Fiókom

Ewocar termékújdonságok a 2024-es szezonra

2022.09.01-től az Ewocar autókozmetikumok megvásárolhatók webáruházunkban, amely elsősorban a rendkívül tartós kerámiavédelemre, a csúcskategóriás fényezőpasztákra és a rengeteg tartozékra összpontosít, törlőkendők, törlők és többféle prémium fényezőkorong, valamint mostantól a részletezőszerek vagy samponok formájában. Az Ewocar Litvániából származik, de termékeinek nagy részét Németországban fejleszti és gyártja, és minőségének köszönhetően gyorsan népszerűvé vált Európa-szerte. Ez nemcsak a profi részletezők körében van így, akik számára például egy 60 hónapos élettartamú, magas színvonalú kerámia fényvédő áll rendelkezésre a minősített részletezők számára, hanem a kezdő rajongók körében is, akik értékelik a termékek magas minőségét és a nagyon könnyű alkalmazhatóságot.

Nové produkty Ewocar

  • Törlőkendő készlet Ewocar Microfiber Basic320 (3 db) - A Basic320 törlőkendőket az Ewocar 20 darabos kiszerelésben kínálja, ami nagyszerű ajánlat. 20 azonban sok vásárlónak túl sok, ezért az Ewocar előállt egy 3 Basic320 törlőkendőből álló akciós készlettel, amely még mindig nagyszerű ajánlat.
  • Szárító kendő Ewocar Special Twisted Loop Drying Towel - Orange (40 x 60 cm) - Az Ewocar kék és a legnépszerűbb szürke színben kínál prémium dupla kendőket, de a 2024-es szezonra egy harmadik színkombinációt is bevezet - a narancssárgát.
  • Szárító kendő Ewocar Special Twisted Loop Drying Towel - Orange (60 x 90 cm) - ugyanaz a kendő, de nagyobb méretben, amellyel könnyedén meg lehet szárítani az egész autót egy menetben.
  • Detailer Ewocar Q-Seal - kerámia részletező - egy könnyen alkalmazható, extra gyors termék, amely nagyszerű fényt adhat a karosszériának és megbízható védelmet a szennyeződések ellen. A terméket egyszerűen közvetlenül a fényezésre kell fújni, mikroszálas kendővel egyenletesen eloszlatni, majd egy második mikroszálas kendővel fényesre csiszolni.
  • Sealant Ewocar W-Coat - a tökéletes kerámia tömítőanyag, amely teljesen megváltoztathatja a jármű karbantartási rutinját. Az azonnali és könnyen használható formulával a kivételes fényesség, hidrofóbia és lágyság elérése még soha nem volt ilyen egyszerű. Az egyszerű használat ellenére a W-Coat páratlan tartósságot és vegyi ellenállást biztosít.
  • Új polírozókorong-kínálat Ewocar Flexi Wool - ezek olyan fejlett tárcsák, amelyek a gyapjú és a burgundi hab kombinációjának köszönhetően nagyobb csiszolóerővel és nagyobb rugalmassággal rendelkeznek, ami sokkal jobb eredményeket tesz lehetővé a karosszéria lekerekített területein. Ezek a korongok tökéletes választás a festékrétegek gépi csiszolásához az Ewocar Heavy Cut polírozó pasztával kombinálva.
  • Tisztító szivacsok Ewocar Scrub Sponge (3 db) - minden szivacs egyik oldalát puha szálak, a másik oldalát pedig mikroszálas felület borítja. A puha szálak éppen megfelelő textúrát biztosítanak a kárpitok vagy bőr mélytisztításához, amikor foltos tisztításról vagy részletes tisztításról van szó. A mikroszálas oldal puha és nedvszívó, hogy felvegye a laza szennyeződéseket. Az applikátor kiválóan alkalmas kondicionáló vagy védőszer bőrre történő felvitelére is - a szálak bedolgozzák a terméket a bőrbe, a másik mikroszálas oldal pedig a felesleges termék letörlésére szolgál.
  • Ewocar Heavy Cut+ csiszolópaszta - az új extra csiszolópaszta két fajta kiszerelésben, a hagyományos 250 ml-es és 1 literes térfogatban. Ez egy továbbfejlesztett csiszolópaszta, amely megnövelt sebességet biztosít a gépi festékcsiszolásnál és meghosszabbított polírozási ciklust a rotációs és kettős működésű gépi polírozók nagyobb sebességű használatakor. Az új, továbbfejlesztett vízbázisú készítmény gyorsabban és alacsonyabb festékhőmérsékleten, pormentesen képes eltávolítani a hibákat.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Hasonló cikkek

Rigum gumikádak - újdonság a kínálatban
A tél beköszönte előtt a Rigum kiváló minőségű, cseh gumi csomagtartó kádjaival bővítettük a kínálatunkat. Ezek a kádak az 1. számúak Csehországban! Biztosan Ön is fel fogja ismerni őket.
Teljes cikk
Sam's Detailing - új termékek a 2024-es szezonra
A Sam's Detailing új termékei már most megtalálhatók webáruházunkban! Ki lesz az első, aki kipróbálja őket a saját autóján?
Teljes cikk
Chemotion | újdonság a készletünkben
Kínálatunkban újdonságként a Chemotion márka autókozmetikumait találja, amely minőségi termékek széles választékát kínálja kedvező áron, friss illatokkal és könnyű alkalmazhatósággal.
Teljes cikk
Bőrszakértő - Leather Expert
A bőrápolás most sokkal hatékonyabb lehet. Kínálatunkat mostantól a Leather Expert csúcsminőségű termékeivel egészítjük ki. Termékek a bőr tisztítására, védelmére és felújítására.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez