Fiókom

Megtanítjuk, miként válassza ki a megfelelő Plexiclick rendszámtábla tartót

Észrevettük, hogy néhány ügyfelünk járművére nem illik a Plexiclick rendszámtáblatartó. Ennek oka, hogy két típus vagy két méret van a rendszámtáblák között. Csehországban a rendszámtáblák túlnyomó többsége egyforma, 110 - 111 mm magas, Szlovákiában egyes rendszámtáblák 110 - 111 mm magasak, de vannak 112 - 113 mm magasak is. Ez annak köszönhető, hogy az új szlovák rendszámtáblákat Csehországban gyártják, ezért kisebbek, mint a régebbi szlovák rendszámtáblák, amelyek 112 - 113 mm magasak voltak. Ezért a Plexiclick 2 változatot gyárt, amelyeket mindig V1 vagy V2 néven emlegetnek. Nem egy újabb vagy régebbi változatról van szó, hanem egy V1 - no.1 és egy V2 - no.2 változatról.  Vásárlás előtt javasoljuk, hogy mérje meg a rendszámtábla magasságát, és ennek megfelelően válassza ki a megfelelő Plexiclick változatot. (A probléma főleg a szlovák vásárlóknál jelentkezik, akiknek nem illik a rendszámtáblatartó.)

Csak két változat

A kis Plexiclick-tartókat eddig cseh, szlovák és magyar változatban kínáltuk. Fokozatosan azonban egyszerűsíteni fogjuk, és csak két változat lesz, a V1 és a V2, ahol a V1 mindig 110-111 mm-es, a V2 pedig 112-113 mm-es rendszámtáblamagassághoz van tervezve. Ettől a héttől kezdve már a Plexiclick V1 változatot kínáljuk, amely többnyelvű és új, modernebb csomagolással rendelkezik. Jövőre, amint a magyar és a szlovák változatok elfogynak, lesz egy többnyelvű V2-es változat is.

Újonnan elérhető fekete színben

Az új változatokra való átállással a kis Plexiclick-tartók fekete változatát is felvettük a kínálatba, mivel ismételten nagy volt a kereslet irántuk. Ezeket mostantól V1 és V2 változatban kínáljuk, nevezetesen Plexiclick V1 Black (110 mm) és Plexiclick V2 Black (113 mm). Itt is a fenti szabály érvényes, a V1 a 110 - 111 mm-es rendszámtáblákhoz, a V2-es változat pedig a 112 - 113 mm-esekhez. Ugyanez igaz a Plexiclick PRO vagy nagyméretű keretekre is, ahol szintén van V1-es és V2-es változat. Tehát kérjük - rendelés előtt mindig alaposan mérje le rendszámtábláját, hogy ne kelljen csalódnia!

A rendszámtáblák országonkénti megoszlása

Összefoglaljuk - két keretváltozatot kínálunk három ország számára:
  • Cseh köztársaság - elsöprő többségben a V1-es változat passzol.
  • Szlovákia - A V2 a régebbi rendszámtáblákhoz (2022 és régebbi), a V1 az új rendszámtáblákhoz (kb. 2023. március és újabb) illik.
  • Magyarország - elsöprő többségben a V2-es változat passzol.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

Unilite ultra tartós lámpák - újdonságok és árcsökkentések
Az Unilite nem csak az Egyesült Királyságban piacvezető a munkalámpák és a világítás területén. Sikerült jelentősen, akár 25%-kal csökkenteni az árakat, és felraktározni az új termékeket!
Teljes cikk
Plexiclik keret a rendszámtábla alá, amelyet nem látni
Dobja el a széles, kiálló és zörgő műanyag rendszámtáblatartókat, és szerezzen be kiváló minőségű, miniatűr és átlátszó tartókat, amelyek nem látszanak. Remekül néz ki!
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez