Fiókom

Váratlan Gliptone Liquid Leather árcsökkentések és újdonságok

Általában a bőrtisztító és -karbantartó termékek a legkelendőbb termékeink közé tartoznak, így örülünk, hogy a minőségi márka Gliptone Liquid Leather termékeit a 2023-as évhez képest de facto féláron kínáljuk. A következő, 2024-es évre a márka drasztikus árcsökkentéssel rukkolt elő, ami a frissítést követően rendkívül jól látható volt áruházunkban - a legtöbb termék most már az eredeti ár közel feléért vásárolható meg! Hagyományosan a márka frissítésekor új termékekkel bővültünk, amelyek közül hármat az alábbiakban mutatunk be. Újra bevezettünk néhány terméket a kínálatunkba, amelyeket korábban elrejtettünk, mivel az áruk nem volt versenyképes. Reméljük, hogy ezzel az újdonsággal örömet szereztünk Önnek, és hisszük, hogy több olyan márka is lesz, amelyik csökkenti az árait. Hozzá kell tennünk, hogy a Dodo Juice márkával jobb feltételeken dolgozunk - így majd meglátjuk, hogy hova jutunk az árakkal.

A Gliptone Liquid Leather újdonságok

  • Gliptone Liquid Leather GT21 Gloss Enhancer - GT21 hozzáadásával a pigmenthez vagy a gitthez növelhető a kapott szín fényessége. A 100%-os fényes hatás eléréséhez a GT21-et a végén az újrafestő réteg tetejére is fel lehet vinni.
  • Gliptone Liquid Leather GT22 Matt Enhancer - GT22 hozzáadásával a pigmenthez vagy a gitthez növelhető a végső szín mattsága. A 100%-os matt hatás eléréséhez a GT22-t a felülfestő réteg tetejére lehet felvinni.
  • Gliptone Liquid Leather GT23 Precoat Leather Dye Foundation - vízbázisú készítmény, amely megbontja az eredeti bőrszíneződés szerkezetét, és ezáltal növeli a Scuffmaster Dye tömítőanyagok tapadását. A 10%-os GT23 Precout hozzáadása a Scuffmaster Dye festékhez nagymértékben növeli a tömítőanyag tapadását, és ezáltal csökkenti annak fogyasztását.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hozzászólások a cikkhez