Fiókom

Új termékek a Soft99 kínálatában

A Soft99 egy hagyományos japán autókozmetikai márka, amelyet azonnal felismerhet és azonosíthat a sajátos csomagolásáról, amely a japán grafika szellemében a Soft99 logóval készült. A márkát 1954-ben alapították, és méltán a világ egyik leghagyományosabb autókozmetikai gyártója. Ezért büszkélkedhet az évek során felhalmozott tapasztalattal - például már 1991-ben is kínált Soft99 folyékony ablaktörlőket. Ma a Soft99 Fusso viaszok rendkívül népszerűek, akárcsak a könnyen alkalmazható Soft99 Glaco folyékony ablaktörlő lapátok. Júliusban 7 új termékkel bővítettük kínálatunkat, és jelentősen megnöveltük a készletet is, hogy elkerüljük azokat a helyzeteket, amikor valami éppen nem áll rendelkezésre.

7 Soft99 újdonság részletesen

  • Soft99 QJUTSU Creamy Shampoo (750 ml) autósampon- pH semleges sampon a mindennapi autómosáshoz. Kíméletes az alkalmazott viaszokkal és tömítésekkel szemben. Ez a luxus sampon igazán sűrű habot képes létrehozni, kiváló mosási képességgel. Legfőbb előnye azonban a mosás utáni könnyű és problémamentes öblítés. További vitathatatlan előnye a sampon aktív habként való használatának lehetősége.
  • Soft99 Pitasupo Tyre Dressing Sponge applikátor a gumiabroncsra  - közepes sűrűségű habból készült, amely képes különböző állagú kötözőanyagokat felszívni, biztosítva a termék egyenletes átvitelét a gumiabroncs felületére. Formázásának köszönhetően a Pitasupo Tyre Dressing Sponge tökéletesen alkalmazkodik bármilyen abroncsprofilhoz, és precíz munkát tesz lehetővé még az olyan nehezen hozzáférhető területeken is, mint a felni széle vagy a gumiabroncs és a padló közötti érintkezési zóna.
  • Soft99 Perfect Foam Shampoo Type S autósampon - kis kiszerelésű, anionos felületaktív anyagot tartalmazó ultrakoncentrált sampon - rendkívül hatékony tisztítószer. A terméket 1:100 arányban hígítjuk (1 tasak 1 liter vízhez), ami garantálja a kiváló hatékonyságot.
  • Soft99 Glaco Anti-Rain Glass Coat (110+100 ml) folyékony ablaktörlő készlet  - Az apró, de kemény csiszolóanyagok és a lágy részecskék kombinációja a Glaco keveréket ideális eszközzé teszi az ablakok előkészítéséhez a folyékony ablaktörlők és kerámia ablakvédők felviteléhez. A Glaco DX a Glaco üvegbevonó termékcsaládjának legújabb generációja, amely kiváló vízlepergető képességet, könnyű alkalmazhatóságot és ergonomikus használatot biztosít.
  • Soft99 Digloss Kamitore Wheel and Tire Cleaner (800 ml) kerék és gumiabroncs tisztító  - erőteljes gumiabroncs- és felnitisztító, amely hatékonyan lebontja és eltávolítja a fékport, kátrányt és más típusú szennyeződéseket. Ezenkívül védőfilmet képez, amely megakadályozza a szennyeződések újbóli lerakódását. Kifejezetten sokféle gumiabroncs és felni biztonságos tisztítására tervezték, kefével történő használatra is ideális.
  • Soft99 Digloss Kamitore Tire Brush gumiabroncs kefe - speciális gumikefék készlet kemény és puha sörtékkel, amelyek megkönnyítik a szennyeződések eltávolítását a gumiabroncsokról. A több mint 70 000 kétszeresen megerősített kefe sörtéi rácsmintázatban helyezkednek el, így biztosítva a nagy tisztítási hatékonyságot még a gumiabroncsok réseiben és oldalfalában megbúvó, mélyen ülő szennyeződések esetében is. A habszivacs hegy szilárd fogást biztosít, megkönnyítve a munkát.
  • Soft99 Digloss Black Devil Tire Wax (200 ml) gumiabroncs impregnáció - folyékony gumiabroncsviasz, amely ördögien feketévé varázsolja a gumiabroncsokat. Az erős szaténfényű hatás akár 2 hónapig is tart, és megvédi a gumiabroncsokat az UV-sugaraktól és a szennyeződésektől. A termék megakadályozza a gumiabroncsok kifakulását és vörösesbarna elszíneződését. Ráadásul vízbázisú, karnaubaviasszal, kőolajoldószerektől mentes és semleges illatú.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló cikkek

El vagyunk árasztva a Carbon Collective újdonságaival
Az angol, nagyon népszerű Carbon Collective márka számos forró újdonsága most került forgalomba. Tucatnyi új termék a még jobb mosásért és védelemért.
Teljes cikk
Új ValetPRO termékek
Kínálatunkat a tavaly megjelent új ValetPRO termékekkel bővítjük. Izgalmas új termékek és lefelé irányuló ároptimalizálás vár Önre.
Teljes cikk
Az Ewocar márka frissítése
Az Ewocar egy kis litvániai márka. A 2024/2025-ös szezonra 5 új termékkel készültek, amelyeket most be kell mutatnunk Önöknek.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez