Fiókom

Új Infinity Wax termékek, amelyek jól jönnek majd a tavaszi szezonban

Vannak olyan márkák, amelyek világhírűek, és az emberek vagy márkahűségből, vagy egy erős név alapján vásárolják meg őket, de ez nem mindig biztos, hogy így van. A nagy szereplők gyakran a márka erejére támaszkodnak, és nem törődnek annyira a termékeik funkcionalitásával és minőségével - minden az erős marketingről szól. Aztán vannak olyan márkák, amelyek nem rendelkeznek ilyen háttérrel és erős marketinggel, de ugrásszerűen haladnak előre, és keményen dolgoznak termékeik minőségén és egyediségén. És ez jellemző az Infinity Wax brit márkára. Ez a márka már hatodik éve van jelen, és ez idő alatt a termékeik nagyot léptek előre. A 2024-es évre a márka kínálata ismét több mint tíz termékkel bővült. Emellett új csomagolási dizájnnal is érkezik, amely hihetetlenül vidám és modern. Az "új" termékek a 2024-es év folyamán kerülnek be a kínálatba (a legtöbb fotó az új csomagolással már megtalálható a webáruházban). Az eredeti csomagolású termékek egy kis része még mindig raktáron van, ezeket fokozatosan feltöltjük és lecseréljük az újakra. (Ha eredeti csomagolásban kapja meg a terméket, kérjük, ne haragudjon ránk, a tartalom azonos - köszönjük!)

Az Infinity Wax újdonságai a 2024-es szezonra

  • Infinity Wax Millions Strawberry Detailer részletező - a leggyorsabb módja annak, hogy autójának azonnali viaszfényt, simaságot és szupergyors vízeltávolítást biztosítson. A Strawberry detailer egy módosított sziloxán makroemulziót használ, amely öt másik kulcsfontosságú összetevővel kombinálva elősegíti a lecsiszolást és a termék eltávolítását minimális erőfeszítéssel. A többi összetevője jellegzetes fényes, nedves megjelenést biztosít, amely a carnauba viaszhoz hasonlóan néz ki. Emellett nagyon könnyű felhordást biztosít, és Si02-vel kerámia bevonathoz hasonló vízgyöngyöket eredményez. A Strawberry Detailer-t öröm használni, és még mindig hihetetlenül jó illata van.
  • Infinity Wax Millions Apple Pre-Wash előmosó - egy új előmosó, amelynek kiválasztott összetétele teljesen más kémiai összetételű, mint a piacon kapható hasonló termékeké. Kombinálja a pH-kiegyensúlyozott biztonságot a tisztítóerővel, mindezt az Apple Millions illatanyaggal kiegészítve. Egyedülálló, nem ionos mosószerformulát használ, amelyet a legjobb németországi anyagok felhasználásával fejlesztettek ki, mielőtt az Infinity Waxban keverték volna. A beépített, cukoralapú felületaktív anyagok szintén fenntartható forrásból származnak, és kivételes teljesítményt nyújtanak. Ugyanakkor biztosítékot nyújtanak arra, hogy a legfinomabb fényezéshez is biztonságosan használhatóak, még a PPF-fóliával (beleértve a mattot is) ellátott járművek esetében is.
  • Infinity Wax Millions Cola Car Shampoo autósampon - minden, aminek egy autósamponnak lennie kell. Sűrű, frissítő coca-cola illattal, amely nemcsak a csomagolásban illatozik, hanem az illat mosáskor átragad a vödörbe is. A tekintélyes hígítási arány stabil, krémes habot biztosít, kiváló mosási kenhetőséggel. A Cola sampon a legújabb tenzidek és kenőanyagok felhasználásával készült, hogy a lehető legbiztonságosabb módon biztosítsa a rendkívül hatékony tisztító hatást. A flakon tartalma miatt kapta a "folyékony selyem" becenevet. Egyszerűen fogalmazva, ezt a sampont abszolút öröm használni! A Cola sampon nagyszerű hígítási arányokkal rendelkezik, ahol 500 ml-ből 75 biztonságos mosást végezhet járművén, mindezt egy azonnal felismerhető illattal.
  • Infinity Wax Big Red közlekedési film eltávolító - rendkívül hatékony útifilm- és zsíroldó, amely ultrakoncentrátumként kerül forgalomba. Öt liter termék hígításával 200 liter felhasználásra kész oldat állítható elő, amelyet aztán át lehet vezetni egy injektálórendszeren, vagy fel lehet hordani kézi permetezővel, szivattyúval, hóhabosító szerelékkel stb. A készítmény környezetbarát és 89%-ban biológiailag lebomló. Hígítva nem korrodáló vagy maró hatású, és a legtöbb anyagra biztonságos, kivéve a kezeletlen vagy festetlen nyers fémeket és az alumíniumot.
  • Infinity Wax Synergy Refresh Shampoo autósampon - enyhén savas, mélytisztító sampon - a tökéletes autósampon olyan járművek felújításához, ahol kerámia fényezésvédelmet alkalmaznak. A Synergy Refresh egy kíméletes, de hihetetlenül erős sampon, amelyet arra terveztek, hogy helyreállítsa a korábban felhordott kerámiafényezés-védő rétegét, amely eltömődött és már nem működik úgy, ahogyan kellene. A formula gazdag kenőanyagokban, felületaktív anyagokban, amelyek a pH-skála alsó végén helyezkednek el. Az eredmény egy olyan sampon, amely nem csak az érzékeny fényezésen használható biztonságosan, hanem olyan sampon is, amely még a kemény vizű területeken is erőteljes, ahol egyes samponok hiába küzdenek a kívánt habzás és csúszás létrehozásával. A Synergy Refresh több mint egy közönséges sampon, a vízfoltok és ásványi lerakódások könnyed eltávolítására való képessége mindenki számára nélkülözhetetlen eszközzé teszi.
  • Infinity Wax Screen Wash ablakmosó folyadék - könnyed téli felkészültség. Győzd le a hideget az innovatív 2 az 1-ben mosóval és jégtelenítővel! A legzordabb tél elleni küzdelemre tervezték, mondjon búcsút azoknak a reggeleknek, amikor jeget kell kaparnia - ez a megoldás -15°C-ig működik! Csak hígítsa fel, permetezze be, és nézze, ahogy a jég felolvad és lecsöpög. Miért töltené tele a garázsát minden évszakra más-más termékkel? Az Infinity Wax Screen Wash egy 2 az 1-ben megoldás, amely nagyon sokoldalúan alkalmazható, és egész évben alkalmas a nyári vagy téli szennyeződések eltávolítására. Az Infinity Wax Screen Wash biztosítja, hogy szélvédője mindig tiszta legyen, évszaktól függetlenül. Nem akármilyen ablaktisztító, biztonságos formuláját például a BMW is ajánlja. Legyen szó akár jégtelenítőről, akár ablaktisztítóról, számíthat a legjobb teljesítményre minimális erőfeszítéssel.
  • Infinity Wax Interior Detailer belső részletező - antisztatikus tisztítószer és beltéri részletezőszer egyben. Felfrissíti és tisztítja az összes belső felületet, beleértve a bőrt és az Alcantarát is. A beltéri részletező egy kíméletes vagy közepes erősségű tisztítószer, amely a jármű minden belső felületére alkalmas. Antisztatikus hatást biztosít, amely minimalizálja a jövőbeni ujjlenyomatokat az érintőképernyőkön és a festett belső részeken. Vízbázisú és izopropil-alkoholos formulája kiválóan tisztítja a zsírt, a ragacsos maradványokat és más gyakori járműszennyeződéseket. Mivel gyorsan elpárolog, az Interior Detailer-t a mélytisztítások között is használhatja a belső tér felfrissítésére, különösen a kormánykerék és a gyakori érintkezési pontok felfrissítésére. Tökéletesen tiszta és matt felületet állít vissza, frissítő citrom és lime illattal. Mivel az Interior Detailer olyan egyszerűen használható, számos felhasználási lehetősége van. Ez a termék különösen jól használható a belső tér rutinszerű karbantartására, és a hátrahagyott antisztatikus bevonat különösen hasznos a nagy infotainment-képernyőkkel és érintőképernyőkkel rendelkező autótulajdonosok számára.
  • Infinity Wax Plastic Coat műanyag védelem - fejlett védő- és revitalizáló termék kültéri műanyagok számára. Azonnal helyreállítja a jármű külső műanyag alkatrészeinek, például a lökhárítóknak, díszléceknek stb. a megjelenését. A felhordást követően erős védő és rendkívül tartós, víztaszító réteget hagy maga után. A Plastic Coat különösen lenyűgözővé teszi, hogy egyes esetekben akár 6 hónapig is eltarthat, így ideális középút a rövid élettartamú termék és a kerámia között, amely általában 1 évig tart. A Plastic Coat összetétele a Shell speciális vegyipari részlegétől származó három prémium oldószer technikai keverékén alapul. Ezeket egy szilárd polimerrel és több folyékony polimerrel keverik össze magas hőmérsékleten, hogy ezt a könnyen alkalmazható terméket előállítsák. Végül egy kis citrom illat kellemesen teszi teljessé a felhasználói élményt.
  • Infinity Wax Air Freshener Watermelon Crush (250 ml) & Infinity Wax Air Freshener Inspired By Creed Aventus (250 ml) légfrissítő - a folyékony spray légfrissítőket úgy keverik össze, hogy javítsák az illatok kivetülését, ellenálljanak a textíliáknak, és biztonságosak minden belső felületen. Az Infinity Wax légfrissítő illatanyagok izopropil, fixálószerek, emulgeálószerek és kis mennyiségű desztillált víz technikai keverékéből készülnek. Ez teszi őket hihetetlenül erőssé és biztonságossá zárt térben, például a járművében való használatra. Nem tartalmaznak etanolt, állati eredetű termékeket vagy enzimeket. Ezek olyan illatosítók, amelyek egy hétig vagy még tovább is kitartanak az autójában. A folyékony légfrissítők nem csak ezeknek a kritériumoknak felelnek meg, de elképesztő értéket is kínálnak, hiszen egy üvegben akár 367 fújás is lehet. Az Infinity Wax légfrissítők bármikor használhatók, de a leghatékonyabbak, ha tiszta szöveteken vagy a belső tér mélytisztítása után használjuk. A legjobb eredmény érdekében fújjon egy keveset az autó szőnyegére, a tetőbélésbe vagy az övekre.
  • Infinity Wax Synergy Carbon Coat - Carbon Ceramic Coating kerámia védelem karbonra - a járművek szénszálas alkatrészei drágák és hajlamosak az UV-károsodásra. Az Infinity Wax Synergy Carbon Coat termoplasztikus és kerámia gyantákat használ, hogy megfelelően kötődjön a szén/kompozit alkatrészek gyártása során használt gyantához. A kerámia fényvédőkkel ellentétben az Infinity Wax Synergy Carbon Coat kifejezetten a szénszálas alkatrészekre alkalmasabb. A Synergy Carbon Coat tökéletes bevonat ezekhez a fényezésekhez, amelyeket akár 5 évig is képes megvédeni (ráadásul teljesen otthonbarát.).
  • Infinity Wax Synergy Revolution - Wheel Coating kerámia védelem kerekekre - egy új kerámia keréktárcsa bevonat, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy felülmúlja az Egyesült Királyságban jelenleg kapható összes többi keréktárcsát. Könnyen használható, és alkalmas önálló felvitelre, ami azt jelenti, hogy akkor is használhatja, ha nincs korábbi tapasztalata az alu keréktárcsa-védők felszerelésében. Ha Ön profi, akkor a Revolutiont könnyedén beépítheti a munkafolyamatába, és jobb eredményeket és gyorsabb felhordási időt fog látni. A Revolution 7 kulcsfontosságú összetevő és technikai oldószer keveréke, amelyek többsége Németországból származik. Az Infinity Waxnál egy szerves poliszilazán gyantát használnak, mint amilyet a legtöbb kerámia bevonatnál találsz, de egy sokkal tartósabb szervetlen opcióval töltik meg. Ez egy áthatolhatatlan gátat hoz létre, amely ellenáll akár 1400 Celsius-fokos hőmérsékletnek, valamint a hő és hideg ciklikus hűlési hatásainak, amelyek gyorsan elpusztítják a hagyományos bevonatokat. A hab a tortán a diaminosziloxán adalékanyag, amely hőstabilitást, vegyi ellenállást és meglepő rugalmasságot kölcsönöz az általában kemény és törékeny bevonatszerkezetnek. Ilyen adalékanyagokkal leggyakrabban a repülőgépiparban találkozhatunk, ahol szélsőséges hőmérséklet- és időjárásállóságra van szükség. A Synergy Revolution a legfejlettebb anyagtudományt veszi alapul, és egy olyan könnyen használható termékbe foglalja, amellyel bárki kapcsolatba léphet, és nagyszerű eredményeket érhet el. A mindennapi forgalmú járműveken 2 évig vagy tovább is tartós.
  • Infinity Wax Synergy Clarity - Glass Coating kerámia védelem ablakra - a kerámia szol-gél gyantából készült ablakvédő bevonat új generációs ablaktisztító vegyülete. Ez a bevonat semmihez sem hasonlítható, amit eddig használt. Sűrűbb állagának és rendkívül könnyű, könnyed hámlásának köszönhetően nagyszerű alternatívája a következő generációs folyékony törlőkendőknek, hidrofób tulajdonságai pedig az egyik legjobb választássá teszik a kategóriájában.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Infinity Wax Millions Apple Pre-Wash (500 ml)Infinity Wax Millions Apple Pre-Wash (500 ml) előmosóGyors előnézetpH semleges előmosó, koncentrátum, 500 ml6.320 FtRaktáronInfinity Wax Millions Cola Car Shampoo (500 ml)Infinity Wax Millions Cola Car Shampoo (500 ml) autósamponGyors előnézeterősen habzó sampon kenőanyaggal, 500 ml7.150 FtRaktáronInfinity Wax Millions Strawberry Detailer (500 ml)Detailer Infinity Wax Millions Strawberry Detailer (500 ml)TippGyors előnézetazonnali ragyogás és puhaság nagyszerű védelemmel, gyors részletező, 500 ml6.980 FtRaktáronInfinity Wax Synergy Carbon Coat - Carbon Ceramic Coating (15 ml) Ingyenes kiszállításInfinity Wax Synergy Carbon Coat - Carbon Ceramic Coating kerámia karbonvédelem (15 ml)Gyors előnézet (1 értékelés)kerámiavédelem az autó szénszálas részeire, 15 ml49.830 FtÁtmenetileg nem elérhetőnfinity Wax Synergy Revolution - Wheel Coating (15 ml)nfinity Wax Synergy Revolution - Wheel Coating kerámia kerékvédelem (15 ml)Gyors előnézetfejlett kerámia védelem alu kerekekhez és fékekhez, 2 év, 15 ml15.820 FtRaktáronInfinity Wax Synergy Clarity - Glass CoatingInfinity Wax Synergy Clarity - Glass Coating kerámia ablakvédelemGyors előnézetfejlett kerámia ablakvédelem15.820 FtÁtmenetileg nem elérhetőInfinity Wax Air Freshener Inspired By Creed Aventus (250 ml)Infinity Wax Air Freshener Inspired By Creed Aventus légfrissítő (250 ml)Gyors előnézetluxus illatosított spray hozzáadott fixálószerekkel a hosszú élettartamért, Creed Aventus, 250 ml4.480 FtRaktáronInfinity Wax Air Freshener Watermelon Crush (250 ml)Infinity Wax Air Freshener Watermelon Crush légfrissítő (250 ml)Gyors előnézetluxus illatosított spray hozzáadott fixálószerekkel a hosszú élettartamért, görögdinnye illat, 250 ml4.480 FtRaktáronInfinity Wax Plastic Coat (500 ml)Infinity Wax Plastic Coat műanyag védelem (500 ml)Gyors előnézettovábbfejlesztett műanyag élénkítő- és védőszer, 6 hónapos tartósság, 500 ml8.980 FtRaktáronInfinity Wax Interior Detailer (5 l)Infinity Wax Interior Detailer beltéri részletező (5 l)Gyors előnézetantisztatikus tisztító és beltéri detailer, 5 l31.500 FtRaktáronInfinity Wax Interior Detailer (500 ml)Infinity Wax Interior Detailer beltéri részletező (500 ml)Gyors előnézetantisztatikus tisztító és beltéri detailer, 500 ml5.650 FtRaktáronInfinity Wax Screen Wash (5 l)Infinity Wax Screen Wash szélvédőmosó keverék (5 l)Gyors előnézetEgész évben használható keverék az ablaktörlőkhöz és jégtelenítő egyben, koncentrátum, biztonságos viaszhoz és kerámiához, 5 l9.650 FtRaktáronInfinity Wax Screen Wash (500 ml)Infinity Wax Screen Wash szélvédőmosó keverék (500 ml)Gyors előnézetEgész évben használható keverék az ablaktörlőkhöz és jégtelenítő egyben, koncentrátum, biztonságos viaszhoz és kerámiához, 500 ml3.820 FtRaktáronInfinity Wax Synergy Refresh Shampoo (5 l)Infinity Wax Synergy Refresh Shampoo autósampon  (5 l)Gyors előnézetkiváló minőségű sampon a kerámiabevonatok és viaszok helyreállításához agresszív vegyszerek használata nélkül, 5 l33.170 FtRaktáronInfinity Wax Synergy Refresh Shampoo (500 ml)Infinity Wax Synergy Refresh Shampoo autósampon (500 ml)Gyors előnézetkiváló minőségű sampon a kerámiabevonatok és viaszok helyreállításához agresszív vegyszerek használata nélkül, 500 ml6.980 FtRaktáronInfinity Wax Big Red (5 l)Infinity Wax Big Red (5 l) szállítófólia eltávolítóGyors előnézetrendkívül hatékony szállítófólia- és zsíreltávolító, ultrakoncentrátum, 5 l19.150 FtRaktáron

Hasonló cikkek

Auto Finesse új polírozópaszták és szettek
Jó hírünk van az Auto Finesse rajongóknak. Bevontuk a készletünkbe az új professzionális polírozó pasztáikat, amelyek nagy sikert arattak az Egyesült Királyságban.
Teljes cikk
Koch Chemie, Made in Germany
A Koch Chemie termékleírásait az alapoktól kezdve átalakítottuk, és minden új terméket hozzáadtunk a 2024-es évre. Az ajánlott árak változatlanok maradtak.
Teljes cikk
Tershine - A legjobb Szenteste folyamán
Az infláció legyőzve. A Gliptone és a Dodo Juice márkák után a Tershine márkánál is árcsökkentés van, akár 20%-kal! És még sok izgalmas újdonságra számíthat.
Teljes cikk
Érdekes újdonságok az Ewocar-tól
Pontosan egy évvel ezelőtt indítottuk el a litván Ewocar autókozmetikumok értékesítését, és most itt az ideje egy frissítésnek és a 2024-es szezon új termékeinek előzetes bemutatásának.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez