Fiókom

A Focal új termékek sorát mutatja be

Hosszú idő után számos új terméket mutatunk be a Focal-tól. A Focal egy francia autós hangszórók, mélynyomók és erősítők gyártója, amelyet azonban már elég jól ismernek általában - ez a márka már a "90-es évek" óta nagyon népszerű és keresett, és sokak számára a világ legjobb márkája. Csodáljuk a Focal figyelmét a részletekre - és még többre. A márka felső kategóriás kínálatának dizájnja és kivitelezése szó szerint műalkotás, és öröm ilyen gyöngyszemeket tartani a kezünkben - ideális esetben autóba építve! Az idei szezonra a Focal negyedszerre frissítette a közkedvelt sárga Focal Polykevlar hangszórócsaládot, és változtatott a gumiborításon, amely most már rétegelt - ez egy szabadalmaztatott TMD (Tuned Mass Damper) technológiai innováció. Ez a zsanér egy speciális profillal rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy jobban szabályozza a rezonanciahatást és csökkentse a membrán torzulásával járó torzítást, így a középhangok tökéletesen definiáltak és nagyon valósághűek lesznek. Egy másik újítás az új magas hangszórók, amelyek a TKME jelölést viselik, és mostantól "M" profillal rendelkeznek, amely a frekvenciaválaszt 22 kHz-ig kiterjeszti, még nagyobb torzításcsökkentéssel a sima és pontos magas hangok terjedése érdekében. Az IAL2 technológián alapuló "push-pull" motorral együtt nagyon alacsony rezonanciafrekvenciákat ér el a tökéletes harmonikus egyensúly érdekében. Az ES 165 KX2E és az ES 165 KX3E a Focal FRAK "M" alakú magassugárzójával rendelkezik. A Focal szerint ez forradalom a Car Audio területén, az alumínium és a magnézium kombinációja a frekvenciacsökkentés és a nagyszerű csillapítás érdekében. Könnyedsége segít levenni az agresszivitás élét a magas domborzatról. A Tesla autórajongók és a minőségi hangzás rajongói imádni fogják a négy új Plug & Play hangszórószettet, amelyeket kifejezetten a Tesla Model 3 és Tesla Model Y modellekhez terveztek.

Az összes Focal termék bemutatása szépen sorban

  • Focal FRAK magashangszórók - forradalom az autós hangzás terén. A FRAK magas hangszóró a Focal exkluzív terméke. Egyedülálló frekvenciaválaszával az alumínium/magnézium membrán lélegzetelállító hangzással rendelkezik. Az "M" profilú, szabadalmaztatott technológiákat tartalmaz, amelyek példátlan dinamikát biztosítanak a rendszerének. Az alumínium lehetővé teszi, hogy a membrán szilárdságát a jó frekvenciaválaszhoz nyerje, míg a magnézium nagyszerű csillapítást biztosít, és könnyűsége lehetővé teszi, hogy a magassugárzó briliánsan teljesítsen az extrém magas hangoknál. A Frak magassugárzó tökéletesen illeszkedik a K2 Power M termékcsalád többi termékéhez, tiszta, hifi hangzást biztosítva az autóban.
  • Focal 3 KM középhangszórók - mint minden K2 Power M sorozatú hangszóró, a 3 KM is a Focal ikonikus K2 aramidszálas szendvicsmembránjával van felszerelve. És a még nagyobb teljesítmény érdekében a Focal mérnökei ezt a híres "M" profillal kombinálták. Ez a membránforma jobb frekvenciaválaszt, jobb hangeloszlást biztosít, és csökkenti a hangszóró mélységét. Jellemzők, amelyek kéz a kézben járnak a K2 membrán által nyújtott erővel és dinamikával. Ezzel a 80 mm-es meghajtóval a rendszere hibátlan dinamikát és tiszta, nagy hűségű hangzást biztosít, amely maximális hallgatási élményt nyújt.
  • Focal 6.5 KM midbass hangszórók - a Focal ikonikus K2 aramidszálas szendvicsmembránjával felszerelt hangszórók. A még nagyobb teljesítmény érdekében a Focal mérnökei a híres "M" profillal kombinálták. Ez a membránforma jobb frekvenciaválaszt, jobb hangeloszlást biztosít, és csökkenti a hangszóró mélységét. Jellemzők, amelyek kéz a kézben járnak a K2 membrán által nyújtott erővel és dinamikával. Ezzel a 165 mm-es meghajtóval a rendszere hibátlan dinamikát és tiszta, hűséges hangzást biztosít.
  • Focal SUB 5 KM subwoofer - 145 mm-es mélysugárzó a Focal ikonikus K2 aramidszálas szendvicsmembránjával. A még nagyobb teljesítmény érdekében a Focal mérnökei a híres "M" profillal kombinálták. Ez a membránforma jobb frekvenciaválaszt, jobb hangeloszlást biztosít, és csökkenti a hangszóró mélységét. Olyan tulajdonságok, amelyek kéz a kézben járnak a K2 membrán által nyújtott erővel és dinamikával.
  • Focal EC 165 KE koaxiális hangszórók - audio szett, amely két 165 mm-es középső mélyhangszóróból áll, beépített magas hangszórókkal. A koaxiális hangszórók Focal aramidszálas membránnal vannak felszerelve.
  • Focal ES 100 KE hangszórók - ultrakompakt megoldás, lenyűgöző 90 dB-es érzékenységgel (2,83V/1m). Két 100 mm-es, aramidszálas membránnal ellátott átalakítóból áll. A híres sárga K2 Power sorozatú membránok könnyűek, merevek és kiváló csillapítással rendelkeznek, így dinamikus hangzást biztosítanak hihetetlen hangdefinícióval. A membrán közepén fázistető található a jobb hangeloszlás érdekében az egész járműben.
  • Focal ES 165 KE hangszórók - mindenki, aki csak egy kicsit is érdeklődik az autós hangzás iránt, biztosan találkozott már a Focal Polykevlar hangszórókkal. Igen, így szokták hívni őket, jellemző rájuk a sárga polikevlár réteges membrán, amely hihetetlenül valósághű hangzást képes lejátszani. Higgye el, a teljes Focal ES (korábban K2 Power) termékcsalád is nagyon nagy teljesítményre képes. A két 165 mm-es mélyközépsugárzóból és két TKME magas hangszóróból álló ES 165 KE szett egy kompakt rendszer, amely könnyen telepíthető.
  • Focal ES 165 K2E hangszórók - a két 165 mm-es mid-bass hangszóróból és két TKME magas hangszóróból álló szett egy csúcskategóriás rendszer, amely könnyen telepíthető. A K2 membránjai szuperdinamikus, borotvaéles hangzásra képesek.
  • Focal ES 165 K2S hangszórók - 165 mm-es 2-sávos komponens hangszórók kis, 58 mm-es beépítési mélységű változatban.
  • Focal ES 165 KX2E hangszórók - a Focal ES 2-utas hangsugárzó sorozatának legerősebb tagja, 120 W valós RMS kimenettel. Nagy frekvenciatartomány, széleskörű hangbeállítási lehetőségekkel. Ez a szett tartalmazza a szuper modern Focal FRAK magas hangszórókat is.
  • Focal ES 165 KX3E hangszórók - lenyűgöző teljesítményű és dinamikájú 3-sávos hangszórószett, amely a Focal ES termékcsalád legjobbjait tartalmazza, beleértve a szuper Focal FRAK magassugárzót is.
  • Focal SUB 25 KXE subwoofer - egy továbbfejlesztett 10"-os mélynyomó, amely csak nevében különbözik az eredeti változattól.
  • Focal SUB 30 KXE subwoofer - egy továbbfejlesztett 12"-os mélynyomó, amely ismét csak nevében különbözik az eredeti változattól.
  • Focal SUB 25 KXS subwoofer - 10" lapos subwoofer. Nagyon nagy teljesítményt, kivételes megbízhatóságot és kompakt kialakításához képest elképesztő, 84,5 dB-es SPL-t kínál! Sárga Kevlar® membránnal rendelkezik, amely könnyű, merev és kiváló csillapítással rendelkezik, így rendkívül dinamikus basszust biztosít. A membránt egy új, robusztus és rendkívül megbízható gumifelfüggesztés rögzíti a kerethez, amelynek exkluzív alakját úgy optimalizálták, hogy nagyon nagy terhelést tegyen lehetővé.
  • Focal FLAX EVO SUB P 30 FSE subwoofer - lapos, 12″-es subwoofer, amelyet 28,3 literes zárt hangdobozhoz vagy 40 literes bassreflex hangdobozhoz terveztek. Teljesítményét tekintve 300 W RMS teljesítményt és 27 és 500 Hz közötti frekvenciaválaszt kínál.
  • Focal ISUB Active aktív subwoofer - tökéletes módja bármely gyári audiorendszer kiegészítésének erőteljes és dinamikus basszus hozzáadásával. A mellékelt Plug & Play kábellel csatlakoztatható az autórádió HI-LOW kimeneteire, hogy valóban fokozza az audioélményt anélkül, hogy helyet foglalna az utastérben vagy a csomagtartóban. A 6,3 cm-es magassága lehetővé teszi, hogy könnyen behúzható legyen az ülés alá. A rendelkezésre álló beállításoknak köszönhetően testre szabhatja a hangvisszaadást. Egy vezetékes távirányítót is tartalmaz, amellyel a felhasználók igény szerint állíthatják a basszusszintet.
  • Focal ISUB Active 2.1 aktív subwoofer - a tökéletes megoldás bármely gyári audiorendszer kiegészítésére azáltal, hogy erőteljes basszust ad hozzá és erősíti a jármű első csatornáit (2.1). A Focal által szállított plug & play kábellel csatlakozik az autóhifi magas szintű bemeneteihez, hogy valóban fokozza az audioélményt anélkül, hogy helyet foglalna az utastérben vagy a csomagtartóban. Magassága 6,3 cm, és könnyen becsúsztatható az ülés alá. A rendelkezésre álló beállításoknak köszönhetően testre szabhatja a hangvisszaadást. Egy vezetékes távirányítót is tartalmaz, amellyel a felhasználók igény szerint állíthatják a basszusszintet.
  • Focal Tool Set szerszámkészlet - kiváló minőségű kiegészítő termék az esztétikai sérülés veszélye nélküli telepítéshez és szétszereléshez.
  • Focal P60 Limited Edition limitált edíciós hangszórók Porsche járművekbe - a Focal műhelyekben. Kiváló minőségű és exkluzív Plug & Play autós hangszórókészlet, amely kompatibilis a Porsche 911 (992-es generáció) és más autókkal. Két mélyhangszóróból és három "W" alakú membránnal felszerelt középhangszóróból, valamint egy pár berillium magashangszóróból áll, fordított kalotaszegi kalotával. Ezek az exkluzív technológiák páratlan részletgazdagságot, színtelen hangzást, erőteljes és dinamikus basszust, valamint még nagyobb hangteret garantálnak. Könnyen beszerelhetők a jármű eredeti rekeszeibe (az első hangszórók, beleértve a középső hangszórót is). A Porsche Panamera (971 / 2017 és újabb), Porsche Cayenne (PO536 / 2018 és újabb), Porsche Taycan (2020 és újabb), Porsche Taycan (2020 és újabb) modellekhez is illeszkednek.
  • Focal ICC T3Y 100 Tesla hangszórók - Plug & Play center + magashangszóró a Tesla Model 3 és Tesla Model Y modellekhez. A hangszóró center Flax szendvics membránnal büszkélkedhet, amely Franciaországban készült lenrost felhasználásával.
  • Focal IS T3Y 100 Tesla hangszórók - 10 cm-es 2-sávos komponens hangszórók Tesla Model 3 és Y modellekhez.
  • Focal IC T3Y 100 Tesla hangszórók - 10 cm-es 2-sávos koaxiális hangszórók Tesla Model 3 és Y modellekhez.
  • Focal IW T3Y 200 Tesla subwooferek - mélysugárzók, amelyeket kifejezetten a Tesla Model 3 és Model Y modellekhez terveztek. Azokat az autótulajdonosokat célozzák meg, akik az OEM audiorendszerüket egy, a járművükhöz tökéletesen illeszkedő Focal megoldással szeretnék helyettesíteni. Az IW T3Y 200 készlet gyorsan és egyszerűen telepíthető, és nagymértékben javítja az autós zenehallgatási élményt.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Focal SUB 25 KXE Ingyenes kiszállításFocal SUB 25 KXE subwooferGyors előnézetsubwoofer, Ø 10", 600 W RMS, 84,5 dB (SPL 2,83V/1m), 4 + 4 Ω199.830 Ft1 - 4 hétFocal SUB 30 KXE Ingyenes kiszállításFocal SUB 30 KXE subwooferGyors előnézetsubwoofer, Ø 12", 800 W RMS, 86,5 dB (SPL 2,83V/1m), 4 + 4 Ω249.830 Ft1 - 4 hétFocal 3 KM Ingyenes kiszállításKözépső hangszóró Focal 3 KMGyors előnézetközépső hangszóró, Ø 80 mm, 60 W RMS, 4 Ω, 89 dB (2,83 V/1m), beépítési mélység 27,3 mm133.170 Ft1 - 4 hétFocal SUB 5 KM Ingyenes kiszállításFocal SUB 5 KM subwooferGyors előnézetmélynyomó, Ø 5", 200 W RMS, 86 dB (SPL 2,83V/1m), 4 Ω166.500 Ft1 - 4 hétFocal 6.5 KM Ingyenes kiszállításFocal 6.5 KM midbass hangszórókGyors előnézetközépmély hangszórók, Ø 165 mm, 120 W RMS, 92,5 dB (SPL 2,83V/1m), 4 Ω, beépítési mélység 54 mm299.830 Ft1 - 4 hétFocal K2 Grille 3"Focal K2 Grille 3Gyors előnézetrács Focalhoz 3 KM, Ø 80 mm19.830 Ft1 - 4 hétFocal K2 Grille 5"Focal K2 Grille 5Gyors előnézetrács Focal 5 KM, Ø 145 mm24.830 Ft1 - 4 hétFocal K2 Grille 6.5"Focal K2 Grille 6.5Gyors előnézetrácsok Focal 6,5 KM, Ø 165 mm36.500 Ft1 - 4 hétFocal EC 165 KE Ingyenes kiszállításFocal EC 165 KE hangszórókGyors előnézetkoaxiális hangszórók, Ø 165 mm, 80 W RMS, 4 Ω, 93 dB (2,83 V/1m), beépítési mélység 74 mm186.500 Ft1 - 4 hétFocal ES 100 KE Ingyenes kiszállításFocal ES 100 KE hangszórókGyors előnézetkomponens hangszórók, Ø 100 mm, 60 W RMS, 4 Ω, 90 dB (2,83 V/1m), beépítési mélység 39 mm186.500 FtRaktáronFocal ES 165 K2E Ingyenes kiszállításFocal ES 165 K2E hangszórókGyors előnézetkomponens hangszórók, Ø 165 mm, 100 W RMS, 2 Ω, 93 dB (2,83V/1m), beépítési mélység 74 mm244.830 FtRaktáronFocal ES 165 K2S Ingyenes kiszállításFocal ES 165 K2S hangszórókGyors előnézetkomponens hangszórók, Ø 165 mm, 70 W RMS, 2 Ω, 88 dB (2,83 V/1m), beépítési mélység 58 mm258.170 FtRaktáronFocal ES 165 KX2E Ingyenes kiszállításFocal ES 165 KX2E hangszórókGyors előnézetkomponens hangszórók, Ø 165 mm, 120 W RMS, 2 Ω, 92,5 dB (2,83 V/1m), beépítési mélység 76 mm366.500 FtRaktáronFocal ES 165 KX3E Ingyenes kiszállításFocal ES 165 KX3E hangszórókGyors előnézetkomponens hangszórók, Ø 165 mm, 120 W RMS, 4 Ω, 93 dB (2,83 V/1m), beépítési mélység 76 mm583.170 FtRaktáronFocal ES 165 KE Ingyenes kiszállításHangszórók Focal ES 165 KEGyors előnézetkomponens hangszórók, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 91 dB (2,83 V/1 m)208.170 FtRaktáronFocal SUB 25 KXS Ingyenes kiszállításFocal SUB 25 KXS subwooferGyors előnézetvékony mélynyomó, Ø 10", 350 W RMS, 84,5 dB (SPL 2,83 V/1m), 4 Ω208.170 Ft1 - 4 hétFocal SUB P 30 FSE Ingyenes kiszállításFocal FLAX EVO SUB P 30 FSE subwoooferGyors előnézetmélynyomó, Ø 12", 300 W RMS, 89 dB (SPL 2,83V/1m), 4 Ω124.830 Ft1 - 4 hétFocal SUB 10 GrilleFocal SUB 10 Grille rácsGyors előnézet10" rács Focal subwooferhez13.170 Ft1 - 4 hétFocal SUB 12 GrilleFocal SUB 12 Grille rácsGyors előnézetrács 12"-os Focal mélynyomóhoz14.830 Ft1 - 4 hétFocal ISUB Active Ingyenes kiszállításAktív mélynyomó Focal ISUB ActiveGyors előnézetaktív mélynyomó, Ø 8" (200 mm), 130 W RMS133.170 FtRaktáronFocal ISUB Active 2.1 Ingyenes kiszállításFocal ISUB Active 2.1 aktív mélynyomóGyors előnézet (1 értékelés)aktív mélynyomó, Ø 8" (200 mm), 130 W RMS174.830 FtRaktáronFocal Tool SetFocal Tool Set szerszámkészletGyors előnézetműanyag csavarhúzó és szerszámkészlet az ajtólap eltávolításához13.170 Ft1 - 4 hétFocal P60 Limited Edition Ingyenes kiszállításFocal P60 Limited Edition limitált kiadású hangszórók a Porsche járművekhezGyors előnézetlimitált kiadású hangszórók a Porsche 911, Panamera, Cayenne és Taycan számára1.499.830 Ft1 - 4 hétFocal IC T3Y 100 Ingyenes kiszállításTesla 3, Y Focal IC T3Y 100 hangszórókGyors előnézetkoaxiális hangszórók, Ø 100 mm, 40 W RMS, 4 Ω, 88 dB (2,83 V/1m), beépítési mélység 33,8 mm128.170 FtRaktáronFokális ICC T3Y 100 Ingyenes kiszállításTesla 3, Y Focal ICC T3Y 100 hangszórókGyors előnézetközépső magassugárzóval, Ø 100 mm, 50 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83 V/1m), beépítési mélység 33,8 mm71.500 FtRaktáronFocal IS T3Y 100 Ingyenes kiszállításFocal IS T3Y 100 hangszórók Tesla 3 és Y modellekhezGyors előnézetkomponens hangszórók, Ø 100 mm, 50 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83 V/1m), beépítési mélység 33,8 mm149.830 FtRaktáronFocal IW T3Y 200 Ingyenes kiszállításFocal IW T3Y 200 mélynyomók Tesla 3 és Y-baGyors előnézet2 mélynyomó, Ø 200 mm, 75 W RMS, 4 Ω, 91 dB (2,83 V/1m), beépítési mélység 31 mm183.170 FtRaktáron

Hasonló cikkek

Analóg vs "digitális" erősítő - melyiket válasszuk?
Az erősítők szerves részét képezik minden fejlett audiorendszernek, és minőségük, teljesítményük és osztályuk mind hatással van a végső hangzásra. Melyik erősítő a legjobb az Ön számára?
Teljes cikk
Megtanítjuk, miként válassza ki a megfelelő Plexiclick-tartót.
Megtanítjuk, hogyan válassza ki a megfelelő Plexiclick rendszámtáblatartót, hogy biztosan ne hibázzon! Két változat létezik, amelyek magasságukban, illetve a rendszámtábla magasságában különböznek egymástól.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez