Fiókom

El vagyunk árasztva a Carbon Collective újdonságaival

A Carbon Collective az egyik leggyorsabban növekvő márka az autókozmetikumok szegmensében. 11 évvel ezelőtt alapították, és azóta világszerte számos autószerelő érdeklődését felkeltette. Csehországban és Szlovákiában is az egyik legnépszerűbb márka, így örömmel üdvözöljük kínálatunkban a márka számos új termékét. Itt mind vadonatúj termékeket, mind a már ismert részletező termékek új kiszereléseit megtalálja. Az új termékek felvételekor hagyományosan a teljes választékot frissítettük, ami új fotókat, frissített leírásokat és enyhe, kb. 10%-os áremelést jelent. Most minden termékhez frissített és egyértelmű leírást talál. Néhány termékre rendkívüli kereslet van, és előfordul, hogy hosszabb ideig nincs raktáron, mert a gyártó nem tudja legyártani őket. Ezért javasoljuk, hogy az Ön által rendszeresen használt termékeket előraktározza. Mi 3 hónapig tartunk készletet, de ha a gyártó 3 hónapnál hosszabb ideig nem rendelkezik a termékekkel, akkor mi sem rendelkezünk velük, ami néha előfordul. Az új termékeket megrendeljük, és várhatóan május, legfeljebb június folyamán lesz raktáron.

A Carbon Collective újdonságok bemutatása

  • Carbon Collective Sateen Rubber & Tyre Protectant 2.0 gumi védelem újonnan 2literes és 5literes kiszerelésben.
  • Carbon Collective Refresh Glass Cleaner ablaktisztító újonnan 5literes kiszerelésben.
  • Carbon Collective Lusso Shampoo 2.0 autósampon újonnan 5literes kiszerelésben.
  • Carbon Collective Hybrid SiO2 Ceramic Shampoo kerámia autósampon újonnan 1literes kiszerelésben.
  • Carbon Collective Ultimus Snow Foam aktív hab újonnan 2literes kiszerelésben.
  • Carbon Collective Ultimus Snow Foam+ aktív hab újonnan 5literes kiszerelésben.
  • Carbon Collective Citrus Cleanser előmosó újonnan 2literes kiszerelésben.
  • Carbon Collective Hybrid Coating 2.0 hidrofób sealant az autó karosszériájára újonnan 2literes és 5literes kiszerelésben.
  • Carbon Collective Rapide Quick Detailer gyors részletező újonnan 1literes, 2literes a 5literes kiszerelésben.
  • Carbon Collective Panel Prep Surface Cleanser festéktisztító újonnan 5literes kiszerelésben.
  • Carbon Collective Shift Intensive Cleaner, Glue & Tar Remover intenzív tisztító újonnan 2literes kiszerelésben.
  • Carbon Collective ST Stainless Short Trigger pisztoly - nagy teljesítményű, tartós és ergonomikus megoldás a magasnyomású mosórendszer korszerűsítéséhez, rozsdamentes acélból készült illesztékkel, sárgaréz belső szerkezettel, amely hosszú élettartamot és tartósságot biztosít a részletezők és az amatőr rajongók számára egyaránt. Az ST Short Trigger Gun az ergonómiára és a tartósságra összpontosít. A pisztolyt úgy tervezték, hogy kényelmesen illeszkedjen a kezében, míg a ravaszvezérlés könnyű és precíz, csökkentve a fáradtságot és biztosítva a könnyű használatot a hosszú mosások során. A pisztolytáska műanyagból készült, a markolaton könnycsepp alakú textúrával, ami megkönnyíti a fogást nedves körülmények között.
  • Carbon Collective Hose Guides – 4 Pack műanyag blokátor - praktikus műanyag víztömlőblokk, amely megakadályozza, hogy a tömlők és az elektromos kábelek a gumiabroncs alá szoruljanak, amikor a jármű körül dolgoznak.
  • Carbon Collective Limited Edition Box Set limitált ajándékcsomagolás - egy luxus szett kiegészítőkkel, amelynek mindenki 100%-ban örülni fog. Limitált kiadás.
  • Carbon Collective VUE Glass Mitt kesztyű ablakra - kétoldalas kesztyű, amely két különböző anyagból készül, hogy tökéletes, csíkmentes üvegfelületet hozzon létre. A gofri oldala nedvesítve használatos, és üvegtisztítóval való munkavégzésre szolgál. Csak terítse a tisztítószert a felületre, zsírtalanítsa és távolítsa el a szennyeződéseket. A rövid bolyhos mikroszálas oldal fokozott "harapóképességgel" rendelkezik, így még a legkeményebb foltokat, rovarmaradványokat és fa nedveket is eltávolítja. Sima, csíkmentes felületet hagy maga után.
  • Carbon Collective Restore Microfibre Wash mosószer - egy olyan termék, amelyet a mikroszálas törülközők és kendők mélymosására és eredeti állapotuk visszaállítására terveztek. Eltávolítja a mikroszálakról a régi részletezőszereket, tömítőanyagokat, viaszokat, pasztamaradványokat és szennyeződéseket. A Carbon Collective büszke arra, hogy olyan terméket kínál, amelyet a KLiN Korea jóváhagyott, ami minőségének és hatékonyságának bizonyítéka. Egy évnyi átfogó fejlesztés és szigorú tesztelés után büszkén érkezik 2024-ben a Restore Microfibre Wash, az egyetlen olyan mikroszálas tisztítószer, amely egy független gyártó hivatalos jóváhagyásával rendelkezik. A piacon kapható más lehetőségekkel ellentétben a Restore Microfibre Wash a mikroszálak teljesítményének fokozatos romlásával kapcsolatos problémával foglalkozik, amely a mikroszálak hosszú távú használata során jelentkezik. A javításra szoruló területek azonosítása érdekében a Carbon Collective kutatta és tanulmányozta a mikroszálas törülközőket, mosórongyokat és mosószereket, hogy megalkossa a végső végterméket - a Restore mikroszálas mosószert. A mosási utasítások betartásával a mikroszálas kendő olyan puha marad, mint az első napon, amikor kicsomagoltad. Bár lehetetlen számításba venni az összes lehetséges tényezőt, amely a használat során befolyásolhatja az anyag minőségét, a Restore megbízható megoldást nyújt azoknak, akik törődnek a törölközőikkel és mosórongyaikkal. A Restore kiemelkedik a többi közül, mivel színezékmentes, és illatanyag hozzáadásával frissességet kölcsönöz. Elérhető 500ml, 1000ml, 2literes és 5literes kiszerelésben.
  • Carbon Collective Elixir Salt Remover Concentrate útsó eltávolító - a só felgyorsítja a korróziót, és korróziót okoz a futómű alkatrészein és a kerékfelfüggesztésen. Az Elixir Salt Remover semlegesíti az útszéli sót, segít minimalizálni a korróziót, és ezáltal meghosszabbítja a jármű élettartamát. Az Elixir Salt Remover egy alacsony pH-értékű habzó előmosó, amelyet kifejezetten a szemcsés útszóró só, a homok és a szervetlen úthártya eltávolítására fejlesztettek ki. A tisztító habzó jellege lehetővé teszi a hosszabb hatástartamot, idővel lebontja a sót és más szennyeződéseket, vagy lehetővé teszi a felület ecsettel történő tisztítását (ahol szükséges) a felgyülemlett szennyeződések további eltávolítása érdekében. A sóeltávolítót kifejezetten arra tervezték, hogy eltávolítsa a felületről a megkötött kristályos sórészecskéket, amelyeket egyébként a normál mosási folyamat vagy a hagyományos tisztítószerek használata nem távolítana el. Az útszóró só reakcióba lép az útfelület szerves molekuláival, például az üzemanyaggal, olajjal és más szervetlen molekulákkal, és bevonatot képez a jármű felületén, ezért van szükség erre a célzott sóeltávolítóra. Bár a só feloldható vízben, a megkötött sószemcsék nem távolíthatók el könnyen kizárólag nyomás alatti mosással vagy kézi mosással, még a vízben való hosszan tartó merítés is csak a megkötött sószemcsék kis százalékát távolítja el. Az elixírt kétlépcsős előmosási fázisként kell beépíteni a mosási folyamatba, különösen télen. A klasszikus autók fenéktömítései idővel törékennyé válnak, megrepednek és feltárják a védtelen fémfelületeket, és itt a só és a víz okozza a problémát, behatolva a repedésekbe és felgyorsítva a rozsdásodást. Az idősebb autók különösen érzékenyek erre. Elérhető 1 literes, 2 literes és 5 literes kiszerelésben.
  • Carbon Collective Air Force 1 Dryer Wall Mount tartó falra - az Air Force 1 szárító, a tömlő és a kábel egy helyen történő elhelyezésének (tárolásának) optimális módja. A fali tartó elég stabil ahhoz, hogy az Air Force 1-t használat közben is megtartsa, megduplázva annak használhatóságát. Porfestett acélból készült, hornyolt lyukakkal és fali fogantyúkkal kiegészítve.
  • 2 új alacsony Carbon Collective 13L Detailing Wheel Bucket vödör v átlátszó és nem átlátszó kivitelben.
  • Carbon Collective Bucket Dolly Handle Kit tartó - forradalmasítja a mosási folyamatot, felcsatolja a Bucket Dolly alvázat és mozgósítja azt. Az ergonomikus kialakítás javítja az Ön munkateljesítményét, segít leküzdeni a fáradtságot a 25 kg-os vödrök cipelése, folyamatos emelése és mozgatása során - így a mosási folyamat könnyebbé és kényelmesebbé válik az Ön számára. Lézerrel égetett logó, konstrukció (2 mm-es porszórt fémlemez), rozsdamentes acél rögzítőelemek. Ennek a konstrukciós megoldásnak köszönhetően a tartó várhatóan nagyon jól bírja az idő próbáját.
  • Carbon Collective Premium Stainless Nozzle Set rozsdamentes acél fúvókakészlet két méretben. A prémium minőségű szórófejek rozsdamentes acélból készülnek (304), amely tartós, professzionális minőségű fém, és ellenáll a mindennapi használat viszontagságainak. A gumi fúvókatartó puha tapintású, és beburkolja a rozsdamentes acél fúvókát. Megakadályozza, hogy a fémrészek használat közben érintkezzenek a karosszériával. A precíziós kialakítás biztosítja a gyorskioldó tökéletes illeszkedését, szivárgás és a karosszéria sérülésének veszélye nélkül. A piacon kapható más szabványos fúvókákkal ellentétben a Carbon Collective 2 fúvóka méretet gyártott, így biztosítva a maximális kompatibilitást és teljesítményt, függetlenül attól, hogy milyen magasnyomású mosót használ. A nyílás mérete határozza meg a magasnyomású mosó teljesítményét.
  • Carbon Collective Clear Coat Ceramic Lite (250 ml) kerámia bevonat - egy kerámia bevonat, amelyet úgy alkottak meg, hogy a legsokoldalúbb bevonat legyen a piacon. Tartós hidrofób védelmet nyújt, amely javítja a festék, a kerekek, az üveg, a műanyag díszlécek, a PPF, a festékfilmek és a karbon felületét. A Ceramic Lite áthidalja a hagyományos kerámia bevonatok és a kerámia tömítőanyagok közötti szakadékot. A termék alapvető célja az volt, hogy olyasmit hozzon létre, ami szinte bármilyen felületen vagy hordozón használható, lehetővé téve a védelmet minden felületen egyetlen termékkel. A Clear Coat, amelyet eredetileg a világ legexkluzívabb autóinak eladás előtti védelmére fejlesztettek ki, tartós és láthatatlan védőréteget biztosít a matt, szatén és fényes fényezéseken akár 12 hónapig. A Clear Coat kültéren, stabil körülmények között, közvetlen napfénytől védve alkalmazható. A felhordás után várjon 6 órát a bevonat nedvesítése előtt. A Ceramic Lite önálló védőanyagként vagy a meglévő kerámiabevonatok kiegészítéseként használható, meghosszabbítva azok élettartamát és "új életet" adva nekik.
  • Carbon Collective Pearl Detailing Spray - Limited Edition (500 ml) gyors detailer - egy termék a tökéletes befejezéshez, fényűző és jellegzetes illattal. Minimális erőfeszítéssel maximális fényt biztosít, szupersima, csíkmentes felületet eredményezve. Szinte bármilyen felületen működik, beleértve a matt és szatén fényezés kiemelését is. Részlegesen eltávolíthatja a vízfoltot és a port egyetlen törléssel. Rétegzésre tervezett gyors részletező, amely kompatibilis a kerámialakkokkal és tömítőanyagokkal a tartósság növelése és a legmagasabb fényesség elérése érdekében. A Pearl Detailing Spray használható nedves vagy száraz felületeken, nedves karosszérián száradássegítőként használható, vagy száradás után alkalmazható a maximális hatás érdekében.
  • Carbon Collective Luxor Shampoo - Limited Edition (500 ml) autósampon - luxus, magas koncentrációjú, habzó sampon, amely könnyedén mélytisztítja a védett és nem védett felületeket, eltávolítja a közlekedési filmréteget, a szennyeződéseket és a könnyű zsírt. A gazdag arany és OUD illatú formulának mindössze 5 pumpálás szükséges vödrönként a habzó, sima és biztonságos mosáshoz. A szuper magas koncentrációnak köszönhetően akár 65 mosás is elvégezhető egy 500 ml-es flakonból.
  • Öt új lógó illat a Car Cologne szériából: Car Cologne OUD WOODCar Cologne JAZZ CLUBCar Cologne LAUNDRY DAYCar Cologne ROAD TRIPCar Cologne IN BLOOM.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Carbon Collective Sateen Rubber & Tyre Protectant 2.0 (2 l)Gumiabroncsvédelem Carbon Collective Sateen Rubber & Tyre Protectant 2.0 (2 l)Gyors előnézet (5 értékelés)szaténfény és gumivédelem, 3-4 hétig tart, 2 l38.320 FtRaktáronCarbon Collective Sateen Rubber & Tyre Protectant 2.0 (5 l) Ingyenes kiszállításCarbon Collective Sateen Rubber & Tyre Protectant 2.0 (5 l) gumiabroncsvédelemGyors előnézetszaténfény és gumivédelem, 3-4 hétig tart, 5 l96.650 FtMegrendelésreCarbon Collective Refresh Glass Cleaner (5 l) Ingyenes kiszállításAblaktisztító Carbon Collective Refresh Glass Cleaner (5 l)Gyors előnézetrendkívül hatékony tisztítószer ablakokhoz és fényes felületekhez, 5 l46.650 FtRaktáronCarbon Collective Restore Microfibre Wash (2 l)Mosószer Carbon Collective Restore Microfibre Wash (2 l)Gyors előnézetprémium mikroszálas mosószer, 2 l24.980 FtRaktáronCarbon Collective Restore Microfibre Wash (5 l) Ingyenes kiszállításCarbon Collective Restore Microfibre Wash mosószer (5 l)Gyors előnézetprémium mikroszálas mosószer, 5 l54.980 FtMegrendelésreCarbon Collective Lusso sampon 2.0 (5 l) Ingyenes kiszállításAutósampon Carbon Collective Lusso Sampon 2.0 (5 l)TippGyors előnézetsampon, amely nem tartalmaz olajokat és fényesítő anyagokat, pH semleges, egy mosás ára kb. 150 CZK, 5 l53.320 FtÁtmenetileg nem elérhetőCarbon Collective Ultimus hóhab (2 l)Aktív hab Carbon Collective Ultimus Snow Foam (2 l)TippGyors előnézetkiváló minőségű és koncentrált pH semleges aktív hab, 2 l19.980 FtRaktáronCarbon Collective Citrus Cleanser (2 l)Carbon Collective Citrus Cleanser (2 l) előmosó tisztítószerTippGyors előnézetpH semleges test előmosó tisztító, gyengéd viasz, 2 l15.820 FtRaktáronCarbon Collective Ultimus Snow Foam+ (1 l)Aktív hab Carbon Collective Ultimus Snow Foam+ (1 l)TippGyors előnézetmagas koncentrációjú pH semleges aktív hab télire, 1 l10.980 FtRaktáronCarbon Collective Ultimus Snow Foam+ (5 L)Aktív hab Carbon Collective Ultimus Snow Foam+ (5 l)TippGyors előnézetmagas koncentrációjú pH semleges aktív hab télre, 5 l36.650 FtMegrendelésreCarbon Collective Elixir Salt Remover Concentrate (2 l)Carbon Collective Elixir Salt Remover Concentrate közúti sóeltávolító (2 l)Gyors előnézetközúti sóeltávolító karosszériáról és alvázról, 2 l21.650 FtRaktáronCarbon Collective Elixir Salt Remover Concentrate (5 l) Ingyenes kiszállításCarbon Collective Elixir Salt Remover Concentrate közúti sóeltávolító (5 l)Gyors előnézetközúti sóeltávolító karosszériáról és alvázról, 5 l53.320 FtMegrendelésreCarbon Collective Hybrid Coating 2,0 (2 l) Ingyenes kiszállításHidrofób karosszéria tömítőanyag Carbon Collective Hybrid Coating 2.0 (2 l)Gyors előnézetextra gyors hidrofób tömítőanyag minden felületre, erősen koncentrált összetétel - 1:10 hígításig, eltarthatóság 3 hónap +, 2 l53.320 FtMegrendelésreCarbon Collective Hybrid Coating 2,0 (5 l) Ingyenes kiszállításHidrofób karosszéria tömítőanyag Carbon Collective Hybrid Coating 2.0 (5 l)Gyors előnézetextra gyors hidrofób tömítőanyag minden felületre, erősen koncentrált összetétel - 1:10 hígításig, eltarthatóság 3 hónap +, 5 l83.320 FtMegrendelésreCarbon Collective Rapide Quick Detailer (2 l)Carbon Collective Rapide Quick Detailer (2 l)Gyors előnézettöbbcélú prémium gyors részletező, 2 l29.980 FtMegrendelésreCarbon Collective Rapide Quick Detailer (5 l) Ingyenes kiszállításCarbon Collective Rapide Quick Detailer (5 l)Gyors előnézettöbbcélú prémium gyors részletező, 5 l64.980 FtMegrendelésreCarbon Collective Panel Prep Surface Cleanser (5 L) Ingyenes kiszállításFestéktisztító Carbon Collective Panel Prep Surface Cleanser (5 l)TippGyors előnézetfestéktisztító és zsírtalanító viasz vagy kerámia bevonat felhordása előtt és ablaktisztító, 5 l63.320 FtMegrendelésreCarbon Collective Shift Intensive Cleaner, Glue & Tar Remover (2 lCarbon Collective Shift Intensive Cleaner, Glue & Tar Remover (2 lGyors előnézetaktív ragasztó és kátrányeltávolító és motortisztító, 2 l29.150 FtRaktáronCarbon Collective ST Stainless Short Trigger Ingyenes kiszállításCarbon Collective ST Stainless Short TriggerGyors előnézet (2 értékelés)habosító pisztoly49.980 FtMegrendelésreCarbon Collective Premium Stainless Nozzle Set (0,3 nyílásméret)Carbon Collective Premium Stainless Nozzle Set (0,3 nyílásméret)Gyors előnézet3 db prémium rozsdamentes fúvóka készlet, furatméret 0,329.150 FtMegrendelésreCarbon Collective Premium Stainless Nozzle Set (0,4-es nyílásméret)Carbon Collective Premium Stainless Nozzle Set (0,4-es nyílásméret)Gyors előnézet3db prémium rozsdamentes fúvóka készlet, furatméret 0,429.150 FtMegrendelésreCarbon Collective Hose Guides – 4 PackCarbon Collective Hose Guides – 4 Pack műanyag gátlóGyors előnézet (1 értékelés)Műanyag blokkoló, hogy a tömlő ne akadjon be a gumiabroncs alá, 4 db.9.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőCarbon Collective Limited Edition Box SetCarbon Collective Limited Edition Box Set limitált ajándékcsomagolásGyors előnézetluxus termékekből álló készlet, limitált kiadás31.650 FtRaktáronCarbon Collective VUE Glass MittCarbon Collective VUE Glass Mitt kesztyűGyors előnézetkétoldalas ablakkesztyű7.320 FtRaktáronCarbon Collective Restore Microfibre Wash (500 ml)Carbon Collective Restore Microfibre Wash (500 ml)Gyors előnézetprémium mikroszálas mosószer, 500 ml7.980 FtRaktáronCarbon Collective Restore Microfibre Wash (1 l)Mosószer Carbon Collective Restore Microfibre Wash (1 l)Gyors előnézetprémium mikroszálas mosószer, 1 l14.150 FtRaktáronCarbon Collective Air Force 1 Dryer Wall MountCarbon Collective Air Force 1 Dryer Wall Mount szárítótartóGyors előnézetlégerő 1 db fém szárítótartó21.650 FtRaktáronCarbon Collective Hybrid SiO2 kerámia sampon (1 l)Kerámia autósampon Carbon Collective Hybrid SiO2 kerámia sampon (1 l)TippGyors előnézetSiO2 tartalmú sampon, 1 l21.650 FtRaktáronCarbon Collective 13L Detailing Wheel Bucket - Clear TealCarbon Collective 13L Detailing Wheel Bucket - Clear Teal vödörTippGyors előnézetluxus átlátszó vizes vödör különleges türkiz színben, térfogata 13 liter11.480 FtRaktáronCarbon Collective 13L Detailing Wheel Bucket - TealCarbon Collective 13L Detailing Wheel Bucket - Teal vödörTippGyors előnézetluxus vizesvödör különleges türkiz színben, térfogata 13 liter11.480 FtRaktáronCarbon Collective Bucket Dolly Handle KitCarbon Collective Bucket Dolly Handle KitGyors előnézetvödör dolly fogantyú készlet29.150 FtMegrendelésreCarbon Collective Elixir Salt Remover Concentrate (1 l)Carbon Collective Elixir Salt Remover Concentrate közúti sóeltávolító (1 l)Gyors előnézetközúti sóeltávolító karosszériáról és alvázról, 1 l12.320 FtRaktáronCarbon Collective Rapide Quick Detailer (1 l)Carbon Collective Rapide Quick Detailer (1 l)Gyors előnézettöbbcélú prémium gyors részletező, 1 l15.320 FtRaktáronCarbon Collective Clear Coat Ceramic Lite (250 ml)Carbon Collective Clear Coat Ceramic Lite kerámia bevonat (250 ml)Gyors előnézetkönnyen felvihető kerámia spray bevonat, 250 ml24.980 FtRaktáronCarbon Collective Hanging Air Fresheners - Car Cologne IN BLOOMAutóillat Carbon Collective Hanging Air Fresheners - Car Cologne IN BLOOMGyors előnézetkölni alapú függő légfrissítő1.820 FtRaktáronCarbon Collective Hanging Air Fresheners - Car Cologne JAZZ CLUBAutóillat Carbon Collective Hanging Air Fresheners - Car Cologne JAZZ CLUBGyors előnézetkölni alapú függő légfrissítő1.820 FtRaktáronCarbon Collective Hanging Air Fresheners - Car Cologne LAUNDRY DAYCarbon Collective Hanging Air Fresheners - Car Cologne LAUNDRY DAYGyors előnézetkölni alapú függő légfrissítő1.820 FtRaktáronCarbon Collective Hanging Air Fresheners - Car Cologne OUD WOODAutóillat Carbon Collective Hanging Air Fresheners - Car Cologne OUD WOODGyors előnézetkölni alapú függő légfrissítő1.820 FtRaktáronCarbon Collective Hanging Air Fresheners - Car Cologne ROAD TRIPCarbon Collective Hanging Air Fresheners - Car Cologne ROAD TRIP autóillatosítóGyors előnézetkölni alapú függő légfrissítő1.820 FtRaktáronCarbon Collective Pearl Detailing Spray - Limited Edition (500 ml)Carbon Collective Pearl Detailing Spray - Limited Edition (500 ml) gyors detailerTippGyors előnézetgyors részletező, limitált kiadás, 500 ml9.150 FtRaktáronCarbon Collective Luxor sampon – limitált kiadás (500 ml)Autósampon Carbon Collective Luxor sampon - Limited Edition (500 ml)Gyors előnézetluxus autósampon limitált kiadásban, 500 ml9.150 FtRaktáron

Hasonló cikkek

Újdonságok a környezetbarát Cleantle-től
A szuper környezetbarát és biológiailag lebomló termékekre összpontosító márka 2024-re új termékekkel jelentkezik. Ez egy még mindig fiatal márka, a Cleantle.
Teljes cikk
Új Gyeon termékek
A népszerű Gyeon márka számos új termékkel bővíti kínálatát, amelyek április folyamán már raktáron lesznek. De már most megismerkedhet velük és örömmel várhatja őket.
Teljes cikk
Új Fictech termékek és széles körű árengedmények
A Fictech új termékei Franciaországból érkeznek hozzánk. Mostantól a motorkerékpár-ápolási termékek kibővített választékát és az XPERT kerámia bevonatok teljes innovatív választékát megtalálja nálunk.
Teljes cikk
Új termékek, amelyek jól jönnek a tavaszi szezonban
Michael Cipriani és az Infinity Wax márkája számos izgalmas új terméket dob piacra, amelyek már szerepelnek a kínálatunkban. Ne hagyja ki őket - ajánljuk, kattintson!
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez