 Servostar hóláncok-15 %Gyors előnézetPewag hóláncok olyan járművekhez, amelyeknek nincs elegendő helyük a kerékjárati ívekben, automatikus feszítéssel, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagasság188.150 Ft221.350 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSC 880 Servostar Ingyenes kiszállításPewag RSC 880 Servostar hóláncok-15 %Gyors előnézetPewag hóláncok olyan járművekhez, amelyeknek nincs elegendő helyük a kerékjárati ívekben, automatikus feszítéssel, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagasság188.150 Ft221.350 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSC 890 X Servostar Ingyenes kiszállításPewag RSC 890 X Servostar hóláncok-15 %Gyors előnézetPewag hóláncok olyan járművekhez, amelyeknek nincs elegendő helyük a kerékjáratokban, automatikus feszítéssel, 3,2 mm vastagságú láncszemekkel, 12 mm-es láncszemmagassággal208.310 Ft245.070 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSC 900 X Servostar Ingyenes kiszállításPewag RSC 900 X Servostar hóláncok-15 %Gyors előnézetPewag hóláncok olyan járművekhez, amelyeknek nincs elegendő helyük a kerékjáratokban, automatikus feszítéssel, 3,2 mm vastagságú láncszemekkel, 12 mm-es láncszemmagassággal208.310 Ft245.070 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSC 910 V Servostar Ingyenes kiszállításPewag RSC 910 V Servostar hóláncok-15 %Gyors előnézetPewag hóláncok, amelyek olyan terepjárókhoz alkalmasak, ahol nincs elegendő hely a kerékjárati ívekben, automatikus feszítéssel, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 14 mm-es láncszemmagasság224.700 Ft264.350 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSC 920 V Servostar Ingyenes kiszállításPewag RSC 920 V Servostar hóláncok-15 %Gyors előnézetPewag hóláncok, amelyek olyan terepjárókhoz alkalmasak, ahol nincs elegendő hely a kerékjárati ívekben, automatikus feszítéssel, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 14 mm-es láncszemmagasság224.700 Ft264.350 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSC 930 V Servostar Ingyenes kiszállításPewag RSC 930 V Servostar hóláncok-15 %Gyors előnézetPewag hóláncok, amelyek olyan terepjárókhoz alkalmasak, ahol nincs elegendő hely a kerékjárati ívekben, automatikus feszítéssel, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 14 mm-es láncszemmagasság224.700 Ft264.350 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSM 64 Servomatik Ingyenes kiszállításPewag RSM 64 Servomatik hóláncok-15 %Gyors előnézetinnovatív lánc starwave® láncszemhálóval, fix gyűrűvel, kifejezetten hátsókerék-meghajtású járművekhez kifejlesztve, automatikus feszítés, 3,1 mm vastagságú láncszemek, 9 mm-es láncszemmagasság101.630 Ft119.570 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSM 67 Servomatik Ingyenes kiszállításPewag RSM 67 Servomatik hóláncok-15 %Gyors előnézetinnovatív lánc starwave® láncszemhálóval, fix gyűrűvel, kifejezetten hátsókerék-meghajtású járművekhez kifejlesztve, automatikus feszítés, 3,1 mm vastagságú láncszemek, 9 mm-es láncszemmagasság101.630 Ft119.570 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSM 68 Servomatik Ingyenes kiszállításPewag RSM 68 Servomatik hóláncok-15 %Gyors előnézetinnovatív lánc starwave® láncszemhálóval, fix gyűrűvel, kifejezetten hátsókerék-meghajtású járművekhez kifejlesztve, automatikus feszítés, 3,1 mm vastagságú láncszemek, 9 mm-es láncszemmagasság101.630 Ft119.570 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSM 69 Servomatik Ingyenes kiszállításPewag RSM 69 Servomatik hóláncok-15 %Gyors előnézetinnovatív lánc starwave® láncszemhálóval, fix gyűrűvel, kifejezetten hátsókerék-meghajtású járművekhez kifejlesztve, automatikus feszítés, 3,1 mm vastagságú láncszemek, 9 mm-es láncszemmagasság101.630 Ft119.570 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSM 73 Servomatik Ingyenes kiszállításHóláncok Pewag RSM 73 Servomatik-15 %Gyors előnézetinnovatív láncok starwave® láncszemes lánchálóval, fix gyűrűvel, kifejezetten hátsókerék-hajtású és minimális hellyel a kerékjárati ívek alatt rendelkező autókhoz kifejlesztve101.630 Ft119.570 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSM 74 Servomatik Ingyenes kiszállításPewag RSM 74 Servomatik hóláncok-15 %Gyors előnézetinnovatív láncok starwave® láncszemes lánchálóval, fix gyűrűvel, kifejezetten hátsókerék-hajtású és minimális hellyel a kerékjárati ívek alatt rendelkező autókhoz kifejlesztve101.630 Ft119.570 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSM 75 Servomatik Ingyenes kiszállításPewag RSM 75 Servomatik hóláncok-15 %Gyors előnézetinnovatív láncok starwave® láncszemes lánchálóval, fix gyűrűvel, kifejezetten hátsókerék-hajtású és minimális hellyel a kerékjárati ívek alatt rendelkező autókhoz kifejlesztve106.260 Ft125.020 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSM 76 Servomatik Ingyenes kiszállításPewag RSM 76 Servomatik hóláncok-15 %Gyors előnézetinnovatív láncok starwave® láncszemes lánchálóval, fix gyűrűvel, kifejezetten hátsókerék-hajtású és minimális méretű futóművel rendelkező autókhoz kifejlesztve106.260 Ft125.020 FtRaktáronPewag RSM 76 V Servomatik SUV Ingyenes kiszállításPewag RSM 76 V Servomatik SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetinnovatív, kifejezetten terepjárókhoz tervezett hóláncok, bevált és tesztelt szervo racsni, automatikus meghúzás, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság189.420 Ft222.850 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSM 77 Servomatik Ingyenes kiszállításPewag RSM 77 Servomatik hóláncok-15 %Gyors előnézetinnovatív láncok starwave® láncszemes lánchálóval, fix gyűrűvel, kifejezetten hátsókerék-hajtású és minimális méretű futóművel rendelkező autókhoz kifejlesztve106.260 Ft125.020 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSM 77 V Servomatik SUV Ingyenes kiszállításPewag RSM 77 V Servomatik SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetinnovatív, kifejezetten terepjárókhoz tervezett hóláncok, bevált és tesztelt szervo racsni, automatikus meghúzás, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság189.420 Ft222.850 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSM 78 Servomatik Ingyenes kiszállításPewag RSM 78 Servomatik hóláncok-15 %Gyors előnézetinnovatív láncok starwave® láncszemes lánchálóval, fix gyűrűvel, kifejezetten hátsókerék-hajtású és minimális méretű futóművel rendelkező autókhoz kifejlesztve106.260 Ft125.020 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSM 78 V Servomatik SUV Ingyenes kiszállításPewag RSM 78 V Servomatik SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetinnovatív, kifejezetten terepjárókhoz tervezett hóláncok, bevált és tesztelt szervo racsni, automatikus meghúzás, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság189.420 Ft222.850 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSM 79 Servomatik Ingyenes kiszállításPewag RSM 79 Servomatik hóláncok-15 %Gyors előnézetinnovatív láncok starwave® láncszemes lánchálóval, fix gyűrűvel, kifejezetten hátsókerék-hajtású és minimális méretű futóművel rendelkező autókhoz kifejlesztve106.260 Ft125.020 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSM 79 V Servomatik SUV Ingyenes kiszállításHóláncok Pewag RSM 79 V Servomatik SUV-15 %Gyors előnézetinnovatív, kifejezetten terepjárókhoz tervezett hóláncok, bevált és tesztelt szervo racsni, automatikus meghúzás, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság189.420 Ft222.850 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSM 80 V Servomatik SUV Ingyenes kiszállításHóláncok Pewag RSM 80 V Servomatik SUV-15 %Gyors előnézetinnovatív, kifejezetten terepjárókhoz tervezett hóláncok, bevált és tesztelt szervo racsni, automatikus meghúzás, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság189.420 Ft222.850 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSM 80A V Servomatik SUV Ingyenes kiszállításPewag RSM 80A V Servomatik SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetinnovatív, kifejezetten terepjárókhoz tervezett hóláncok, bevált és tesztelt szervo racsni, automatikus meghúzás, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság189.420 Ft222.850 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSM 81 V Servomatik SUV Ingyenes kiszállításPewag RSM 81 V Servomatik SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetinnovatív, kifejezetten terepjárókhoz tervezett hóláncok, bevált és tesztelt szervo racsni, automatikus meghúzás, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság189.420 Ft222.850 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSM 81A V Servomatik SUV Ingyenes kiszállításPewag RSM 81A V Servomatik SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetinnovatív, kifejezetten terepjárókhoz tervezett hóláncok, bevált és tesztelt szervo racsni, automatikus meghúzás, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság189.420 Ft222.850 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSM 82 V Servomatik SUV Ingyenes kiszállításPewag RSM 82 V Servomatik SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetinnovatív, kifejezetten terepjárókhoz tervezett hóláncok, bevált és tesztelt szervo racsni, automatikus meghúzás, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság189.420 Ft222.850 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSS 60 Servo Sport Ingyenes kiszállításPewag RSS 60 Servo Sport hóláncok-15 %Gyors előnézetsportos, innovatív, automatikus feszítés szervo-technológiával, 3,1 mm vastagságú láncszemek, 9/7 mm-es láncszemmagassággal83.580 Ft98.330 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSS 62 Servo Sport Ingyenes kiszállításPewag RSS 62 Servo Sport hóláncok-15 %Gyors előnézetsportos, innovatív, automatikus feszítés szervo-technológiával, 3,1 mm vastagságú láncszemek, 9/7 mm-es láncszemmagassággal89.460 Ft105.250 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSS 64 Servo Sport Ingyenes kiszállításPewag RSS 64 Servo Sport hóláncok-15 %Gyors előnézetsportos, innovatív, automatikus feszítés szervo-technológiával, 3,1 mm vastagságú láncszemek, 9/7 mm-es láncszemmagassággal89.460 Ft105.250 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSS 67 Servo Sport Ingyenes kiszállításPewag RSS 67 Servo Sport hóláncok-15 %Gyors előnézetsportos, innovatív, automatikus feszítés szervo-technológiával, 3,1 mm vastagságú láncszemek, 9/7 mm-es láncszemmagassággal89.460 Ft105.250 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSS 68 Servo Sport Ingyenes kiszállításPewag RSS 68 Servo Sport hóláncok-15 %Gyors előnézetsportos, innovatív, automatikus feszítés szervo-technológiával, 3,1 mm vastagságú láncszemek, 9/7 mm-es láncszemmagassággal89.460 Ft105.250 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSS 69 Servo Sport Ingyenes kiszállításPewag RSS 69 Servo Sport hóláncok-15 %Gyors előnézetsportos, innovatív, automatikus feszítés szervo-technológiával, 3,1 mm vastagságú láncszemek, 9/7 mm-es láncszemmagassággal89.460 Ft105.250 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSS 73 Servo Sport Ingyenes kiszállításPewag RSS 73 Servo Sport hóláncok-15 %Gyors előnézetsportos, innovatív, automatikus feszítés szervo-technológiával, 3,1 mm vastagságú láncszemek, 9/7 mm-es láncszemmagassággal89.460 Ft105.250 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSS 74 Servo Sport Ingyenes kiszállításPewag RSS 74 Servo Sport hóláncok-15 %Gyors előnézetsportos, innovatív, automatikus feszítés szervo-technológiával, 3,1 mm vastagságú láncszemek, 9/7 mm-es láncszemmagassággal89.460 Ft105.250 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSS 75 Servo Sport Ingyenes kiszállításPewag RSS 75 Servo Sport hóláncok-15 %Gyors előnézetsportos, innovatív, automatikus feszítés szervo-technológiával, 3,1 mm vastagságú láncszemek, 9/7 mm-es láncszemmagassággal95.340 Ft112.170 FtRaktáronPewag RSS 76 Servo Sport Ingyenes kiszállításPewag RSS 76 Servo Sport hóláncok-15 %Gyors előnézetsportos, innovatív, automatikus feszítés szervo-technológiával, 3,1 mm vastagságú láncszemek, 9/7 mm-es láncszemmagassággal95.340 Ft112.170 FtRaktáronPewag RSS 77 Servo Sport Ingyenes kiszállításPewag RSS 77 Servo Sport hóláncok-15 %Gyors előnézetsportos, innovatív, automatikus feszítés szervo-technológiával, 3,1 mm vastagságú láncszemek, 9/7 mm-es láncszemmagassággal95.340 Ft112.170 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSS 79 Servo Sport Ingyenes kiszállításPewag RSS 79 Servo Sport hóláncok-15 %Gyors előnézetsportos, innovatív, automatikus feszítés szervo-technológiával, 3,1 mm vastagságú láncszemek, 9/7 mm-es láncszemmagassággal95.340 Ft112.170 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSS 80 Servo Sport Ingyenes kiszállításPewag RSS 80 Servo Sport hóláncok-15 %Gyors előnézetsportos, innovatív, automatikus feszítés szervo-technológiával, 3,1 mm vastagságú láncszemek, 9/7 mm-es láncszemmagassággal95.340 Ft112.170 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSV 62 Servo SUV Ingyenes kiszállításPewag RSV 62 Servo SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetkiváló minőségű hóláncok feljárás nélküli felszereléshez, pewag szervo technológiával, SUV-khez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság75.180 Ft88.450 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSV 64 Servo SUV Ingyenes kiszállításPewag RSV 64 Servo SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetkiváló minőségű hóláncok feljárás nélküli felszereléshez, pewag szervo technológiával, SUV-khez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság75.180 Ft88.450 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSV 67 Servo SUV Ingyenes kiszállításPewag RSV 67 Servo SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetkiváló minőségű hóláncok feljárás nélküli felszereléshez, pewag szervo technológiával, SUV-khez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság75.180 Ft88.450 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSV 68 Servo SUV Ingyenes kiszállításPewag RSV 68 Servo SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetkiváló minőségű hóláncok feljárás nélküli felszereléshez, pewag szervo technológiával, SUV-khez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság75.180 Ft88.450 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSV 69 Servo SUV Ingyenes kiszállításPewag RSV 69 Servo SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetkiváló minőségű hóláncok feljárás nélküli felszereléshez, pewag szervo technológiával, SUV-khez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság75.180 Ft88.450 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSV 73 Servo SUV Ingyenes kiszállításPewag RSV 73 Servo SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetkiváló minőségű hóláncok feljárás nélküli felszereléshez, pewag szervo technológiával, SUV-khez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság75.180 Ft88.450 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSV 74 Servo SUV Ingyenes kiszállításPewag RSV 74 Servo SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetkiváló minőségű hóláncok feljárás nélküli felszereléshez, pewag szervo technológiával, SUV-khez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság75.180 Ft88.450 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSV 75 Servo SUV Ingyenes kiszállításPewag RSV 75 Servo SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetkiváló minőségű hóláncok feljárás nélküli felszereléshez, pewag szervo technológiával, SUV-khez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság86.520 Ft101.780 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSV 76 Servo SUV Ingyenes kiszállításPewag RSV 76 Servo SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetkiváló minőségű hóláncok feljárás nélküli felszereléshez, pewag szervo technológiával, SUV-khez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság86.520 Ft101.780 FtRaktáronPewag RSV 77 Servo SUV Ingyenes kiszállításPewag RSV 77 Servo SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetkiváló minőségű hóláncok feljárás nélküli felszereléshez, pewag szervo technológiával, SUV-khez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság86.520 Ft101.780 FtRaktáronPewag RSV 79 Servo SUV Ingyenes kiszállításPewag RSV 79 Servo SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetkiváló minőségű hóláncok feljárás nélküli felszereléshez, pewag szervo technológiával, SUV-khez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság86.520 Ft101.780 FtRaktáronPewag RSV 80 Servo SUV Ingyenes kiszállításPewag RSV 80 Servo SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetkiváló minőségű hóláncok feljárás nélküli felszereléshez, pewag szervo technológiával, SUV-khez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság96.590 Ft113.630 FtRaktáronPewag RSV 80A Servo SUV Ingyenes kiszállításPewag RSV 80A Servo SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetkiváló minőségű hóláncok feljárás nélküli felszereléshez, pewag szervo technológiával, SUV-khez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság96.590 Ft113.630 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSV 81 Servo SUV Ingyenes kiszállításPewag RSV 81 Servo SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetkiváló minőségű hóláncok feljárás nélküli felszereléshez, pewag szervo technológiával, SUV-khez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság96.590 Ft113.630 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSV 81A Servo SUV Ingyenes kiszállításPewag RSV 81A Servo SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetkiváló minőségű hóláncok feljárás nélküli felszereléshez, pewag szervo technológiával, SUV-khez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság96.590 Ft113.630 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag RSV 82 Servo SUV Ingyenes kiszállításPewag RSV 82 Servo SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetkiváló minőségű hóláncok feljárás nélküli felszereléshez, pewag szervo technológiával, SUV-khez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13 mm-es láncszemmagasság96.590 Ft113.630 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag SXP 500 Snox Pro Ingyenes kiszállításPewag SXP 500 Snox Pro hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség, automatikus feszítéssel menet közben, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal64.260 Ft75.600 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag SXP 505 Snox Pro Ingyenes kiszállításPewag SXP 505 Snox Pro hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség, automatikus feszítéssel menet közben, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal64.260 Ft75.600 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag SXP 510 Snox Pro Ingyenes kiszállításPewag SXP 510 Snox Pro hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség, automatikus feszítéssel menet közben, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal64.260 Ft75.600 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag SXP 520 Snox Pro Ingyenes kiszállításPewag SXP 520 Snox Pro hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség, automatikus feszítéssel menet közben, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal74.760 Ft87.950 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag SXP 530 Snox Pro Ingyenes kiszállításPewag SXP 530 Snox Pro hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség, automatikus feszítéssel menet közben, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal74.760 Ft87.950 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag SXP 540 Snox Pro Ingyenes kiszállításPewag SXP 540 Snox Pro hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség, automatikus feszítéssel menet közben, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal74.760 Ft87.950 FtRaktáronPewag SXP 550 Snox Pro Ingyenes kiszállításPewag SXP 550 Snox Pro hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség, automatikus feszítéssel menet közben, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal85.270 Ft100.320 FtRaktáronPewag SXP 560 Snox Pro Ingyenes kiszállításPewag SXP 560 Snox Pro hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség, automatikus feszítéssel menet közben, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal85.270 Ft100.320 FtRaktáronPewag SXP 570 Snox Pro Ingyenes kiszállításPewag SXP 570 Snox Pro hóláncok-15 %Gyors előnézetmaximálisan könnyű szerelhetőség, automatikus feszítéssel menet közben, 3,2 mm vastagságú láncszemek, 12 mm-es láncszemmagassággal85.270 Ft100.320 FtRaktáronPewag SXV 570 Snox SUV Ingyenes kiszállításPewag SXV 570 Snox SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetnagyon egyszerű összeszerelés, automatikus feszítéssel vezetés közben, 3,7 mm vastagságú láncszemek, 14 mm-es láncszemmagassággal99.960 Ft117.600 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag SXV 580 Snox SUV Ingyenes kiszállításPewag SXV 580 Snox SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetnagyon egyszerű összeszerelés, automatikus feszítéssel vezetés közben, 3,7 mm vastagságú láncszemek, 14 mm-es láncszemmagassággal99.960 Ft117.600 FtRaktáronPewag SXV 590 Snox SUV Ingyenes kiszállításPewag SXV 590 Snox SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetnagyon egyszerű összeszerelés, automatikus feszítéssel vezetés közben, 3,7 mm vastagságú láncszemek, 14 mm-es láncszemmagassággal108.350 Ft127.470 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag SXV 600 Snox SUV Ingyenes kiszállításPewag SXV 600 Snox SUV hóláncok-15 %Gyors előnézetnagyon egyszerű összeszerelés, automatikus feszítéssel vezetés közben, 3,7 mm vastagságú láncszemek, 14 mm-es láncszemmagassággal108.350 Ft127.470 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMB 58 Brenta 9Pewag XMB 58 Brenta 9 hóláncok-15 %Gyors előnézetbevált technológia és megbízhatóság, láncszemek vastagsága 3,1 mm, láncszem magassága 9 mm28.790 Ft33.870 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMB 59 Brenta 9Pewag XMB 59 Brenta 9 hóláncok-15 %Gyors előnézetbevált technológia és megbízhatóság, láncszemek vastagsága 3,1 mm, láncszem magassága 9 mm28.790 Ft33.870 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMB 60 Brenta 9Pewag XMB 60 Brenta 9 hóláncok-15 %Gyors előnézetbevált technológia és megbízhatóság, láncszemek vastagsága 3,1 mm, láncszem magassága 9 mm39.440 Ft46.400 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMB 62 Brenta 9Pewag XMB 62 Brenta 9 hóláncok-15 %Gyors előnézetbevált technológia és megbízhatóság, láncszemek vastagsága 3,1 mm, láncszem magassága 9 mm39.440 Ft46.400 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMB 64 Brenta 9Pewag XMB 64 Brenta 9 hóláncok-15 %Gyors előnézetbevált technológia és megbízhatóság, láncszemek vastagsága 3,1 mm, láncszem magassága 9 mm39.440 Ft46.400 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMB 67 Brenta 9Pewag XMB 67 Brenta 9 hóláncok-15 %Gyors előnézetbevált technológia és megbízhatóság, láncszemek vastagsága 3,1 mm, láncszem magassága 9 mm39.440 Ft46.400 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMB 68 Brenta 9Pewag XMB 68 Brenta 9 hóláncok-15 %Gyors előnézetbevált technológia és megbízhatóság, láncszemek vastagsága 3,1 mm, láncszem magassága 9 mm39.440 Ft46.400 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMB 69 Brenta 9Pewag XMB 69 Brenta 9 hóláncok-15 %Gyors előnézetbevált technológia és megbízhatóság, láncszemek vastagsága 3,1 mm, láncszem magassága 9 mm39.440 Ft46.400 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMB 73 Brenta 9Pewag XMB 73 Brenta 9 hóláncok-15 %Gyors előnézetbevált technológia és megbízhatóság, láncszemek vastagsága 3,1 mm, láncszem magassága 9 mm39.440 Ft46.400 FtRaktáronPewag XMB 74 Brenta 9Pewag XMB 74 Brenta 9 hóláncok-15 %Gyors előnézetbevált technológia és megbízhatóság, láncszemek vastagsága 3,1 mm, láncszem magassága 9 mm39.440 Ft46.400 FtRaktáronPewag XMB 75 Brenta 9 Ingyenes kiszállításPewag XMB 75 Brenta 9 hóláncok-15 %Gyors előnézetbevált technológia és megbízhatóság, láncszemek vastagsága 3,1 mm, láncszem magassága 9 mm46.620 Ft54.850 FtRaktáronPewag XMB 76 Brenta 9 Ingyenes kiszállításPewag XMB 76 Brenta 9 hóláncok-15 %Gyors előnézetbevált technológia és megbízhatóság, láncszemek vastagsága 3,1 mm, láncszem magassága 9 mm46.620 Ft54.850 FtRaktáronPewag XMB 77 Brenta 9 Ingyenes kiszállításPewag XMB 77 Brenta 9 hóláncok-15 %Gyors előnézetbevált technológia és megbízhatóság, láncszemek vastagsága 3,1 mm, láncszem magassága 9 mm46.620 Ft54.850 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMB 79 Brenta 9 Ingyenes kiszállításPewag XMB 79 Brenta 9 hóláncok-15 %Gyors előnézet (1 értékelés)bevált technológia és megbízhatóság, láncszemek vastagsága 3,1 mm, láncszem magassága 9 mm46.620 Ft54.850 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 55 Brenta-CPewag XMR 55 Brenta-C hóláncok-15 %Gyors előnézeta Pewag hóláncok legkelendőbb modellje, robusztus háló, racsnis rendszer a kézi feszítéshez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13,1 mm-es láncszemmagasság29.330 Ft34.500 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 56 Brenta-CPewag XMR 56 Brenta-C hóláncok-15 %Gyors előnézeta Pewag hóláncok legkelendőbb modellje, robusztus háló, racsnis rendszer a kézi feszítéshez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13,1 mm-es láncszemmagasság29.330 Ft34.500 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 58 Brenta-CPewag XMR 58 Brenta-C hóláncok-15 %Gyors előnézeta Pewag hóláncok legkelendőbb modellje, robusztus háló, racsnis rendszer a kézi feszítéshez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13,1 mm-es láncszemmagasság29.330 Ft34.500 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 59 Brenta-CPewag XMR 59 Brenta-C hóláncok-15 %Gyors előnézeta Pewag hóláncok legkelendőbb modellje, robusztus háló, racsnis rendszer a kézi feszítéshez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13,1 mm-es láncszemmagasság29.330 Ft34.500 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 60 Brenta-C Ingyenes kiszállításPewag XMR 60 Brenta-C hóláncok-15 %Gyors előnézeta Pewag hóláncok legkelendőbb modellje, robusztus háló, racsnis rendszer a kézi feszítéshez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13,1 mm-es láncszemmagasság40.020 Ft47.080 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 62 Brenta-C Ingyenes kiszállításPewag XMR 62 Brenta-C hóláncok-15 %Gyors előnézeta Pewag hóláncok legkelendőbb modellje, robusztus háló, racsnis rendszer a kézi feszítéshez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13,1 mm-es láncszemmagasság40.020 Ft47.080 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 64 Brenta-C Ingyenes kiszállításPewag XMR 64 Brenta-C hóláncok-15 %Gyors előnézeta Pewag hóláncok legkelendőbb modellje, robusztus háló, racsnis rendszer a kézi feszítéshez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13,1 mm-es láncszemmagasság40.020 Ft47.080 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 67 Brenta-C Ingyenes kiszállításPewag XMR 67 Brenta-C hóláncok-15 %Gyors előnézeta Pewag hóláncok legkelendőbb modellje, robusztus háló, racsnis rendszer a kézi feszítéshez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13,1 mm-es láncszemmagasság40.020 Ft47.080 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 68 Brenta-C Ingyenes kiszállításPewag XMR 68 Brenta-C hóláncok-15 %Gyors előnézeta Pewag hóláncok legkelendőbb modellje, robusztus háló, racsnis rendszer a kézi feszítéshez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13,1 mm-es láncszemmagasság40.020 Ft47.080 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 69 Brenta-C Ingyenes kiszállításPewag XMR 69 Brenta-C hóláncok-15 %Gyors előnézeta Pewag hóláncok legkelendőbb modellje, robusztus háló, racsnis rendszer a kézi feszítéshez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13,1 mm-es láncszemmagasság40.020 Ft47.080 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 69V Brenta-C 4x4 Ingyenes kiszállításPewag XMR 69V Brenta-C 4x4 hóláncok-15 %Gyors előnézeterős lánc a nem burkolt utakon való közlekedés nélküli szereléshez, 4,5 mm vastagságú láncszemek, 16 mm-es láncszemmagassággal 86.520 Ft101.780 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 70 Brenta-C Ingyenes kiszállításPewag XMR 70 Brenta-C hóláncok-15 %Gyors előnézeta Pewag hóláncok legkelendőbb modellje, robusztus háló, racsnis rendszer a kézi feszítéshez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13,1 mm-es láncszemmagasság40.020 Ft47.080 FtRaktáronPewag XMR 73 Brenta-C Ingyenes kiszállításPewag XMR 73 Brenta-C hóláncok-15 %Gyors előnézeta Pewag hóláncok legkelendőbb modellje, robusztus háló, racsnis rendszer a kézi feszítéshez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13,1 mm-es láncszemmagasság40.020 Ft47.080 FtRaktáronPewag XMR 73V Brenta-C 4x4 Ingyenes kiszállításPewag XMR 73V Brenta-C 4x4 hóláncok-15 %Gyors előnézeterős lánc a nem burkolt utakon való közlekedés nélküli szereléshez, 4,5 mm vastagságú láncszemek, 16 mm-es láncszemmagassággal 86.520 Ft101.780 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 74 Brenta-C Ingyenes kiszállításPewag XMR 74 Brenta-C hóláncok-15 %Gyors előnézeta Pewag hóláncok legkelendőbb modellje, robusztus háló, racsnis rendszer a kézi feszítéshez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13,1 mm-es láncszemmagasság40.020 Ft47.080 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 74V Brenta-C 4x4 Ingyenes kiszállításPewag XMR 74V Brenta-C 4x4 hóláncok-15 %Gyors előnézeterős lánc a nem burkolt utakon való közlekedés nélküli szereléshez, 4,5 mm vastagságú láncszemek, 16 mm-es láncszemmagassággal 86.520 Ft101.780 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 75 Brenta-C Ingyenes kiszállításPewag XMR 75 Brenta-C hóláncok-15 %Gyors előnézeta Pewag hóláncok legkelendőbb modellje, robusztus háló, racsnis rendszer a kézi feszítéshez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13,1 mm-es láncszemmagasság58.790 Ft69.170 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 75V Brenta-C 4x4 Ingyenes kiszállításPewag XMR 75V Brenta-C 4x4 hóláncok-15 %Gyors előnézeterős lánc a nem burkolt utakon való közlekedés nélküli szereléshez, 4,5 mm vastagságú láncszemek, 16 mm-es láncszemmagassággal 107.100 Ft126.000 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 76V Brenta-C 4x4 Ingyenes kiszállításPewag XMR 76V Brenta-C 4x4 hóláncok-15 %Gyors előnézeterős lánc a nem burkolt utakon való közlekedés nélküli szereléshez, 4,5 mm vastagságú láncszemek, 16 mm-es láncszemmagassággal 107.100 Ft126.000 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 77 Brenta-C Ingyenes kiszállításPewag XMR 77 Brenta-C hóláncok-15 %Gyors előnézeta Pewag hóláncok legkelendőbb modellje, robusztus háló, racsnis rendszer a kézi feszítéshez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13,1 mm-es láncszemmagasság58.790 Ft69.170 FtRaktáronPewag XMR 77V Brenta-C 4x4 Ingyenes kiszállításPewag XMR 77V Brenta-C 4x4 hóláncok-15 %Gyors előnézeterős lánc a nem burkolt utakon való közlekedés nélküli szereléshez, 4,5 mm vastagságú láncszemek, 16 mm-es láncszemmagassággal 107.100 Ft126.000 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 79 Brenta-C Ingyenes kiszállításPewag XMR 79 Brenta-C hóláncok-15 %Gyors előnézeta Pewag hóláncok legkelendőbb modellje, robusztus háló, racsnis rendszer a kézi feszítéshez, 3,55 mm vastagságú láncszemek, 13,1 mm-es láncszemmagasság58.790 Ft69.170 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 79V Brenta-C 4x4 Ingyenes kiszállításPewag XMR 79V Brenta-C 4x4 hóláncok-15 %Gyors előnézeterős lánc a nem burkolt utakon való közlekedés nélküli szereléshez, 4,5 mm vastagságú láncszemek, 16 mm-es láncszemmagassággal 107.100 Ft126.000 FtRaktáronPewag XMR 80AV Brenta-C 4x4 Ingyenes kiszállításPewag XMR 80AV Brenta-C 4x4 hóláncok-15 %Gyors előnézeterős lánc a nem burkolt utakon való közlekedés nélküli szereléshez, 4,5 mm vastagságú láncszemek, 16 mm-es láncszemmagassággal 116.750 Ft137.350 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 80V Brenta-C 4x4 Ingyenes kiszállításPewag XMR 80V Brenta-C 4x4 hóláncok-15 %Gyors előnézeterős lánc a nem burkolt utakon való közlekedés nélküli szereléshez, 4,5 mm vastagságú láncszemek, 16 mm-es láncszemmagassággal 116.750 Ft137.350 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 81V Brenta-C 4x4 Ingyenes kiszállításPewag XMR 81V Brenta-C 4x4 hóláncok-15 %Gyors előnézeterős lánc a nem burkolt utakon való közlekedés nélküli szereléshez, 4,5 mm vastagságú láncszemek, 16 mm-es láncszemmagassággal 116.750 Ft137.350 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag XMR 82V Brenta-C 4x4 Ingyenes kiszállításPewag XMR 82V Brenta-C 4x4 hóláncok-15 %Gyors előnézeterős lánc a nem burkolt utakon való közlekedés nélküli szereléshez, 4,5 mm vastagságú láncszemek, 16 mm-es láncszemmagassággal 116.750 Ft137.350 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag FM 73 Offroad Extreme Ingyenes kiszállításPewag FM 73 Offroad Extreme hóláncok-15 %Gyors előnézetláncháló extrém és igényes off-road használatra, TitanGrip® anyag a hosszú élettartamért, műanyag alkatrészek nélkül, 4,5 mm-es láncszemek, 16 mm-es láncszemmagasság376.300 Ft442.700 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag FM 75 Offroad Extreme Ingyenes kiszállításPewag FM 75 Offroad Extreme hóláncok-15 %Gyors előnézetláncháló extrém és igényes off-road használatra, TitanGrip® anyag a hosszú élettartamért, műanyag alkatrészek nélkül, 4,5 mm-es láncszemek, 16 mm-es láncszemmagasság376.300 Ft442.700 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag FM 76 Offroad Extreme Ingyenes kiszállításPewag FM 76 Offroad Extreme hóláncok-15 %Gyors előnézetláncháló extrém és igényes off-road használatra, TitanGrip® anyag a hosszú élettartamért, műanyag alkatrészek nélkül, 4,5 mm-es láncszemek, 16 mm-es láncszemmagasság376.300 Ft442.700 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag FM 77 Offroad Extreme Ingyenes kiszállításPewag FM 77 Offroad Extreme hóláncok-15 %Gyors előnézetláncháló extrém és igényes off-road használatra, TitanGrip® anyag a hosszú élettartamért, műanyag alkatrészek nélkül, 4,5 mm-es láncszemek, 16 mm-es láncszemmagasság376.300 Ft442.700 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag FM 79 Offroad Extreme Ingyenes kiszállításPewag FM 79 Offroad Extreme hóláncok-15 %Gyors előnézetláncháló extrém és igényes off-road használatra, TitanGrip® anyag a hosszú élettartamért, műanyag alkatrészek nélkül, 4,5 mm-es láncszemek, 16 mm-es láncszemmagasság376.300 Ft442.700 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag FM 80 Offroad Extreme Ingyenes kiszállításPewag FM 80 Offroad Extreme hóláncok-15 %Gyors előnézetláncháló extrém és igényes off-road használatra, TitanGrip® anyag a hosszú élettartamért, műanyag alkatrészek nélkül, 4,5 mm-es láncszemek, 16 mm-es láncszemmagasság376.300 Ft442.700 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag FM 82 Offroad Extreme Ingyenes kiszállításPewag FM 82 Offroad Extreme hóláncok-15 %Gyors előnézetláncháló extrém és igényes off-road használatra, TitanGrip® anyag a hosszú élettartamért, műanyag alkatrészek nélkül, 4,5 mm-es láncszemek, 16 mm-es láncszemmagasság376.300 Ft442.700 Ft1 héten belül raktározzuk felPewag FM 91B Offroad Extreme Ingyenes kiszállításPewag FM 91B Offroad Extreme hóláncok-15 %Gyors előnézetláncháló extrém és igényes off-road használatra, TitanGrip® anyag a hosszú élettartamért, műanyag alkatrészek nélkül, 4,5 mm-es láncszemek, 16 mm-es láncszemmagasság718.990 Ft845.870 Ft1 héten belül raktározzuk fel

Hasonló cikkek

Cseh gumi autószőnyegek Rigum
Az első havazás előtt felraktároztuk a Rigum gumiszőnyegeket. Védje autója szőnyegét gumi autószőnyeggel, amelyek a téli szezonban elengedhetetlen.
Teljes cikk
Rigum gumikádak - újdonság a kínálatban
A tél beköszönte előtt a Rigum kiváló minőségű, cseh gumi csomagtartó kádjaival bővítettük a kínálatunkat. Ezek a kádak az 1. számúak Csehországban! Biztosan Ön is fel fogja ismerni őket.
Teljes cikk
Gumi autószőnyegekkel bővítjük a kínálatunkat
A tél nem hagyja magát sokáig várakoztatni, ezért már most egy nagy újdonságot mutatunk be. Geyer & Hosaja minőségi gumi autószőnyegekkel bővítjük a kínálatunkat!
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez