Fiókom

Sam's Detailing - új termékek a 2024-es szezonra

A Sam's Detailing egy kicsit "őrült" márka Angliából, amely nem fél, és ami a legfontosabb, nem szégyelli, hogy a marketingjét igazán őrülten csinálja. Néha túlzásba viszi, és ez az, amit sok rajongójuk élvez. Ezt a márkát 2020-tól hozhatjuk be nektek Magyarországra. Bemutatjuk nektek új termékeiket, amelyeket a 2024-es szezonra készítettek, és amelyek érdekelhetnek benneteket. Ha még nem ismered ezt a márkát, és még nem szerepel a keresődben vagy az Instagram követőid között, akkor elküldjük neked a Sam's Detailing Instagramot, amire mindenképpen érdemes odafigyelned. Ennek a márkának a termékei a prémium kategóriás termékek közé tartoznak, és hisszük, hogy hamarosan te is megkedveled őket.

A Sam's Detailing újdonságok bemutatása

  • Sam's Detailing Detailing Bucket korszerűsített vödör - crazy modern vödör tökéletes design-nal.
  • Sam's Detailing Wheel Wash Mitt mosókesztyű alumínium kerekekre - mikroszállas mosókesztyű amelyet kizárolag az alumínium kerekek mosására lett kifejlesztve.
  • Sam's Detailing Ceramic Spray Wax kerámia viasz sprayben - 6 hónapos ellenállás. Hihetetlenül gyors autóvédelem.
  • Sam's Detailing Aerosol légfrissítő - magas koncentrációjú légfrissítő, amelyet úgy terveztek, hogy azonnal semlegesítse a szagokat, nem csak az autóban. Cseresznye, citrusfélék, szantálfa és a Signature különleges illata.
  • Sam's Detailing Finishing Microfibre PK5 5 törlőkendő csomagolása.
  • Sam's Detailing Flagged Tip Wheel Brush lágy kerékkefe - lágy kefe rövid nyéllel, ideális az alumínium kerekek lágy felületének tisztítására. A fodros végű szintetikus sörték rendkívül gyengéd érintést tesznek lehetővé a kényes kerekeken.
  • Sam's Detailing Tyre Brush gumiabroncskefe  - merev sörtéjű kefe, amelyet úgy terveztek, hogy könnyedén eltávolítsa a szennyeződéseket és a régi védelmet a gumiabroncsok oldaláról.
  • Sam's Detailing Wheel Arch Brush kefe a kerékvetőkre - hosszú nyélű kefe a kerékvetőkre, amely tökéletes és ideális a "mélyen bevésődött" kövecskék és szennyeződések eltávolítására a kerékvetőkön.
  • Sam's Detailing Interior Scrub Pad PK2 két applikátoros szett - applikátor két különböző oldallal.
  • Sam's Detailing One Step Polish polírozó paszta - egylépéses polírozókeverék, amely durva keverékként indul, és finom befejező keverékké bomlik, lehetővé téve a fényezés egy lépésben történő újrafényezését.
  • Sam's Detailing Polishing Pad Set korongkészlet gépi polírozáshoz - egy olyan készlet, amelyben van egy kemény, egy közepes és egy finom polírozó korong.
  • Sam's Detailing Pump Sprayer nyomásos szórófej - vegyszerálló szivattyúval az előmosó és keréktisztító szerek felhordására tervezték.
  • Sam's Detailing Spray Sealant fényzésvédő - nanopolimer festék- és alumíniumkerék-védelem, amely akár 12 hónapig is védelmet nyújthat a fényezésnek.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Sam's Detailing Wheel Wash MittSam's Detailing Wheel Wash Mitt mosókesztyűGyors előnézet (2 értékelés)kis mosókesztyű az alukerekek mosásához5.320 FtRaktáronSam's Detailing Ceramic Spray Wax (500 ml)Sam's Detailing Ceramic Spray Wax (500 ml) viasz spray-benGyors előnézetkerámia spray-viasz, mely 6 hónapig biztosítja a festék- és kerékvédelmet, 500 ml10.320 FtRaktáronSam's Detailing Cherry AerosolSam's Detailing Cherry Aerosol légfrissítőGyors előnézeterősen koncentrált légfrissítő a szagok azonnali semlegesítésére3.650 FtRaktáronSam's Detailing Citrus AerosolSam's Detailing Citrus Aerosol légfrissítőGyors előnézeterősen koncentrált légfrissítő a szagok azonnali semlegesítésére3.650 FtRaktáronSam's Detailing Sandalwood AerosolSam's Detailing Sandalwood Aerosol légfrissítőGyors előnézeterősen koncentrált légfrissítő a szagok azonnali semlegesítésére3.650 FtRaktáronSam's Detailing Signature AerosolSam's Detailing Signature Aerosol légfrissítőGyors előnézeterősen koncentrált légfrissítő a szagok azonnali semlegesítésére3.650 FtRaktáronSam's Detailing Finishing Microfibre PK5Sam's Detailing Finishing Microfibre PK5 törlőkendőkGyors előnézetmikroszálas kendő a belső tér tisztításához élek nélkül, 40 x 40 cm, 5 db13.170 Ft1 - 4 hétSam's Detailing Flagged Tip Wheel BrushSam's Detailing Flagged Tip Wheel Brush puha kerékkefeTippGyors előnézetrövid nyelű kerékkefe, ideális kényes felületek tisztítására8.980 FtRaktáronSam's Detailing Interior Scrub Pad PK2Sam's Detailing Interior Scrub Pad PK2 applikátorGyors előnézetkét különböző felületű applikátor, 2 db5.980 FtRaktáronSam's Detailing One Step Polish (250 ml)Polírozó paszta Sam's Detailing One Step Polish (250 ml)Gyors előnézetegylépéses polírozó paszta, 250 ml9.150 FtRaktáronSam's Detailing Polishing Pad SetSam's Detailing Polishing Pad Set korongkészlet gépi polírozáshozGyors előnézetpolírozótárcsa készlet, 3 db13.320 FtRaktáronSam's Detailing Pump SprayerSam's Detailing Pump SprayerGyors előnézetnyomópermetező vegyszerálló szivattyúval, amelyet előmosó és keréktisztítók felvitelére terveztek14.830 FtÁtmenetileg nem elérhetőSam's Detailing Spray Sealant (250 ml)Festékvédelem Sam's Detailing Spray Sealant (250 ml)Gyors előnézetnanopolimer festékvédelem, védelem 12 hónapig, 250 ml14.150 FtRaktáronSam's Detailing Tyre BrushSam's Detailing Tyre Brush kerékkefeTippGyors előnézetkefe, amelyet a gumiabroncsok biztonságos tisztítására terveztek5.980 FtRaktáronSam's Detailing Wheel Arch BrushSam's Detailing Wheel Arch Brush kefe a kerékívekreTippGyors előnézetkefe a kerékívek biztonságos tisztítására13.170 FtRaktáronSam's Detailing Detailing BucketSam's Detailing Detailing Bucket vödörGyors előnézet (4 értékelés)minősögi detailing vödör matricával és ráccsal az aljára, 20 l14.830 FtRaktáron

Hasonló cikkek

Chemotion | újdonság a készletünkben
Kínálatunkban újdonságként a Chemotion márka autókozmetikumait találja, amely minőségi termékek széles választékát kínálja kedvező áron, friss illatokkal és könnyű alkalmazhatósággal.
Teljes cikk
Bőrszakértő - Leather Expert
A bőrápolás most sokkal hatékonyabb lehet. Kínálatunkat mostantól a Leather Expert csúcsminőségű termékeivel egészítjük ki. Termékek a bőr tisztítására, védelmére és felújítására.
Teljes cikk
CARMODO - okos automosó tartozékok
Okos kiegészítők az otthoni autómosáshoz, de az önkiszolgáló autómosóban történő mosáshoz is. Ezek a német CARMODO gyártó új termékei.
Teljes cikk
Új márka a kínálatunkban - Nasiol autókozmetika
Nasiol - egy világszerte elismert, nagyra becsült autókozmetikum, amely nem csak a profiknak szánt, akár 10H keménységű kerámia bevonatokra összpontosít.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez