Fiókom

Unilite ultra tartós lámpák - újdonságok és árcsökkentések

Az Unilite márka piacvezető az Egyesült Királyságban a munkalámpák és detailvilágítás gyártásával. 1981-ben alapították a vállalatot, és azóta tökélyre fejlesztette termékeit. Az Unilite termékek a versenytársakhoz képest rendkívül tartósak. Az Unilite zseblámpák ellenállnak a nagyon durva bánásmódnak, a különböző cseppeknek, víznek, pornak stb. Különlegességük a zöld-fekete dizájn, amely nemcsak jól néz ki, hanem biztonsági szempontból is nagyon praktikus. Bárki láthatja az ordító zöld fejlámpát a fején, és most nem csak arra gondolunk, amikor a műhelyben vagy a garázsban keresi. Az Unilite a kézi zseblámpák, praktikus fejlámpák, nagy teljesítményű munkalámpák és hatszögletű lámpák specialistája, amelyek nem csak a részletek kidolgozására alkalmasak. A menő és praktikus segítők közül érdemes megemlíteni új, vezeték nélkül tölthető lámpáikat. Leveszed a fejlámpát a fejedről, ráteszed a vezeték nélküli töltőre, és néhány óra múlva már fel is töltődik!

Új termékek - bemutatás

Idén az Unilite több mint 10 új lámpát dobott piacra, amelyeket itt mutatunk be. Ahogy az lenni szokott, manapság mindenki felfelé megy az árakkal, de nekünk sikerült jobb feltételeket kialkudnunk ennél a márkánál, és ennek eredményeképpen sikerült kedvezményeket nyújtani a teljes választékra - egyes termékeknél akár 25%-ot is! Ez azt jelenti, hogy az Unilite lámpákat most már bárki megengedheti magának, aki kiváló minőségű világítást szeretne használni a munkahelyén, amely segít abban, hogy a lámpák megbízhatóan és hosszú ideig világítsanak. A 2024-es év újdonságai:
  • Unilite IL-925R ellenőrző lámpa - kiváló minőségű kézi zseblámpa 180°-ban dönthető, repülőgép-alumíniumból készült fényfejjel. 3 független lámpával rendelkezik, két fő COB LED-del, ahol a fő COB LED lenyűgöző 925 lumen kimeneti teljesítményű, a másodlagos COB LED 475 lumen kimeneti teljesítményű, a kiegészítő SMD LED-es zseblámpa pedig 150 lumen fényerővel rendelkezik. Ez a kézi zseblámpa ultra kompakt kialakítású, szűk helyekre is eljut. Az alján egy szuper erős mágnes található, és hasznos akkumulátorszintjelzők is vannak. Újratölthető lítium akkumulátorral rendelkezik, amely USB-C-n keresztül könnyen, kevesebb mint 4 óra alatt feltölthető.
  • Unilite SLR-1450 munkalámpa - ez a zseblámpa egyike a kiváló minőségű, kompakt, újratölthető munkalámpáknak, amelyek fénykibocsátása 1450 lumen. A 180°-ban összecsukható állványhoz tartozik egy akasztóhorog és beépített mágnesek a fémfelületekre való rögzítéshez. A beépített akkumulátornak köszönhetően más eszközöket is tölthet, és bátran használhatja ezt a lámpát power bankként. Az SLR-1450 rendkívül ellenálló a sérülésekkel vagy törésekkel szemben.
  • Unilite RF-2000 munkalámpa - nagy teljesítményű, kompakt LED-es munkalámpa, amely 2000 lumenes teljesítményű és jól eloszló fénysugarat biztosít. Alumíniumból, TPR-ből és nejlonból készült. Ez a konstrukció IK07 ütés- és esésállóságot, valamint IP65 por- és vízállóságot biztosít. A hátulról 180°-ban állítható állványon egy hasznos lyuk is található egy állványhoz. Az RF-2000 nagy teljesítményű 5200mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely 2A-s power bankként is használható.
  • Unilite RF-3300 munkalámpa - egy nagyon nagy teljesítményű LED-es munkalámpa, amely 3300 lumen kimeneti teljesítményű, és jól eloszló fénysugarat biztosít. Alumíniumból, TPR-ből és nejlonból készült. Ez a konstrukció IK07 ütés- és esésállóságot, valamint IP65 por- és vízállóságot biztosít. A hátulról 180°-ban állítható állványon egy hasznos lyuk is található egy tripod számára. Az RF-3300 nagy teljesítményű 5200mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely 2A-s power bankként is használható.
  • Unilite RF-5400 munkalámpa - ez a szupererős lámpa ideális minden olyan munkahelyre, ahol magas megvilágítási követelmények vannak: IK09 ütésállósággal, IP65 por- és vízállósággal, valamint 2 méteres esésállósággal rendelkezik, vagyis a durva kezelést is könnyedén elviseli. A szuper erős nejlonszerkezet és az alacsony profil miatt könnyen tárolható és szállítható. A lámpatest ultra-fényes, kiváló minőségű 50W 5400 lumenes, fehér 6500K SMD LED-eket használ, amelyek hosszú, akár 100 000 órás élettartammal rendelkeznek, a tükröződésmentes tejes lencse pedig egyenletes fényterjedést biztosít. A kettős tápellátással ez a reflektor 2-16 órán keresztül tölthető (11,1 V 5200 mAh li-ion akkumulátor) 4 különböző fényteljesítmény mellett, vagy közvetlenül a hálózatról is táplálható az intelligens 15 V 1,5 A töltővel.
  • Unilite CRI-3350 munkalámpa - egy nagy teljesítményű, 3350 lumenes, hatszögletű lámpa, amely kiválóan alkalmas részletező fényként való használatra, és 5 színhőmérséklet között válthat a 2700K/3500K/4500K/5500K/6500K tartományban. Az IP65 és IK07 víz- és ütésállósági besorolás kiváló tartósságot és robusztusságot biztosít, a robusztus, beépített, 180°-ban állítható állvány pedig segít a különböző szögben történő világításnál.
  • Unilite MTB-5300 munkalámpa - nagy teljesítményű, 5300 lumenes LED-es világítás, amely támogatja a Milwaukee, De Walt, Metabo és Makita akkumulátorokat vagy hálózati áramot. Ultraszilárd ötvözetből készült, beépített energiatárolóval és LED-es töltésjelzőkkel rendelkezik. A fénysugár hatótávolsága hihetetlenül nagy, 95 méter.
  • Unilite HT-680R fejlámpa - nagy teljesítményű újratölthető fejlámpa két LED-del. Két különálló LED differenciált kialakításban - egy 680 lumenes (6500K) spot fénysugár és egy 500 lumenes (4500K) áradó fénysugár, amely a nagyobb pontosság érdekében CRI 90+ értéken működik. Újratölthető Li-ion akkumulátort tartalmaz, amely 4 órán át működik, de tompítva 30 órára hosszabbítható. A töltés/töltöttségi szintjelző mutatja az akkumulátor állapotát, és gyors, 4,5 órás töltési idővel rendelkezik USB-C-n keresztül. A fejlámpa ütésállósága IK07, esésállósága pedig 2 méter. A por- és vízállóság IP65. A fő lámpa 90°-os szögben dönthető, és 4 hasznos sisakklipszet is tartalmaz.
  • Unilite HT-900R fejlámpa - nagyon erős 900 lumenes ipari fejlámpa. Egyetlen CREE LED-je erős központi fénysugarat és a szórt lencsének köszönhetően széles fénysugárzást biztosít. Újratölthető Li-ion akkumulátora 4,5 órán át működik, de tompított állapotban akár 100 órán át is üzemelhet. A töltöttségi szint/töltöttségjelző mutatja az akkumulátor állapotát, és az USB-C-n keresztül történő gyors, 4,5 órás töltési idővel rendelkezik. A fejlámpa ütésállósága IK07, esésállósága pedig 2 méter. A por- és vízállóság IP65. A főfény 72°-os szögben dönthető, és 4 hasznos sisakklipszet is tartalmaz.
  • Unilite Beanie BLT-1 sapka lámpával - az innovatív Unilite Beanie integrált újratölthető LED-es lámpával rendelkezik, amely 250 lumen fényerőt biztosít. A fejlámpa még soha nem volt ilyen kényelmes, melegen tartja a fejét, így ideális a gyalogláshoz, kempingezéshez, futáshoz és olyan szakmákhoz, mint a villanyszerelő, vízvezeték-szerelő stb., akik hideg időben dolgoznak. A négy nagy teljesítményű, 6500k Samsung SMD hidegfehér LED közül három beállítás áll rendelkezésre - magas, alacsony és villogó. Ezek könnyen átkapcsolhatók a lámpa közepén található gombbal. Maga a lámpa levehető a kupakról, hogy feltölthető legyen. Ha tölteni szeretne, egyszerűen vegye le a porvédő sapkát, és csatlakoztassa a lámpát közvetlenül az USB-porthoz.
  • Unilite NL-350R lámpa nyakra - egy innovatív, újratölthető nyaklámpa, amely 2 kiváló minőségű 175 lumenes SMD LED-del rendelkezik, amelyek együttesen 350 lumen fényerőt érnek el. Szuper könnyű kialakítású, mindössze 140 g súlyú, ami azt jelenti, hogy használat közben nem terheli meg a nyakát. Mindkét lámpa akár 120 fokban felfelé és lefelé is forgatható, hogy a fényt pontosan oda dönthesse, ahová szükséges. A zseblámpa kiváló minőségű polikarbonátból és ABS műanyagból készült, erős és könnyű konstrukciót biztosítva. IK07-es ütésállósággal rendelkezik, és nem bánja, ha 2 méteres magasságból leejtik. A por- és vízvédelem IP54-es besorolású, ami fokozott biztonságot nyújt.
  • Unilite FL-550R kézi lámpa - kompakt alumínium újratölthető zseblámpa erőteljes 550 lumenes kimeneti teljesítménnyel. Kemény eloxált, öntött alumíniumból készült, és rendkívül magas IP67-es por- és vízállósági besorolással rendelkezik, így 30 percig 1 méteres mélységig víz alá meríthető. A 4 fénymód működési rugalmasságot és jobb akkumulátor-élettartamot biztosít, míg a 182 méteres hatótávolság kiváló távolsági láthatóságot biztosít.
  • Unilite FL-1300R kézi lámpa - nagyon erős, kiváló minőségű LED-es zseblámpa, teljesen újratölthető, 1300 lumen szuper nagy teljesítményű. Kemény eloxált, öntött alumíniumból készült, szuper masszív, és rendkívül magas IP67-es por- és vízállósági besorolással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a zseblámpa akár 1 méter mélységig 30 percig víz alá merüljön. A 4 további világítási mód fényerőszabályozást és hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít, míg a lenyűgöző 291 méteres hatótávolság kiváló láthatóságot biztosít nagyon nagy távolságokra is.
  • Unilite Tripod Mini ultra kompakt állvány - kompakt és könnyű állvány, amely alkalmas az Unilite munkalámpák teljes választékához. Szuper tartós nejlonból és TPR üveggel töltött szerkezetből készült. Az állvány beépített vízmértékkel és 1/4"-os csavaros rögzítéssel rendelkezik, és tartalmaz egy védő csavaros kupakot hurokkal a felakasztáshoz. A csúszásmentes lábak stabil megoldást nyújtanak a lámpatestek akár 2,5 font súlyához is.
  • Unilite Large Magnet nagy mágnes - ultra-robusztus acél és alumínium mágnes az Unilite LED-es munkalámpákhoz (SLR-1300, SLR-2500, SLR-2750, SLR-4750, SLR-4400, SLR-6000 és SP-4500) való rögzítéshez. Biztonságosan rögzíthető szárnyas anyával rendelkezik, amellyel a lámpatesthez rögzíthető.



Unilite Wireless - a praktikus megoldás

Az Unilite 2021-ben egy vezeték nélküli töltési megoldással állt elő. Mi magunk is használunk zseblámpákat és fejlámpákat a szerelőműhelyben, és megerősíthetjük, hogy egy zseblámpa mágneses tartóra való rögzítése valami elképesztő dolog. Nem kell sehol keresgélni, bedugni egy tápkábelt, majd újra elrejteni valahova. Ez a megoldás mindenkinek szól, aki szereti vezeték nélkül tölteni az eszközeit. Merüljünk tehát el a 21. században, és használjunk olyan lámpákat, amelyek csak vezeték nélküli töltést tesznek lehetővé.
  • Unilite WCHT5 fejlámpa vezetéknélküli töltéssel - az Unilite Wireless Charging sorozat legújabb fejlámpája. Ez a fejlámpa vezeték nélkül tölthető akár az Unilite WCSGL egyszerű töltőpadon, vagy akár az Unilite WCDBL kettős töltőpadon. Ha egyik sem áll rendelkezésre, a fejlámpát USB Type-C-n keresztül is töltheti (3 órás töltési idő). A fejlámpa kettős LED-üzemű, 550 lumenes 6500K fehér COB LED vagy 450 lumenes 6500K CREE LED spot fénysugárral rendelkezik. A fejlámpa extra erős polikarbonátból készült, IK07 ütésállósággal rendelkezik és 2 méterig esésálló. Ezenkívül IP65 por- és vízállóságának köszönhetően minden időjárási körülmény között használható. A kényelem érdekében a fejlámpa feje 125°-os szögben dönthető, teljesen állítható pántja pedig csúszásmentes szilikonnal van bevonva.
  • Unilite WCIL11 ellenőrző lámpa - vezeték nélkül újratölthető ellenőrző lámpa 1100 lumenes COB LED fényerővel. Ezenkívül a tetején egy 220 lumenes SMD LED is található. A WCIL11 szuperkemény nejlonból és TPR-ből készült, és IP65 besorolású, így erős por- és vízállóságot biztosít. IK07 ütésállósági besorolással is rendelkezik, és 2 méteres magasságból történő leejtésnek is ellenáll. A nagy teljesítményű 3350mAh Li-ion akkumulátor vezeték nélkül tölthető Unilite töltőállomásokon vagy közvetlenül USB-C töltőkábelen keresztül. Stabil fogantyúval rendelkezik, beépített szupererős mágnessel és 3 további erős hátsó mágnessel az oldalán. Hátulján 2 db 360º-ban kihúzható, 360º-ban elforgatható akasztókampóval is rendelkezik.
  • Unilite WCHX7 munka lámpa- az első kompakt, vezeték nélküli töltéssel ellátott munkahelyi zseblámpa. Egy 700 lumenes COB LED-del rendelkezik 6500K tiszta fehér fénnyel, amely sok fényt biztosít, és egy másik LED-del - egy 275 lumenes spot sugárral. A lámpa rendkívül erős szerkezetű, nejlonból, alumíniumból és TPR-ből készült. A minősítés és a védettségi fok IP65 / IK07, amely lehetővé teszi a magas por- és vízállóságot, az ultrakemény ütésállóságot, valamint az ütésvédelmet, ha akár 2 méteres magasságból leejtik. A szupererős mágneses alappal ellátott, 180°-ban elforgatható állvány páratlanul sokoldalúvá teszi ezt a munkalámpát. A mellékelt 1 méteres USB-C töltőkábellel tölthető, vagy még jobb vezeték nélkül a WCSGL & WCDBL vezeték nélküli töltőállomásokkal.
  • Unilite WCSGL a Unilite WCDBL 2 töltőállomás - ultra tartós vezeték nélküli töltőállomások az új vezeték nélküli töltő LED-lámpák és okostelefonok új termékcsaládjához. A rendkívül merev ABS és nejlon polimer konstrukcióval rendelkező töltőállomások IK07 ütésállóságot biztosítanak. A hátoldalon található erős mágnesek lehetővé teszik a mágneses felületekre való egyszerű rögzítést, de beépített csavarfuratokat is tartalmaznak az állandó rögzítéshez. A WCSGL 1 készülékhez, a WCDBL pedig két készülékhez használható.



Az Unilite kiöregedett termékei leárusítása

Az új termékek esetében néhány terméknek szinte mindig ki kell mennie a forgalomból, és pontosan ez a helyzet az Unilite esetében is. A frissítés után maradt néhány Unilite lámpa a webáruházban, amelyekre már nincs szükségünk, és amelyeket megszüntettünk. Így most lehetőséged van extra akciós, leárazott áron megvásárolni őket:
  • Unilite CT-2 lámpa - az Unilite CT-2 LED-es vizsgálati munkalámpa egy kompakt lámpa 250 lumen kimeneti fényerővel. Az erős ABS műanyag szerkezet és az IK07 ütésállóság tökéletes védelmet biztosít a lámpa számára. A munkakörnyezetben való elhelyezéshez 360°-ban elforgatható mágneses állvánnyal és behúzható akasztóval rendelkezik. A zseblámpa egy hasznos 100 lumenes felső lámpával is rendelkezik, amely szűk helyeken is elfér.
  • Unilite TL-5 kézi lámpa -  nagy teljesítményű ipari zseblámpa 500 lumenes fényerővel. Korrózióálló burkolattal és öntött alumínium fejjel rendelkezik, és magas IP68-as por- és vízállósági besorolással rendelkezik, amely lehetővé teszi a 2 méteres vízbe merülést 30 percig. Beépített zsebcsipesszel is rendelkezik, és két méterről leejtésálló.
  • Unilite Bonnet Lamp Bracket tartó - rendkívül tartós alumínium Unilite HX sorozatú mágneses lámpabővítő tartó nylon elemekkel. A HX-BL tulajdonképpen egy hosszabbító mágneses munkalámpa tartó a HX800R és HX1500R vagy más mágneses lámpákhoz. A két egymástól független csúszó mágneses lemez mozog, és bárhol a kívánt pozícióban rögzíthető. A nagy szilárdságú mágneses lemezek 360°-ban forgathatók, hogy segítsenek a lámpák elhelyezésében ott, ahol éppen szükség van rájuk. Az extra hosszú Soft-Close hosszabbító rúd lehetővé teszi a biztonságos használatot még nagyobb járműveken is. A két véghorog tartós gumírozott bevonattal rendelkezik, amely védi a festéket a sérüléstől és biztonságos fogást biztosít. Nagyszerű segítő, ha a motortérben vagy az autó belsejében dolgozik.
  • Unilite SP-750 lámpa hangszóróval - innovatív munkalámpa beépített Bluetooth hangszóróval. A lámpa 180°-ban összecsukható állvánnyal, hasznos akasztóval rendelkezik, lehetővé teszi a háromlábú rögzítést, az erős hátsó beépített mágnesek pedig fémfelületekhez való rögzítést biztosítanak. A gyorsan tölthető, USB Type-C típusú újratölthető akkumulátor egy nagy teljesítményű, 750 lumenes fényt és egy további 300 lumenes felső fényt biztosít. Az SP-750 három fénytompítási beállítással is rendelkezik az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében.
  • Unilite FL-4R kézi lámpa - kompakt, kiváló minőségű LED-es zseblámpa, amely újratölthető lítium-ion akkumulátort használ, és 450 lumen maximális teljesítményt nyújt magas beállítások mellett. A nagy teljesítményű Cree LED fehér fényt bocsát ki, amely három fényerőfokozatot és 8 Hz-es villogási módot kínál. A végálláskapcsoló minden egyes megnyomásával ciklikusan váltogatja az egyes üzemmódokat alacsony, közepes, magas és stroboszkópos sorrendben. A benne található 14500 800 mAh lítium-ion akkumulátor a mellékelt mikro-USB kábellel újratölthető. Egyszerűen nyissa ki a zseblámpa fején lévő gumiborítást, és dugja be a mikro-USB kábel végét, majd csatlakoztassa közvetlenül a számítógép USB-portjához vagy egy USB hálózati/autóadapterhez. Töltés közben a LED piros színű, majd a töltés befejeztével (kb. 2 óra elteltével) a LED kijelző zöldre vált. A LED-jelző az akkumulátor állapotát is jelzi: piros fényt mutat, amikor az akkumulátor eléri a közepes teljesítményt, majd pirosan villog, amikor az akkumulátor eléri az alacsony teljesítményt és töltésre van szüksége. A gumírozott mikrohatárkapcsoló és az USB-porvédő neonsárga színű, így a zseblámpa könnyebben észrevehető a sötétben. A tartozék egy csuklópántot tartalmaz, hogy esés esetén biztonságosan a csuklón tartsa. Az FL-4R tökéletes lámpa kempingezéshez, kutyasétáltatáshoz vagy a táskában való elrakáshoz (a mellékelt tok és a zsinór segítségével a zseblámpa szállítása gondtalan).
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Unilite Beanie BE-02+Unilite Beanie BE-02+ sapka beépített lámpávalGyors előnézetsapka beépített lámpával, fekete10.980 Ft1 - 4 hétUnilite IL-925REllenőrző lámpa Unilite IL-925RTippGyors előnézetkeskeny ellenőrző lámpa 925 + 475 + 150 lumen fényerővel és 180°-ban függőlegesen lehajtható fejjel29.830 FtRaktáronUnilite SLR-1450Munkalámpa Unilite SLR-1450Gyors előnézetközepes méretű munkalámpa, 1450 lumen33.170 FtRaktáronUnilite RF-2000 Ingyenes kiszállításMunkalámpa Unilite RF-2000Gyors előnézeterős munkalámpa, 2000 lumen46.500 FtRaktáronUnilite RF-3300 Ingyenes kiszállításMunkalámpa Unilite RF-3300Gyors előnézeterős munkalámpa, 3300 lumen63.170 FtRaktáronUnilite RF-5400 Ingyenes kiszállításMunkalámpa Unilite RF-5400Gyors előnézetnagy teljesítményű munkalámpa, 5400 lumen93.170 FtRaktáronUnilite CRI-3350 Ingyenes kiszállításUnilite CRI-3350 munkalámpaGyors előnézetErőteljes munkalámpa a fényezéshez, 3350 lumen108.170 FtRaktáronUnilite MTB-5300 Ingyenes kiszállításMunkalámpa Unilite MTB-5300Gyors előnézetelemes munkalámpa a Metabo, Makita, Dewalt stb. munkaeszközöktől, 5300 lumen93.170 FtRaktáronUnilite HT-680RUnilite HT-680R fejlámpaTippGyors előnézetnagy teljesítményű fejlámpa, 680 + 500 lumen33.170 FtRaktáronUnilite HT-900RUnilite HT-900R fejlámpaTippGyors előnézetnagy teljesítményű ipari fejlámpa, 900 lumen39.830 FtRaktáronUnilite Beanie BLT-1Unilite Beanie BLT-1 Beanie zseblámpávalGyors előnézetsapka beépített lámpával13.170 FtRaktáronUnilite NL-350RUnilite NL-350R nyakú zseblámpaGyors előnézetújratölthető nyaki lámpa, 175 + 175 lumen21.500 FtRaktáronUnilite FL-550RUnilite FL-550R kézi zseblámpaGyors előnézetvízálló kézi zseblámpa, 550 lumen teljesítmény28.170 FtRaktáronUnilite FL-1300R Ingyenes kiszállításUnilite FL-1300R kézi zseblámpaGyors előnézetvízálló kézi lámpa, 1300 lumen teljesítmény41.500 FtRaktáronUnilite WCIL11Unilite WCIL11 ellenőrző lámpaGyors előnézetellenőrző lámpa a részletezéshez, 1100 + 220 lumen38.170 FtRaktáronUnilite WCHT5Fejlámpa vezeték nélküli töltéssel Unilite WCHT5TippGyors előnézet (1 értékelés)fejlámpa vezeték nélküli töltéssel, 550/450 lumen29.830 FtRaktáronUnilite nagy mágnesNagy mágnes Unilite nagy mágnesGyors előnézetnagy mágnes Unilite lámpákhoz9.150 FtRaktáronUnilite Tripod MiniUnilite Tripod Mini ultra kompakt állványGyors előnézetmini állvány9.150 FtRaktáron

Hasonló cikkek

Rigum gumikádak - újdonság a kínálatban
A tél beköszönte előtt a Rigum kiváló minőségű, cseh gumi csomagtartó kádjaival bővítettük a kínálatunkat. Ezek a kádak az 1. számúak Csehországban! Biztosan Ön is fel fogja ismerni őket.
Teljes cikk
Sam's Detailing - új termékek a 2024-es szezonra
A Sam's Detailing új termékei már most megtalálhatók webáruházunkban! Ki lesz az első, aki kipróbálja őket a saját autóján?
Teljes cikk
Gumi autószőnyegekkel bővítjük a kínálatunkat
A tél nem hagyja magát sokáig várakoztatni, ezért már most egy nagy újdonságot mutatunk be. Geyer & Hosaja minőségi gumi autószőnyegekkel bővítjük a kínálatunkat!
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez