Fiókom

Tershine hírek és jelentős árcsökkentések 2024-re

2024-ben már nem számítunk áremelkedésre! Azokra az árukra gondolunk, amelyeket az "ahifi.hu" oldalon vásárolhat. Ha valami drágulni fog, abból nem lesz sok, és az emelkedés meglehetősen alacsony lesz. Ellenkezőleg - az elmúlt hónapokban egyes márkák olcsóbbá váltak. Decemberben kaptuk meg a Gliptone márka új árlistáját, ahol brutális árcsökkenés volt, akár 50%-os. Ezt követte a Dodo Juice, amelynél a múlt héten történt egy enyhe, néhány százalékos árcsökkentés. Jelenleg a Tershine márkánál is van egy jelentősebb kedvezmény, ahol a legtöbb terméküknél 20%-kal csökkentették az árakat. Ezzel ez a prémium kategóriás autóápolási márka prémium termékeivel olyan klasszikus márkák árvízébe került, mint a Dodo Juice vagy az Auto Finesse. A Tershine márka az egyik legjobb a piacon, és mi örömmel kínáljuk. Az összes új termék január folyamán raktáron lesz, közvetlenül az újév után Svédországból hozzánk, Brünnbe szállítják őket.

Tershine újdonságok bemutatása a 2024-es évre

Szeretjük, ha az egyes gyártók keményen próbálkoznak, és olyan új termékekkel rukkolnak elő, amelyek a vásárlók széles tömegeit szólítják meg. Örvendetes a Tershine új termékeinek mennyisége, ismerkedjen meg velük.
  • Bővített Tershine APC szuper univerzális beltéri tisztítószerek új illatokkal: Tershine APC - Interior Cleaner Cedertra (cédrusfa), Tershine APC - Interior Cleaner Viol (ibolya), Tershine APC - Interior Cleaner Eukalyptus (boróka), Tershine APC - Interior Cleaner Jordgubb (eper), Tershine APC - Interior Cleaner Bergamott (citrus). Az APC egy rendkívül hatékony, minden célra használható autóbelső tisztítószer, amely textíliákon, bőrön, alcantarán, műanyagokon, gumin és egyéb belső részeken használható. A tisztítószert elsősorban a jármű belsejében való használatra tervezték, de külső alkatrészek, illetve az otthon vagy az iroda belső terének tisztítására is használható. Egyetlen mozdulattal tisztít, és nem hagy maga után ragacsos filmréteget. Ezenkívül a formulája képes eltávolítani a nem kívánt szagokat, amelyeket blokkol és megsemmisít, így autója belseje hosszú ideig friss illatú marad. Ezenkívül a Tershine APC tisztítószert a szennyeződés mértékétől függően hígíthatja.
  • Tershine Elevate - Snow Foam aktív hab - egy szuper-képes előmosó aktív habtermék, amely a Foam Lance / Foam Gun használatához van igazítva. Az Elevate egy aktív hab, amely a szerves szennyeződések minden formájának eltávolítására készült. Gyönyörű sűrű habot képez és fantasztikus tisztító képességekkel rendelkezik. Az Elevate egy 100%-ban biológiailag lebomló termék a Tershine-tól, és teljesen mentes a veszélyességi jelöléstől. Szuper könnyű használni és nagyon kíméletes mind a festékhez, mind a környezethez.
  • Tershine Enhance - Interior Dressing beltéri védelem - egy olyan termék, amely könnyen helyreállítja és védi a jármű belsejét. Műanyagokon, gumikon és bőrön is kiválóan működik. Képes sötétíteni a műanyagot, majd egy védőfilmet hoz létre, amely ellenáll a szennyeződéseknek, az UV-sugaraknak és antisztatikus felületet hagy. Kiválóan hidratálja és védi a bőrt, még a vegán bőrt is. Az Enhance szaténos felületet hagy anélkül, hogy csíkozódna vagy fényes filmet hagyna maga után. Nagyon könnyen használható, ráadásul friss Linalool illatot hagy maga után.
  • Tershine Spray Polish - Prototype V0.8 csiszolópaszta sprey-ben - A Tershine új 2 az 1-ben polírozó paszta prototípusa. A Tershine Polish V0.8 a karcolásokat akár P1000-es szemcseméretig eltávolítja, de a magas fényű felülethez még mindig használhatja befejező pasztaként. Szuper egyszerű a használata, mivel spray paszta, érdekes, nem igaz? Kemény csiszolókorongot használhat a kezdéshez, és egy puha, finom polírozó korongot a befejező fázishoz. Munka közben elkíséri Önt a fák magával ragadó illata.
  • Tershine Foam Lance habosító - egy komplett készlet habosító flakon, amelybe olyan termékeket önthet, mint a Tershine Extract, a Tershine Elevate vagy a Tershine Disslove. A készlet tartalmaz egy szórópumpát - 1,5 literes lúgos és egy 1,5 literes savmentesítő szórópumpát.
  • Tershine Tappkran csap - csap, amely minden Tershine "szögletes" ötliteres kannához illik. Ezeknek a kannáknak egy kicsit speciális menetük van, ezért nagyszerű, ha ez a csap ott van a műhelyben vagy a garázsban. Sokkal könnyebbé teszi az autókozmetikumok kiöntését. Megdönti, kiönti és lezárja a csapot.
  • Tershine Wax Applicator habos applikátor - kiváló minőségű hab applikátor, amely nem csak a Magnify viaszhoz készült. Az ideális méret és a tetején lévő kemény fogás teszi ezt az applikátort az egyik legjobbá a piacon. Az alja puha a viasz felviteléhez, a T logóval ellátott teteje pedig a tökéletes fogást szolgálja.
  • Tershine Drill Brushes kefék - 6 db nejlonkeféből álló csomag, amely közvetlenül a fúrógépre vagy akkumulátoros csavarhúzóra szerelhető. Tökéletes eszköz ülések vagy szőnyegek tisztításához. A készlethez tartozik egy 15 cm-es tartozék (bit), amely lehetővé teszi, hogy olyan területeket is elérjen, amelyeket egyébként nehezen tudna elérni. Nagyszerű kombináció a Tershine APC-vel együtt az autók belső teréhez és a lakások belsejéhez, vagy a Tershine Extract-tel együtt az erkélyen/homlokzaton/hajón stb. lévő "berögzült" szennyeződésekhez.

A Tershine márka története - Tobias Ericson

Tobias Eriscon a Tershine márka alapítója, a legendás, lélekkel rendelkező autók szerelmese. Jóképű fickó, aki imádja bemutatni a Tershine autókozmetikumok funkcionalitását, amely Svédország első számú autókozmetikai márkája. Rendkívül kreatív és szorgalmas ember. De legfőképpen egy profi részletező, aki éveken át fényezte saját autóit, majd barátai autóit, mígnem olyan profi részletezővé nőtte ki magát, ahol nagyon drága és ritka márkák tulajdonosai fényeztették és restauráltatták autóikat. Ebből adódott az igény olyan termékekre, amelyek az ő igényei szerint működnek, és amelyeket keményen keresett a piacon. Ezért hozta létre saját márkáját, a Tershine márkát, amelyet mi importálunk Önöknek Magyarországra, és nem tehetünk mást, minthogy hozzátesszük, hogy ez nagy megtiszteltetés számunkra. Ha érdekli Tobias Ericson teljes története, ajánljuk, hogy olvassa el teljes egészében a Tershine hivatalos honlapján, ehhez a Google fordítót kell használni.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Tershine Wax ApplicatorTershine Wax Applikátor hab applikátorGyors előnézettökéletes hab applikátor a viasz felviteléhez1.480 FtRaktáronTershine APC - Interior Cleaner Bergamott (500 ml)Tershine APC - Interior Cleaner Bergamott beltértisztító (500 ml)Gyors előnézeta legsokoldalúbb beltéri tisztítószer bergamot illattal, 500 ml6.480 FtRaktáronTershine APC - Interior Cleaner Cedertra (500 ml)Tershine APC - Interior Cleaner Cedertra beltértisztító (500 ml)-51 %AkcióGyors előnézeta legsokoldalúbb beltéri tisztítószer cédrus illattal, 500 ml3.150 Ft6.480 FtRaktáronTershine APC - Interior Cleaner Eukalyptus (500 ml)Tershine APC - Interior Cleaner Eukalyptus beltértisztító (500 ml)Gyors előnézeta legsokoldalúbb beltéri tisztítószer eukaliptusz illattal, 500 ml6.480 FtRaktáronTershine APC - Interior Cleaner Jordgubb (500 ml)Tershine APC - Interior Cleaner Jordgubb beltértisztító (500 ml)Gyors előnézeta legsokoldalúbb beltéri tisztítószer eper illattal, 500 ml6.480 FtÁtmenetileg nem elérhetőTershine APC - Interior Cleaner Viol (5 l)Tershine APC - Interior Cleaner Viol beltértisztító (5 l)Gyors előnézeta legsokoldalúbb beltéri tisztítószer ibolya illattal, 5 l31.500 FtRaktáronTershine APC - Interior Cleaner Viol (500 ml)Tershine APC - Interior Cleaner Viol beltértisztító (500 ml)Gyors előnézeta legsokoldalúbb beltéri tisztítószer ibolya illattal, 500 ml6.480 FtRaktáronTershine Elevate - Snow Foam (1 l)Tershine Elevate - Snow Foam (1 l) aktív hab-50 %AkcióGyors előnézetbiológiailag lebomló és gyengéd aktív hab, hígítás 1:5-1:20, 1000 ml3.320 Ft6.650 FtRaktáronTershine Elevate - Snow Foam (5 l)Tershine Elevate - Snow Foam (5 l) aktív habGyors előnézetbiológiailag lebomló és gyengéd aktív hab, hígítás 1:5-1:20, 5 l21.500 FtRaktáronTershine Enhance - Interior Dressing (500 ml)Tershine Enhance - Interior Dressing Beltér védelem (500 ml)Gyors előnézetbelső műanyag, gumi és bőr védelem, 500 ml7.150 FtRaktáronTershine Foam LanceTershine Foam Lance habosítóGyors előnézethabosító - készlet21.500 FtRaktáronTershin TapkranTershin Tapkran csapGyors előnézetcsap Teshine termékek 5 literes kiszereléseihez1.820 FtRaktáronTershine Spray Polish - Prototype V0.8 (500 ml)Tershine Spray Polish - Prototype V0.8 (500 ml)Gyors előnézetegylépéses polírozó paszta spray-ben, 500 ml10.820 FtÁtmenetileg nem elérhetőTershine Drill BrushesTershine Drill Brushes kefékGyors előnézet6 darabos kefekészlet akkumulátoros fúrógéphez10.650 FtÁtmenetileg nem elérhető

Hasonló cikkek

Váratlan Gliptone Liquid Leather árcsökkentések és újdonságok
Az emelt árak között vannak olyan márkák is, amelyek képesek csökkenteni az árat. A Gliptone Liquid Leather termékek mostantól csaknem féláron vásárolhatók meg!
Teljes cikk
Érdekes újdonságok az Ewocar-tól
Pontosan egy évvel ezelőtt indítottuk el a litván Ewocar autókozmetikumok értékesítését, és most itt az ideje egy frissítésnek és a 2024-es szezon új termékeinek előzetes bemutatásának.
Teljes cikk
Sam's Detailing - új termékek a 2024-es szezonra
A Sam's Detailing új termékei már most megtalálhatók webáruházunkban! Ki lesz az első, aki kipróbálja őket a saját autóján?
Teljes cikk
Bőrszakértő - Leather Expert
A bőrápolás most sokkal hatékonyabb lehet. Kínálatunkat mostantól a Leather Expert csúcsminőségű termékeivel egészítjük ki. Termékek a bőr tisztítására, védelmére és felújítására.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez