Fiókom

Auto Finesse új polírozópaszták és autókozmetikai szettek

Az Auto Finesse márka az egyik legnépszerűbb márka. Több éve fejlesztenek és tesztelnek új, mostanában forgalomba kerülő polírozópasztákat, amelyekről csak szuperlatívuszokban beszélnek hazájukban, Angliában. Az új polírozópasztákat professzionális használatra szánják, de a tapasztalt amatőrök is használhatják, akinek már volt kezében polírozógép és tudja, hogy mi a polírozás lényege. Az Auto Finesse márka frissítése során új, kedvezményes árú Auto Finesse szetteket is felvettünk a webáruházba, amelyeket mindenki értékelni fog, aki szeret komplex autóápolási csomagot kapni - ráadásul kedvezményes áron. Az Auto Finesse termékek ajánlott árai változatlanok maradtak, és határozottan reméljük, hogy idén nem lesz több áremelés.

Az Auto Finesse újdonságok bemutatása

  • Auto Finesse Heavy Cutting Compound No:36 (1 l) durva polírozópaszta - durva polírozópaszta közepesen sérült fényezés polírozásához. Ezt az új polírozókeveréket kifejezetten a színtelen bevonatú festékek gépi polírozásához fejlesztették ki. Képes a P1500-as szemcseméretű csiszolási nyomok eltávolítására. Az innovatív csiszolóanyag-csökkentő technológia lehetővé teszi a hibák teljesen biztonságos eltüntetését. A No:36 paszta nem tartalmaz sem töltőanyagokat, sem olajban gazdag hordozókat. Ha ezzel a pasztával fényezi autóját, garantáltan maszkolás és mesterséges fényezés nélküli fényezést kap.
  • Auto Finesse Medium Polishing Compound No:23 (1 l) közepesen durva polírozópaszta - a fényezés közepes hibáinak polírozására szolgáló polírozópaszta egylépéses polírozáshoz is tökéletes. A kiterjedt tesztelésnek köszönhetően egy olyan pasztát hoztak létre, amely elegendő vágási és befejezési választékkal rendelkezik ahhoz, hogy akár egylépéses fényezéskorrekcióhoz is működjön végső pasztaként, közepes keménységű korongokkal együtt. Ugyanakkor kemény korongokkal együtt a súlyos fényezési hibák eltávolítását is lehetővé teszi
  • Auto Finesse Fine Finishing Compound No:15 (1 l) finom polírozópaszta - finom polírozó paszta a végső polírozáshoz és a fényezés maximális fényének és mélységének eléréséhez. Ez az új polírozókeverék-család újrafényezési folyamatának utolsó fázisa. A No:15 számú befejező paszta egy olyan termék, amely extra mélységet és fényt biztosít. A No:15 emellett nulla portartalommal rendelkezik.
  • Auto Finesse Heavy Cutting Pad No:36 (140 mm) kemény polírozókorong - polírozókorong orbitális polírozógépekhez, átmérője 140 mm. Ideális erősen időjárási igénybevételnek kitett fényezéshez, mivel képes eltávolítani a legkeményebb hibákat, például a mély karcolásokat és az erős hologramokat. Kiválóan alkalmas a fényezés felújításának kezdeti szakaszában. 140 mm átmérőjű.
  • Auto Finesse Medium Polishing Pad No:23 (140 mm) közepesen kemény polírozókorong - közepes keménységű, 140 mm átmérőjű polírozó korong 5" (125 mm) tárcsával rendelkező orbitális polírozógépekhez. Ideális az erősen időjárási igénybevételnek kitett lakkokhoz. A kerék egylépéses polírozáshoz is kiválóan alkalmas.
  • Auto Finesse Fine Finishing Pad No:15 (140 mm) puha befejező korong - 140 mm átmérőjű lágy polírozó korong orbitális polírozógépekhez. Kiváló minőségű polírozókorong a hibátlan, magas fényű felülethez. Kiválóan alkalmas a fényezés felújításának utolsó fázisához a védőbevonatok, például viaszok, tömítőanyagok vagy kerámiabevonatok felvitele előtt.
  • Auto Finesse Heavy Cutting Puck No:36 kemény polírozó applikátor - polírozó applikátor kemény polírozó kerékkel. Kiváló minőségű kézi polírozókorong erősen időjárási igénybevételnek kitett fényezéshez, amely képes a legkeményebb fényezési hibák, például az erős hologramok és mély karcolások eltávolítására polírozó használata nélkül. A gyors festékjavításhoz kiváló eszköz. A legjobb termék a kemény kézi fényezésű javításoknál a professzionális eredmények eléréséhez. A Heavy Cutting Pad professzionális polírozókoronggal megegyező prémium minőségű, nyitott cellás habból készült polírozófelülettel (100 mm átmérőjű) a Heavy Cutting Pad úgy lett kialakítva, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozza át a csiszolópasztát, miközben aktívan összegyűjti és rögzíti a használt paszta maradványait.
  • Auto Finesse Medium Polishing Puck No:23 közepesen kemény polírozó applikátor - polírozó applikátor közepes keménységű polírozó kerékkel. Ez a végső eszköz a fényezés gyors polírozásához. A No:23 professzionális polírozó koronggal professzionális eredményeket érhet el még a kézi polírozás során is. Az ideális kézi polírozókorong az időjárás által megkopott és oxidált fényezésekhez. Ez a professzionális termék képes eltávolítani a leggyakoribb festékhibákat, mint például a közepesen könnyű foltok és hologramok, erős oxidáció és karcolások, mindezt gépi polírozó nélkül. A No:23 Medium Polishing Pad professzionális koronggal megegyező prémium minőségű, nyitott cellás habból készült polírozó felülettel (100 mm) a Medium Polishing Pad úgy lett kialakítva, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozza el a csiszolóanyagokat, miközben aktívan összegyűjti és rögzíti a használt paszta maradványait.
  • Auto Finesse Fine Finishing Puck No:15 puha polírozó applikátor - polírozó applikátor puha polírozó koronggal. Ez egy csúcseszköz a professzionális minőségű kézi polírozáshoz. A Professional Series No:15 Finish Finishing Puck a termék a hibátlan felület eléréséhez és a fényezés magas fényűre történő befejezéséhez a fényezés gépi polírozása után. Professzionális kézi fényezőapplikátor, amely alkalmas a kisebb hologramok, oxidáció és a polírozás különböző fázisai által okozott tökéletlenségek eltávolítására. Ideális a festékfelújítás utolsó fázisához a védőbevonatok, például viaszok, tömítőanyagok és kerámiabevonatok felvitele előtt. A No:15 Fine Finishing Pad professzionális koronggal megegyező prémium minőségű, nyitott cellás habból készült polírozó felülettel (100 mm) rendelkező Fine Finishing Puckot úgy tervezték, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozza meg a könnyű csiszolóanyagokat, miközben aktívan összegyűjti és rögzíti a használt pasztamaradványokat. Ez a fejlett habanyag a legnagyobb szakítószilárdságot és fokozott rugalmasságot kínálja a nagyon nagy tartósság érdekében, biztosítva, hogy ez a termék elég erős legyen az ismételt professzionális használathoz.
  • Auto Finesse Ultimate Convertible Kit autókozmetikai szett kabriókhoz.
  • Auto Finesse Ultimate Crystal Kit autókozmetikai szett ablakokra.
  • Auto Finesse Ultimate Engine Kit autómosó és motortér impregnáló szett.
  • Auto Finesse Ultimate Interior Kit autókozmetikai szett beltérre.
  • Auto Finesse Ultimate Interior Kit autókozmetikai szett fényezés polírozásához.
  • Auto Finesse Ultimate Wash Kit autómosó autókozmetikai szett
  • Auto Finesse Ultimate Wheel Kit kerékmosó autókozmetikai szett.
  • Egy kis Auto Finesse szett a fényezés gyors polírozásához és viaszolásához.
  • Egy kis Auto Finesse szett az új autó fenyezésének gyors viaszolásához.
  • Auto Finesse szett a beltér tisztítására és újraélesztésére.
  • Auto Finesse szett az autó mosásához kerámia védelemmel.
  • Auto Finesse szett a bőr rendszeres tisztítására.
  • Nagy Auto Finesse szett az autó mosására.
  • Nagy Auto Finesse szett a fényezés gyors polírozására és viaszolására.
  • Nagy Auto Finesse szett az autó új fenyezése gyors viaszolására.
  • Egy kis Auto Finesse alap szett a beltér tiszítására.
  • Egy nagy Auto Finesse alap szett a beltér tisztítására.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Auto Finesse Ultimate Convertible KitAuto Finesse Ultimate Convertible Kit autókozmetikai készlet kabriókhoz-10 %Gyors előnézetkészlet kabriótetők tisztításához és impregnálásához23.320 Ft25.780 Ft1 - 4 hétAuto Finesse Ultimate Crystal KitAuto Finesse Ultimate Crystal Kit autókozmetikai készlet ablakra-8 %Gyors előnézetakciós autókozmetikai készlet ablakokhoz16.650 Ft18.100 FtRaktáronAuto Finesse Ultimate Engine KitAuto Finesse Ultimate Engine Kit készlet a motortér mosásához és impregnálásához-7 %Gyors előnézetkészlet a motortér mosásához és impregnálásához31.650 Ft33.920 FtRaktáronAuto Finesse Ultimate Interior KitAuto Finesse Ultimate Interior Kit autókozmetikai készlet beltérre-8 %Gyors előnézetkedvezményes autókozmetikai készlet belső térbe23.320 Ft25.400 Ft1 - 4 hétAuto Finesse Ultimate Shine KitAuto Finesse Ultimate Interior Kit autókozmetikai készlet a festék polírozásához-6 %Gyors előnézetkedvezményes autókozmetikum készlet az autófesték tisztításához, polírozásához és viaszozásához15.820 Ft16.750 Ft1 - 4 hétÁuto Finesse belső tisztító és revitalizáló készletÁuto Finesse belső tisztító és revitalizáló készlet-5 %Gyors előnézet500 ml tisztítószer, 500 ml tömítőanyag, kendő, mikroszálas applikátor14.230 Ft14.980 FtÁtmenetileg nem elérhetőAuto Finesse alap kis belső tisztítókészletAuto Finesse alap kis belső tisztítókészlet-5 %Gyors előnézet (1 értékelés)250 ml-es tisztítószer, 250 ml-es tisztítószer, pár törlőkendő9.480 Ft9.980 Ft1 héten belül raktározzuk felAuto Finesse alap nagy belső tisztítókészletAuto Finesse alap nagy belső tisztítókészlet-5 %Gyors előnézet500 ml-es tisztító, 500 ml-es tisztító, pár törlőkendő12.650 Ft13.320 Ft1 héten belül raktározzuk felAuto Finesse nagy gyorspolírozó és viaszkészletAuto Finesse nagy gyorspolírozó és viaszkészlet-5 %Gyors előnézet250 ml lakk mázzal és viasszal, 500 ml gyorsviasz, applikátor, 2x kendő14.550 Ft15.320 FtRaktáronAuto Finesse nagy készlet az új autófestékek gyors gyantázásáhozAuto Finesse nagy készlet az új autófestékek gyors gyantázásához-5 %Gyors előnézet250 ml tisztító lakk, 500 ml gyorsviasz, applikátor, 2x kendő17.560 Ft18.480 FtRaktáronEgy kis Auto Finesse készlet a gyors polírozáshoz és viaszhozEgy kis Auto Finesse készlet a gyors polírozáshoz és viaszhoz-5 %Gyors előnézet250 ml lakk mázzal és viasszal, 250 ml gyorsviasz, applikátor, 2x kendő12.650 Ft13.320 FtRaktáronEgy kis készlet új autó gyors viaszolásához az Auto Finesse-tőlEgy kis készlet új autó gyors viaszolásához az Auto Finesse-től-5 %Gyors előnézet250 ml tisztító lakk, 250 ml gyorsviasz, applikátor, 2x kendő15.660 Ft16.480 FtRaktáronAuto Finesse Ultimate Wash KitAuto Finesse Ultimate Wash Kit autókozmetikai készlet autómosáshoz-9 %Gyors előnézetkedvezményes autókozmetikai készlet kímélő autómosáshoz33.320 Ft36.600 FtRaktáronAuto Finesse Ultimate Wheel KitAuto Finesse Ultimate Wheel Kit autókozmetikai készlet kerekek mosásához-7 %Gyors előnézetkedvezményes autókozmetikai készlet a kerekek kíméletes mosásához és utólagos védelméhez28.320 Ft30.400 Ft1 - 4 hétAuto Finesse Medium Polishing Compound No:23 (1 l)Auto Finesse Medium Polishing Compound No:23 közepesen durva polírozó paszta (1 l)-5 %Gyors előnézetközepesen durva polírozó paszta, 1 l22.150 Ft23.320 FtRaktáronAuto Finesse Medium Polishing Pad No:23 (140 mm)Auto Finesse Medium Polishing Pad No:23 közepesen kemény polírozó korong (140 mm)-5 %Gyors előnézetközepesen kemény polírozó korong, átmérő 140 mm7.580 Ft7.980 FtRaktáronAuto Finesse Medium Polishing Puck No:23Közepesen kemény polírozó applikátor Auto Finesse Medium Polishing Puck No:23-5 %Gyors előnézetapplikátor integrált közepes keménységű polírozó koronggal6.320 Ft6.650 FtRaktáronAuto Finesse Heavy Cutting Compound No:36 (1 l)Auto Finesse Heavy Cutting Compound No:36 (1 l) durva polírozópaszta-5 %Gyors előnézetdurva polírozó paszta, 1 l22.150 Ft23.320 FtRaktáronAuto Finesse Heavy Cutting Pad No:36 (140 mm)Auto Finesse Heavy Cutting Pad No:36 (140 mm) kemény polírozó korong-5 %Gyors előnézetkemény polírozó korong, átmérő 140 mm7.580 Ft7.980 FtRaktáronAuto Finesse Heavy Cutting Puck No:36Auto Finesse Heavy Cutting Puck No:36 kemény polírozó applikátor-5 %Gyors előnézetapplikátor integrált kemény polírozó koronggal6.320 Ft6.650 FtRaktáronAuto Finesse Fine Finishing Compound No:15 (1 l)Auto Finesse Fine Finishing Compound No:15 (1 l) finom polírozópaszta-5 %Gyors előnézetfinom polírozó paszta, 1 l22.150 Ft23.320 FtRaktáronAuto Finesse Fine Finishing Pad No:15 (140 mm)Auto Finesse Fine Finishing Pad No:15 (140mm) puha befejező korong-5 %Gyors előnézetpuha polírozó korong, átmérő 140 mm7.580 Ft7.980 FtRaktáronAuto Finesse Fine Finishing Puck No:15Auto Finesse Fine Finishing Puck No:15 lágy polírozó applikátor-5 %Gyors előnézetapplikátor beépített puha felületű befejező polírozó koronggal6.320 Ft6.650 FtRaktáron

Hasonló cikkek

Koch Chemie, Made in Germany
A Koch Chemie termékleírásait az alapoktól kezdve átalakítottuk, és minden új terméket hozzáadtunk a 2024-es évre. Az ajánlott árak változatlanok maradtak.
Teljes cikk
Váratlan Gliptone Liquid Leather árcsökkentések és újdonságok
Az emelt árak között vannak olyan márkák is, amelyek képesek csökkenteni az árat. A Gliptone Liquid Leather termékek mostantól csaknem féláron vásárolhatók meg!
Teljes cikk
Tershine - A legjobb Szenteste folyamán
Az infláció legyőzve. A Gliptone és a Dodo Juice márkák után a Tershine márkánál is árcsökkentés van, akár 20%-kal! És még sok izgalmas újdonságra számíthat.
Teljes cikk
Érdekes újdonságok az Ewocar-tól
Pontosan egy évvel ezelőtt indítottuk el a litván Ewocar autókozmetikumok értékesítését, és most itt az ideje egy frissítésnek és a 2024-es szezon új termékeinek előzetes bemutatásának.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez