Fiókom

A Koch Chemie újdonságainak bemutatása

Az elmúlt hónapokban webáruházunk jelentős frissítéseken esett át, különösen az autókozmetikai kategóriába tartozó márkák esetében. Ezúttal a német Koch Chemie márkát vettük sorra, ahol a leírások és használati utasítások nem voltak olyan világosak és érthetőek, mint szerettük volna. Ezért nagy erőfeszítéseket tettünk, hogy ezeket a hiányosságokat kijavítsuk, és teljesen újraterveztük a szövegeket, hogy a márka kínálata naprakész és mindenki számára érthető legyen. Emellett a termékek mellett logikusan illeszkedő alternatív termékeket talál, amelyeket igény szerint hozzáadhat a kiválasztott termékhez. A frissítéssel kapcsolatban az összes olyan új, nálunk kapható terméket feltüntettük, amelyeket már a múlt héten megrendeltünk. Bármelyik nap megérkezhetnek!

A Koch Chemie újdonságok bemutatása

  • Koch Chemie Lack-Polish Grün P1.03 polírozó - a karosszéria végső polírozásához kifejlesztett paszta, amely magas fényűre polírozza a karosszériát. A Lack Polish Grün nagyon könnyen alkalmazható és időt takarít meg.
  • Koch Chemie Exterior Wash Mitt mosókesztyű - ez a mosókesztyű lenyűgözi Önt kiváló minőségű mikroszálaival. Különösen kíméletes a fényezéshez. A belső középső varrás és a rugalmas szegély egyaránt lehetővé teszi a karosszéria hatékony és ergonomikus mosását.
  • Koch Chemie Dosing Cap adagoló - praktikus adagoló 270 mm hosszú adagolócsővel, tökéletesen alkalmas a Koch Chemie flakonokhoz. Az adagolócső lerövidítése után kisebb palackokhoz is használható. Az áttekinthető, 5 ml-enkénti skála biztosítja a legpotnosabb munkát a termékek hígításakor.
  • Koch Chemie Detailing Bucket részletező vödör - végre, a Koch is rendelkezik egy minőségi részletező vödörrel a járművek, kerékpárok vagy motorkerékpárok mosásához. Fekete kivitelben, nagy Koch Chemie márkajelzéssel és fém markolattal.
  • Koch Chemie Detailing Bucket Set részletező vödör - ugyanaz a minőségi részletező vödör. A csomag azonban tartalmaz egy felülről zárható fedelet és egy rácsot is, amely megakadályozza, hogy a szennyeződés a mosókesztyűbe kerüljön.
  • 3 csiszoló smirglis korong - Abralon P1000, Abralon P2000 a Abralon P4000.
  • Koch Chemie Thermo Pad Ø 76 x 23 mm polírozókorong - kiváló minőségű, hőérzékeny tárcsa a könnyű karcolások, hologramok és csiszolási nyomok eltávolítására. A Thermo Pad különösen ajánlott az akrilüveg fényszórók polírozásához, mivel azok hőmérséklet-érzékenyek (a hőmérséklet csiszolás és polírozás közben nem haladhatja meg a 40-45 °C-ot). A Thermo Pad a korongban lévő színpigmentek hőérzékeny tulajdonságai alapján 45 °C-os hőmérséklettől narancssárgáról sárgára változik, a színváltozás így indikátorként szolgál. A Pad visszanyeri eredeti színét, amikor a hőmérséklet ismét csökken.
  • 2 kiváló minőségű maszkolószalag - Koch Chemie Masking Tape (19 mm) és Koch Chemie Masking Tape (25 mm) - maradványmentes, kiváló minőségű ragasztószalagok a védett felület praktikus elválasztásához a festék csiszolásakor.
  • Koch Chemie Interior Brush Set beltéri részletező ecsetkészlet - az innovatív kefekészlet a Koch Chemie kiváló minőségű beltéri tisztítószereit kombinálja speciálisan a beltéri tisztításhoz kifejlesztett kefékkel. A készlet három keféből áll, amelyek különböző alkalmazási lehetőségeiknek köszönhetően lehetővé teszik a jármű belső terének egyszerű tisztítását.
  • Koch Chemie Grit Guard vödörrács - műanyag rács a Koch Chemie részletező vödörhöz, amely felfogja a szennyeződéseket a vödör alján.
  • Koch Chemie Washboard szennyeződésleválasztó - oldalsó rács, amely eltávolítja az összes szennyeződést és homokot a mosókesztyűből. Ez az elválasztó az alsó rácsra rögzíthető, és együtt nagyszerűen működnek.
  • Koch Chemie Glass Towel Set törlőkendő készlet - kiváló minőségű törlőkendők az üvegfelületek csíkmentes tisztítására és szárítására. A törlőkendő egyedülálló összetétele kiváló szennyeződés-leválasztást és csíkmentes szárítást biztosít. A törlőkendők színnel vannak elválasztva, így tudja, hogy ablakok tisztításakor melyik törlőkendővel kezdte. Mérete 40 x 40 cm.
  • Koch Chemie Drying Towel ablaktörlő készlet - nedvszívó, gofris törülköző az üveg, műanyag és festett felületek gyors, nyom nélküli szárításához. Kedvező, két darabos kiszerelésben. 80 x 55 cm.
  • Koch Chemie Lid vödör fedele - fedél a Koch Chemie vödör lezárásához, amikor a vizes vödröt szállítani kell. Szükség esetén a fedél arra is használható, hogy a vödörből egyszerű ülőhelyet készítsen.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Koch Chemie Lack-Polish Grün P1.03 (1 l)Koch Chemie Lack-Polish Grün P1.03 (1 l) polírozószer-5 %Gyors előnézetpolírozószer az újonnan lakozzott felületekre, 1 l8.420 Ft8.870 FtRaktáronKoch Chemie Exterior Wash MittKoch Chemie Exterior Wash Mitt autómosó kesztyű-5 %Gyors előnézetmikroszálas külső mosókesztyű9.710 Ft10.220 FtRaktáronKoch Chemie Dosing CapKoch Chemie Dosing Cap adagoló-5 %Gyors előnézetadagoló segítő folyadékok hígításához1.630 Ft1.720 FtÁltalában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinketKoch Chemie Detailing BucketKoch Chemie Detailing Bucket részletező vödör-5 %Gyors előnézetvödör autómosáshoz, 20 l9.720 Ft10.230 FtRaktáronKoch Chemie Detailing Bucket SetKoch Chemie Detailing Bucket Set részletező vödör-5 %Gyors előnézetvödör autómosásra ráccsal és fedéllel, 20 l20.050 Ft21.100 FtÁltalában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinketKoch Chemie Abralon P1000Koch Chemie Abralon P1000 csiszolókorong-5 %Gyors előnézetcsiszolókorong, szemcseméret P1000, átmérő 77 mm1.660 Ft1.750 FtRaktáronKoch Chemie Abralon P2000Koch Chemie Abralon P2000 csiszolókorong-5 %Gyors előnézetcsiszolókorong, szemcsés P2000, átmérő 77 mm1.490 Ft1.570 FtRaktáronKoch Chemie Abralon P4000Koch Chemie Abralon P4000 csiszolókorong-5 %Gyors előnézetcsiszolókorong, szemcseszemcse P4000, átmérő 77 mm1.540 Ft1.620 FtÁltalában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinketKoch Chemie Masking Tape (19 mm)Koch Chemie Masking Tape maszkolószalag (19 mm)-5 %Gyors előnézetmaszkolószalag, 19 mm széles, 50 m hosszú3.630 Ft3.820 FtRaktáronKoch Chemie Masking Tape (25 mm)Koch Chemie Masking Tape maszkolószalag (25 mm)-5 %Gyors előnézetmaszkolószalag, 25 mm széles, 50 m hosszú4.230 Ft4.450 FtRaktáronKoch Chemie Interior Brush SetBeltéri részletező ecsetkészlet Koch Chemie Interior Brush Set-5 %Gyors előnézetbeltéri részletező ecsetkészlet9.290 Ft9.780 FtRaktáronKoch Chemie Grit GuardKoch Chemie Grit Guard vödör rács-5 %Gyors előnézetvédőrács vödörbe7.900 Ft8.320 FtRaktáronKoch Chemie WashboardKoch Chemie Washboard szennyeződésleválasztó-5 %Gyors előnézetszennyeződésleválasztó vödörbe11.560 Ft12.170 FtÁltalában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinketKoch Chemie Thermo Pad Ø 76 x 23 mmKoch Chemie Thermo Pad polírozó korong Ø 76 x 23 mm-5 %Gyors előnézetspeciális korong hőérzékeny tulajdonságokkal az enyhe karcolások eltávolításához, alkalmas fényszórók tisztítására5.670 Ft5.970 FtRaktáronKoch Chemie Drying TowelKoch Chemie Drying Towel kendő-5 %Gyors előnézetkendő az ablak szárítására, 80 x 55 cm5.110 Ft5.380 FtRaktáronKoch Chemie LidKoch Chemie Lid Vödörfedél-5 %Gyors előnézetfedél a Koch Chemie vödör lezárásához, 20 l2.900 Ft3.050 FtÁltalában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinket

Hasonló cikkek

Váratlan Gliptone Liquid Leather árcsökkentések és újdonságok
Az emelt árak között vannak olyan márkák is, amelyek képesek csökkenteni az árat. A Gliptone Liquid Leather termékek mostantól csaknem féláron vásárolhatók meg!
Teljes cikk
Tershine - A legjobb Szenteste folyamán
Az infláció legyőzve. A Gliptone és a Dodo Juice márkák után a Tershine márkánál is árcsökkentés van, akár 20%-kal! És még sok izgalmas újdonságra számíthat.
Teljes cikk
Érdekes újdonságok az Ewocar-tól
Pontosan egy évvel ezelőtt indítottuk el a litván Ewocar autókozmetikumok értékesítését, és most itt az ideje egy frissítésnek és a 2024-es szezon új termékeinek előzetes bemutatásának.
Teljes cikk
Sam's Detailing - új termékek a 2024-es szezonra
A Sam's Detailing új termékei már most megtalálhatók webáruházunkban! Ki lesz az első, aki kipróbálja őket a saját autóján?
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez